Undercover seizoen 3: najaar 2021 op Eén

De Vlaamse tv-zender Eén heeft zojuist op Instagram bekendgemaakt dat seizoen 3 van Undercover in het najaar van 2021 te zien zal zijn op Eén. En naar verwachting start het seizoen dan dus ook op Netflix voor de kijkers uit het buitenland. Dat is meteen goed nieuws voor de Ferry-fans, want in de eerste beelden zien we dat hij zint op wraak. Ontdek hier alles over Undercover seizoen 3.

Op de hoogte blijven van al het nieuws over Undercover, kom dan bij de Undercover Facebook-groep. Ben je een liefhebber van (Vlaamse) series? Dan is ook deze Facebook-groep een aanrader.

Verhaal Undercover seizoen 3

Als we de eerste promo van Eén voor het Undercover seizoen 3 bekijken, dan belooft het derde seizoen een clash tussen Ferry Bouman (Frank Lammers) en Bob Lemmens (Tom Waes). “Dit moet stoppen, Ferry.” “Toen ik hoorde wat jij met John had gedaan. Toen wou ik jou dood. En nog steeds… Ge komt hier niet mee weg jongen, moete gij eens opletten!” Undercover seizoen 3 dit najaar op Eén. En ook op Netflix. Waarschijnlijk zal dat in september al zijn. Dat heeft Tom Waes al tegen RTL Boulevard gezegd.

Wist je dat seizoen 1 en 2 van Undercover ook op dvd verkrijgbaar zijn?

Cast seizoen 3 Undercover

Het is in ieder geval duidelijk dat zowel Tom Waes, Frank Lammers en Elise Schaap hun intrede doen in het derde seizoen van Undercover. Met name de Nederlandse kijkers hadden Ferry Bouman en zijn Daniëlle gemist in het tweede seizoen, maar dat wordt in seizoen 3 goedgemaakt. Online is nog niet heel veel te vinden, maar ik kwam bijvoorbeeld wel al foto’s tegen van de Nederlandse actrice Nazmiye Oral, die een rol heeft gescoord in seizoen 3 van Undercover. En ook de Vlaamse acteur Wouter Hendrickx deelde op Instagram al een foto van hem op de set. Daarbij heeft hij ook Jeroen Van der Ven en Manou Kersting genoemd. Dus ook die mag je dit najaar op je scherm verwachten. Verder gaan we de internationale acteur Murat Seven zien en de Nederlandse acteur Yannick van de Velde. En dat zijn dan nog maar de namen van de acteurs en actrices die ik eenvoudig kon vinden via Instagram. Verder moet de cast van Undercover seizoen 3 nog officieel bekendgemaakt worden. Als we meer weten, delen we dat direct op onze Instagram (volg ons dus).

Makers

Wie er zoal achter de schermen betrokken zijn bij het derde seizoen van Undercover? Wat dacht je van regisseur Joël Vanhoebrouck, waarvan je recent Black-Out kon kijken? Ook cameraman Konrad Widelski en scenarioschrijver / showrunner Nico Moolenaar zijn van de partij. Natuurlijk vullen we dit ook aan als we meer informatie hebben.

Ferry film

Tot het zover is, kun je – als je dat nog niet gedaan hebt (en dat lijkt me sterk) – op Netflix kijken naar de Ferry-film. Ik vond ‘m zeker vermakelijk en zie nog volop mogelijkheden voor meer Ferry-films. We hebben namelijk nog wel wat jaartjes te gaan tot we zijn aangekomen bij het verhaal van Undercover seizoen 1. Heb je de film al gezien en de seizoenen misschien zelfs al meerdere keren gekeken? Dan kun je natuurlijk ook het Undercover boek lezen of het het Undercover spel spelen. Beide zijn aanraders!

Foto: Eén (Undercover aflevering 6 – seizoen 2)

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een kleine commissie via linkjes naar Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels).

28 mei 2021 /