Undercover seizoen 3: alles over cast én verhaal | Kijken op Netflix & Eén

NIEUWS: Ferry film 2 is aangekondigd! Deze film vertelt verhaal na Undercover seizoen 3.

Het derde seizoen van Undercover is vanaf aanstaande zondag – 21 november – om 20.35 uur te kijken op Eén en aansluitend op Netflx en VRT NU. Iedere week volgt er een nieuwe aflevering; ook op Netflix moet je dus even geduld hebben voor je het complete derde seizoen van Undercover kunt kijken. Ontdek hier meer over het verhaal en cast van Undercover seizoen 3. Goed nieuws voor de Ferry-fans; hij zint op wraak én is volop van de partij! Ontdek in dit bericht ook meer foto’s en video’s. Kortom het is dé waar je alles leest over Undercover seizoen 3.

Op de hoogte blijven van al het nieuws over Undercover, kom dan bij de Undercover Facebook-groep. Ben je een liefhebber van (Vlaamse) series? Dan is ook deze Facebook-groep een aanrader.

Verhaal Undercover seizoen 3

Het derde seizoen Undercover belooft een clash tussen Ferry Bouman (Frank Lammers) en Bob Lemmens (Tom Waes). “Dit moet stoppen, Ferry.” “Toen ik hoorde wat jij met John had gedaan. Toen wou ik jou dood. En nog steeds… Ge komt hier niet mee weg jongen, moete gij eens opletten!” Dat zagen we al in de eerste promo van Eén. Maar er is meer…

Bob is wegens wangedrag ontslagen bij de politie en heeft een rechtszaak en een mogelijke gevangenisstraf boven zijn hoofd hangen. Ferry komt vrij, maar ziet dat zijn plek aan de top van de xtc-wereld is ingenomen door een sterkere en sluwere bende die geleid wordt door het Turkse echtpaar Serkan en Leyla Bulut (Murat Seven en Nazmiye Oral).

Wanneer een jonge undercoveragent wordt vermoord, beseft de politie dat er een mol in hun midden zit. Patrick Diericks (Jeroen Van der Ven) doet Bob een voorstel: hij kan zijn rechtszaak laten verdwijnen als Bob opnieuw undercover gaat en als burgerinfiltrant de verrader weet te ontmaskeren in de bende van Serkan. Bob neemt deze levensgevaarlijke missie met tegenzin aan in een poging zijn leven opnieuw op de rails te krijgen en een toekomst met zijn nieuwe gezin veilig te stellen. Maar dan stuit hij op Ferry Bouman…

Bob Lemmens en Ferry Bouman moeten in het derde seizoen van Undercover gaan samenwerken. De heren moeten samen een Turks xtc-netwerk oprollen. Dit om elk hun eigen hachje te redden. Of steken ze elkaar toch liever een mes in de rug?

Wist je dat seizoen 1 en 2 van Undercover ook op dvd verkrijgbaar zijn?

Derde seizoen Undercover telt acht afleveringen

In tegenstelling tot de eerste twee seizoenen van Undercover – die tien afleveringen tellen – telt het derde seizoen van Undercover acht afleveringen. Aflevering zes is te zien op 26 december (Tweede Kerstdag). In de app heeft Netflix alleen staan dat aflevering 7 en 8 in januari verschijnen. Vermoedelijk is dat dus op zondag 2 en 9 januari. Helaas dus maar acht aflevering van Undercover 3. Of er daarna nog een vierde seizoen van Undercover volgt, is de vraag…

Cast seizoen 3 Undercover

Lange tijd was het onduidelijk wie er precies tot de cast van Undercover 3 zouden horen. Toen ik dit artikel in eerste instantie op 28 mei 2021 schreef, wist ik dit over de Undercover cast. “Het is in ieder geval duidelijk dat zowel Tom Waes, Frank Lammers en Elise Schaap hun intrede doen in het derde seizoen van Undercover. Met name de Nederlandse kijkers hadden Ferry Bouman en zijn Daniëlle gemist in het tweede seizoen, maar dat wordt in seizoen 3 goedgemaakt. Online is nog niet heel veel te vinden, maar ik kwam bijvoorbeeld wel al foto’s tegen van de Nederlandse actrice Nazmiye Oral, die een rol heeft gescoord in seizoen 3 van Undercover. En ook de Vlaamse acteur Wouter Hendrickx deelde op Instagram al een foto van hem op de set. Daarbij heeft hij ook Jeroen Van der Ven en Manou Kersting genoemd. Dus ook die mag je dit najaar op je scherm verwachten. Verder gaan we de internationale acteur Murat Seven zien en de Nederlandse acteur Yannick van de Velde. En dat zijn dan nog maar de namen van de acteurs en actrices die ik eenvoudig kon vinden via Instagram.”

Nazmiye Oral & Murat Seven

Op 9 september heeft Netflix nu meer namen bekendgemaakt; in mijn geval betekent dat vooral een bevestiging van een aantal namen die we al kenden. Netflix schrijft: “De Nederlandse actrice Nazmiye Oral en de Duitse Murat Seven zijn in het nieuwe seizoen van de succesvolle Netflix reeks Undercover te zien als het Turkse echtpaar Serkan en Leyla Bulut, dat aan het hoofd staat van een geavanceerde drugsbende. Naast Nazmiye en Murat maken Wouter Hendrickx, Sarah Janneh, Yannick van de Velde, Gökhan Girginol en Gökhan Kizilbuga hun opwachting in het derde seizoen van de serie.”

Acteurs en actrices in derde seizoen Undercover

De complete cast van Undercover seizoen 3 bestaat uit: Tom Waes, Frank Lammers, Elise Schaap, Jeroen Van der Ven, Celest Henri Cornelis, Ruth Becquart, Wouter Hendrickx, Sarah Janneh, Yannick van de Velde, Nazmiye Oral, Murat Seven, Gökhan Girginol, Gökhan Kizilbuga, Selin van de Vondel en Mikail Yilmaz. Hieronder lees je meer over de personages en de cast van

Tom Waes – Bob Lemmens

Tom Waes kruipt weer in de huid van Bob Lemmens. Hij is na zijn wraakmissie tegen de broers Berger niet langer actief als agent. Er hangt hem zelfs een rechtszaak boven het hooft. Het enige goede dat hij hieraan overgehouden heeft is Nathalie, die zelfs zwanger van hem is.Ze kampen met financiële problemen. Haalt dat ‘m over de streep om toch weer aan een undercovermissie deel te nemen?

De afgelopen weken konden we in Nederland al genieten van Tom Waes in Reizen Waes Nederland. De presentator combineert presenteren en acteren al lange tijd. Zo maakte hij jaren geleden zijn debuut als acteur in  De zaak Alzheimer. Toen hij de rol van Tom De Pauw speelde in Het Geslacht De Pauw steeg zijn bekendheid in Vlaanderen. Daarna was hij vooral actief als presentator, zoals van Reizen Waes en Kamp Waes.

Frank Lammers – Ferry Bouman

De – met name – Nederlandse Undercover-fans smeekten na het tweede seizoen om meer Ferry. Dat komt in Undercover seizoen drie helemaal goed. Ferry Bouman is onder strikte voorwaarden vrijgekomen uit de gevangenis. Hij mag onder geen geding zich meer begeven in het criminele circuit… Maar wat kan hij daar buiten? Tja, en in dat wereldje zijn de kaarten inmiddels ook anders geschut. De emmer der vernedering loopt over bij Ferry, en dan staat hij plots oog in oog met de man die hij daar verantwoordelijk voor acht: Bob Lemmens. Kunnen de twee kemphanen samenwerken om hun gemeenschappelijke vijand ten val te brengen?

Volgens mij kan Frank Lammers absoluut niet stil zitten. De Undercover-fans hebben de Ferry-film, waarin hij de hoofdrol speelde, natuurlijk al gezien. Maar er was veel meer… Zo horen we hem wekelijks weer als voice-over bij Massa is Kassa. En we zagen hem de afgelopen twee jaar in veel rollen gezien. Denk aan Rikkert in de Edelfigurant, Slager Ad in Little Amsterdam (Onze Straat) en niet te vergeten, hij ontwikkelde twee Gerri-films. We schreven allebei: Groeten van Gerri en Herrie in Huize Gerri. Daarnaast ontdek ik net dat hij ook een rol speelt in de Vlaamse film H4Z4RD. Zo speelde hij al vaker mee in Vlaamse producties, zoals Grenslanders (als Rinus ‘Klauwe’ de Geulen), Als de dijken breken (als Willem Wienesse) en als Patron in Crimi Clowns.

Elise Schaap – Danielle van Marken

In Undercover 3 zien we dat Danielle verder is gegaan met haar leven zonder Ferry. Ze heeft zelfs een nieuwe relatie; Danielle heeft een vriendin. Met haar mooie versierde busje rijdt ze als hondenkapster rond. Met broer Lars heeft ze een hechte band. Het leven lijkt weer normaal te worden. Totdat Ferry weer voor deur staat…

Volgens mij kan deze dame werkelijk iedere rol spelen. Van de temperamentvolle Roemeense Ruxandra in de Familie Kruys tot een vrouw uit de bouw in Soof. In Nieuw Zeer en De TV Kantine zie je nog beter hoe zij typetjes kan neerzetten. En wat vond je van de films April, May en June en Wat Is Dan Liefde (ik vond het heerlijk vermaak!) Op dit moment is ze te zien in Mijn vader is een vliegtuig. Daarnaast werkt ze momenteel aan de nieuwe film Stromboli, naar het boek van Saskia Noort. Nog meer kijken? Ook dit zijn series en films met Elise Schaap.

Ruth Becquaert – Nathalie Geudens

Ruth Becquart heeft hier een geweldige rol te pakken. Weer wat anders dan in Over Water, waar ze te zien is als Benedicte De Pelsmaecker. Het mooie aan de Vlaamse actrice Ruth Becquart vind ik dat ze zoveel verschillende gezichten kan aannemen. Meer van haar zien, dan kan ik je series als Red Light, ClanZuidflankChaussée d’Amour en De Dag absoluut aanraden. Ze speelt de hoofdrol in Gent-West, de Vlaamse remake van de serie die wij in Nederland kennen als Celblok H. Sowieso zit Ruth Becquart op dit moment niet stil. Er komen ontzettend veel producties met deze Vlaamse actrice aan, denk aan Twee Zomers, 1985, L’Inconnu(e) en The Chapel.

Nazmiye Oral – Leyla Bulut

Nazmiye Oral speelt de rol van Leyla Bulut. Ze is niet alleen moeder van twee kinderen, maar runt ook een internationaal drugsnetwerk. Ze heeft de bende van haar man overgenomen, toen die verlamd raakte én heeft het uit weten te bouwen tot een professioneel bedrijf. De gewiekste zakenvrouw kan het zwart geld vervolgens witwassen via vastgoed en hotels in Istanbul. Ze is meedogenloos en niets lijkt haar tegen te staan… Tot haar bende een jonge undercover agent vermoorde…

Nazmiye Oral speelt dus de hoofdrol in Undercover 3. Maar je zag haar de afgelopen maanden al in verschillende indrukwekkende prodructies. Denk aan de Videoland-serie Bonnie & Clyde, maar ook aan de tv-film De Zitting. Ze was eveneens te zien in Koppensnellers, Nieuw Zeer, Hoogvliegers, Swanenburg en Niks te melden. In 2016 won ze het Gouden Kalf in de categorie beste actrice televisiedrama voor haar rol in de film In Vrijheid. Daarnaast is Nazmiye Oral ook schrijfster.

Murat Seven – Serkan Bulut

Murat Seven is een Duitse acteur; hij speelt de rol van Serkan Bulut. Ooit begonnen als een kleine straatdealer toen Ferry de macht nog had. Serkan heeft samen met zijn vrouw en trouwen rechterhand Timur handig gebruik gemaakt van de afwezigheid van Ferry. De bende won aan invloed en macht. Al ging het een paar jaar geleden helemaal mis en werd hij doorzeef met kogels bij een ripdeal. Hij ontsnapte aan de dood, maar zit nu in een rolstoel. Vanaf dat moment komt hij zijn huis niet meer uit; niet uit angst, maar uit schaamte voor zijn lichamelijke situatie.

Murat Seven heeft verschillende rollen op zijn naam staan, zo zie ik op IMDB. Al moet ik toegeven dat ik niet zo op de hoogte ben van internationale – of beter gezegd Duitse – filmsen series. IMDB refereert bijvoorbeeld aan The Ottoman Lieutenant(met Josh Hartnett, Michiel Huisman en Ben Kingsley), Caraba en Love Me. Murat Seven zal eveneens te zien zijn in de tv-mini-serie No Return.

Gökhan Girginol – Timur

Gökhan Girginol kruipt in de huid van Timur; hij is de rechterhand van Serkan Bulut. Die twee hebben een ware broederband. Timur werkt nu voor Leyla, maar die band zal nooit zo sterk worden. Als Peter Bogaert opduikt als potentiële partner van de bende gaan er bij Timur allemaal alarmbellen af. Lukt het hem om Peters ware gelaat te ontmaskeren bij Serkan?

Acteur Gökhan Girginol was de afgelopen jaren in tal van met name Vlaamse tv-series te zien. Hij debuteerde in Mixed Kebab, maar we zagen hem ook in Problemski Hotel en Voor wat hoort wat. Maar wat volgens mij niemand meer vergeet is zijn hilarische rol in Spitsbroers, waarin hij Ibrahim of te wel Ibi speelt. Dat is zo’n personage dat een serie net iets meer kleur geeft. Daarna zagen we hem in de sterke serie 13 Geboden en het afgelopen jaar was Gökhan Girginol te zien als Bilal in het laatste seizoen van De zonen van Van As.

Yannick van de Velde – Lars van Marken

De broer van Danielle – Lars – zien we ook in Undercover 3. Hij is een kei in het koken van xtc; wat hij dan ook volop deed toen Ferry nog aan de macht was. Maar Lars had zichzelf niet onder controle en raakte verslaafd aan de heroïne. Danielle en Ferry lieten hem daarom opnemen in een afkickcentrum, waar hij het nu al enige tijd goed stelt. Tot Ferry hem opnieuw kwam opzoeken met een voorstel…

Yannick van de Velde zagen we natuurlijk al eerder in Undercover en Ferry. De acteur is de zoon van All Stars-regisseur Jean van de Velde. Zo zag je hem als F-je al in de oorspronkelijke televisieserie en ook in All Stars & Zonen heeft hij (net als Undercover 3-actrice Sarah Janneh) een rol. Maar tegenwoordig kennen we hem vooral van Rundfunk (en de film Jachterwachter). Hij speelde daarnaast één van de hoofdrollen in de remake van Hasta la Vista. En is te zien in Yentl en de Boer de Serie en Barrie Barista En Het Einde Der Tijden. Op dit moment werkt hij aan de tv-serie Hideous Henk, waarin hij volgens IMDB Prank King Pete speelt.

Jeroen Van der Ven – Patrick Diericks

Jeroen Van der Ven zien we in Undercover 3 weer als Patrick Dierickx. Hij is een carrièreflik, die het liefst zo snel mogelijk hogerop wil. Patrick voelt zich verantwoordelijk voor de dood van een undercoveragent. Patrick vermoedt dat er een mol zit binnen het korps, die cruciale informatie doorspeelt aan een meedogenloze Turkse xtc-bende. Hoewel hij in het verleden vaak clashte met de aanpak die Bob hanteerde, ziet hij in ex-flik Bob de perfecte kandidaat om achter de mol te gaan.

Waar je Jeroen Van der Ven van kunt kennen? Denk bijvoorbeeld aan het absurde Generatie B of aan het tweede seizoen van de geweldige reeks Salamander. Momenteel werkt hij aan de nieuwe Vlaamse serie Lost Luggage. Een acteur die wat mij betreft echt nog veel meer mooie rollen voor zijn rekening mag nemen.

Manou Kersting – Nick Janssens

Manou Kersting zien we zoals in het eerste en tweede seizoen van Undercover weer als Nick Janssens, een ex-undercoveragent met bakken ervaring. Na de wraakmissie van Bob, die duidelijk zijn boekje te buiten ging bij de familie Berger, is er een knik in de vriendschap gekomen. Wanneer Bob steeds meer de pedalen begon te verliezen en drastische keuzes begon te maken achter Nicks rug om, had hij alle moeite om nog vertrouwen en respect te hebben voor zijn beste agent. Bob en Nick hebben het contact met elkaar sindsdien verloren.

Manou Kersting ken je bijvoorbeeld van Matroesjka’s en Crimi Clowns (die nu op Disney+ staat). Recent was hij in Vlaanderen op tv in de spannende, maar zeker ook humoristische serie Fair Trade.

Emma Verlinden – Polly Lemmens

Emma Verlinden speelt Polly Lemmens, de dochter van Bob. Waar je haar in het eerste seizoen vluchtig voorbij zag komen, daar speelde ze een veel grotere rol in het tweede seizoen van Undercover! In Undercover 3 zien we dat Polly Nathalie en Jackson accepteert als onderdeel van een nieuw gezin. Samen met hen kijkt ze uit naar de geboorte van het nieuwe lid van de familie.

Wist je trouwens dat het broertje van Polly – David Lemmens – in het echte leven ook het broertje van Emma Verlinden is. Die rol wordt namelijk gespeeld door Warre Verlinden. Zowel Emma als Warre Verlinden hebben al verschillende rollen gespeeld. Zo waren ze beide te zien in Kattenoog. Verder speelde Emma Verlinden in Labyrinthus en in Gent-West.

Celest Henri Cornelis – Jackson Geudens

De rol van Jackson Geudens wordt gespeeld door Celest Henri Cornelis. Het is niet de eerste rol voor deze jonge acteur. Hij was eveneens te zien in negen afleveringen van De Twaalf. Hierin speelde hij Jente. Volgens mij was dat het jongste zoontje van het personage dat gespeeld werd door Maaike Neuville.

Wouter Hendrickx

De Vlaamse acteur Wouter Hendrickx is ook te zien in het derde seizoen van Undercover; vanaf aflevering 2 – zo zien we al in het voorstukje. Als welk personage hij zijn opwachting maakt is op dit moment nog niet bekend. Als we bij de foto’s kijken, dan zien we in ieder geval dat hij bij de politie werkt. We zagen deze acteur recent op tv in de kortfilm Lynx en op Streamz in het indrukwekkende Storm Lara. Hij is eveneens te zien in de nieuwe serie Hidden Assets. Je kunt hem ook kennen van zijn geweldige rollen in Black-Out, Cordon en Amigo’s. Wat mij betreft drie sterke Vlaamse tv-series. Een andere aanrader met Wouter Hendrickx is wat mij betreft Zuidflank. En wist je dat hij bijna dertig afleveringen te zien was in Witse als assistent-commissaris Dimitri Tersago. 

Sarah Janneh

Aanstormend talent Sarah Janneh zal ook te zien zijn in Undercover 3. Zij speelt Ingrid Braafheid; de vriendin van Daniëlle. Recent zag je haar nog in All Stars & Zonen. Sarah Janneh was voor het eerst op tv te zien in Zwarte tulp als gedetineerde. Daarna volgden rolletjes in Flikken Maastricht en Van God Los. Ze speelde mee in de film De piraten van hiernaast en werkt aan Soof 3, waarin ze te zien zal zijn als Maria.

Gökhan Kizilbuga

Gökhan Kizilbuga zal eveneens te zien zijn in Undercover seizoen drie. Over zijn personage kan ik nog niets vinden… Daarnaast zie ik op IMDB dat hij helemaal nog niet zoveel rollen heeft gespeeld. Zo zag je hem in een kortfilm en twee jaar geleden speelde hij een gastrol in een aflevering van Fiskepark. Op zijn insta zie ik dat hij betrokken is bij Trauma Festival en RITCS School of Arts. Hij is daarnaast actief als kunstenaar.

Selin van de Vondel

Selin Van de Vondel is een jonge actrice. Zij speelt de dochter van Leyla en Serkan. Verder kan ik over deze dame niet zo veel vinden. Ik vermoed dus dat zij debuteert in Undercover 3. Sowieso nieuwsgierig naar hoe groot de rol is van de kinderen van dit stel. Ze hebben ook nog een zoontje; dat wordt gespeeld door Mikail Yilmaz.

Mikail Yilmaz

Net als Selin Van de Vondel is Mikiel Yilmaz nog een grote onbekende. Hij speelt de zoon van Leyla en Serkan. Toen ze lazen dat ze kinderen zochten, die zowel Turks als Vlaams spreken, schreven ze hem in, zo vertelt zijn moeder in de plaatselijke krant. De tienjarige acteur uit Beringen heeft genoten van dit avontuur. “Het was heel leuk om mee te doen. Ik heb veel bijgeleerd en heb nieuwe mensen leren kennen. ook het acteren deed ik heel graag.”

Lieke van den Broek

Lieke van den Broek kruipt in de huid van Sonja van Kamp, de vrouw van Jurgen (Kevin Janssens), die in het eerste seizoen van Undercover om het leven kwam. Ze hebben samen een dochter Jezebel, die je ook ziet in Undercover seizoen 3. Ferry mag namelijk bij zijn nichtje logeren; ze is de dochter van John Zwart (die je zag in de Ferry-film en Undercover 1). Ze heeft veel ervaring in het theater en kan ook nog eens prachtig zingen. Op tv zag je haar bijvoorbeeld in Flikken MaastrichtBagels & Bubbels en A’dam – E.V.A.

Peter Gorissen

Peter Gorissen zien we in de tweede aflevering van Undercover 3 – in een bijrol – als bewaker. Recent zag je hem nog als Pycke in De Bende van Jan de Lichte op VTM en in Red Light als wetsdokter de Roost. Ik leerde hem zelf kennen als de bijzondere Arnold Briers in De Twaalf. Naast acteur is Peter Gorissen ook theaterregisseur. In 1977 studeerde hij af aan de Studio Herman Teirlinck, waarna hij zich bijschoolde aan de University of California in Los Angeles. Hij speelde vele theatervoorstellingen, met rollen in onder meer Rocky Horror Show, Het Gezin van Paemel, Katarakt en aXes.

Undercover najaar 2021 op Eén én Netflix

Over de officiële releasedatum van Undercover 3 hebben Eén en Netflix lang gezwegen. Ik had zelf al vermoeden: op zondag 12 september is Eén gestart met de nieuwe spannende serie Onder Vuur, dus Undercover zou daarna wel volgen. Onder Vuur telt tien afleveringen, tel je verder dan is het waarschijnlijk dat het derde seizoen van Undercover vanaf 21 november te kijken is op Eén. Netflix heeft 27 september bevestigd dat de releasedatum van Undercover 3 21 november is. Vanaf dat moment kun je wekelijks één aflevering van de serie kijken op Netflix. De release zal wereldwijd zijn, maar ik raad Vlaamse Undercover-fans aan om wel via Eén of VRT Nu te kijken, want er is in verband met de auteursrechten weer uitzend-vertraging (net als bij Undercover seizoen 2, die in België pas net online staat).

Makers

Wie er zoal achter de schermen betrokken zijn bij het derde seizoen van Undercover? Wat dacht je van regisseur Joël Vanhoebrouck, waarvan je recent Black-Out kon kijken? Ook cameraman Konrad Widelski en scenarioschrijver / showrunner Nico Moolenaar zijn van de partij. Het scenario is geschreven door Piet Matthys, Pieter De Graeve, Thomas van der Ree, Tibbe van Hoof en Nico Moolenaar.

Vierde seizoen Undercover

Of er na het derde seizoen ook nog een vierde seizoen komt, is nog niet bekend. Acteurs als Frank Lammers en Tom Waes willen daar in interviews nog niets over zeggen. Oorspronkelijk was het volgens mij de bedoeling dat er drie seizoenen zouden komen. Maar het idee daarbij is al aangepast toen Ferry razend populair bleek te zijn.

Ferry film

Zo kreeg Ferry Bouman natuurlijk al zijn eigen film. Als je dus nog niet voldoende Undercover hebt gehad, dan kun je – als je dat nog niet gedaan hebt (en dat lijkt me sterk) – op Netflix kijken naar de Ferry-film. Ik vond ‘m zeker vermakelijk en zie nog volop mogelijkheden voor meer Ferry-films. We hebben namelijk nog wel wat jaartjes te gaan tot we zijn aangekomen bij het verhaal van Undercover seizoen 1.

Spin-off over Bob

Zou zo’n spinn-off over undercover-agent Bob ook een idee zijn? In een interview daarover zei Tom Waes “Ik weet het niet”, waarbij hij doet alsof hij zijn mond op slot draait. “Misschien wel…” Als ik dat zo hoor, denk ik dat die kans er zeker is. Al is de vraag of de populariteit van Bob net zo groot is als die van Ferry. In de Facebook-groep loopt hierover een poll. (Vul ‘m in).

Voor wie meer Undercover wil…

Heb je de film al gezien en de seizoenen misschien zelfs al meerdere keren gekeken? Dan kun je natuurlijk ook het eerste of het tweede Undercover-boek lezen of het het Undercover spel spelen. Beide zijn aanraders!

Foto’s Undercover seizoen 3

Foto’s: © VRT / Neflix – NyklyN

Trailer Undercover 3

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

28 mei 2021 /