Undercover seizoen 3: 21 november op Eén en Netflix | cast & beelden

Netflix heeft zojuist bekendgemaakt dat het derde seizoen van Undercover vanaf 21 november te zien is. Ook Eén start dan met de reeks. Wekelijks volgt er een nieuwe aflevering op Netflix. Ontdek hier meer over het verhaal en cast van Undercover seizoen 3. Goed nieuws voor de Ferry-fans; hij zint op wraak! Ontdek in dit bericht meer foto’s en video’s. Dit is dé plek waar je alles leest over Undercover seizoen 3.

Op de hoogte blijven van al het nieuws over Undercover, kom dan bij de Undercover Facebook-groep. Ben je een liefhebber van (Vlaamse) series? Dan is ook deze Facebook-groep een aanrader.

Verhaal Undercover seizoen 3

Als we de eerste promo van Eén voor het Undercover seizoen 3 bekijken, dan belooft het derde seizoen een clash tussen Ferry Bouman (Frank Lammers) en Bob Lemmens (Tom Waes). “Dit moet stoppen, Ferry.” “Toen ik hoorde wat jij met John had gedaan. Toen wou ik jou dood. En nog steeds… Ge komt hier niet mee weg jongen, moete gij eens opletten!” Maar er is meer…

Netflix heeft op donderdag 9 september meer over het verhaal van Undercover 3 bekendgemaakt:

“Bob is wegens wangedrag ontslagen bij de politie en heeft een rechtszaak en een mogelijke gevangenisstraf boven zijn hoofd hangen. Ferry komt vrij, maar ziet dat zijn plek aan de top van de xtc-wereld is ingenomen door een sterkere en sluwere bende die geleid wordt door het Turkse echtpaar Serkan en Leyla Bulut (Murat Seven en Nazmiye Oral).

Wanneer een jonge undercoveragent wordt vermoord, beseft de politie dat er een mol in hun midden zit. Patrick Diericks (Jeroen Van der Ven) doet Bob een voorstel: hij kan zijn rechtszaak laten verdwijnen als Bob opnieuw undercover gaat en als burgerinfiltrant de verrader weet te ontmaskeren in de bende van Serkan. Bob neemt deze levensgevaarlijke missie met tegenzin aan in een poging zijn leven opnieuw op de rails te krijgen en een toekomst met zijn nieuwe gezin veilig te stellen. Maar dan stuit hij op Ferry Bouman…”

Wist je dat seizoen 1 en 2 van Undercover ook op dvd verkrijgbaar zijn?

Trailer Undercover 3

Cast seizoen 3 Undercover

Lange tijd was het onduidelijk wie er precies tot de cast van Undercover 3 zouden horen. Toen ik dit artikel in eerste instantie op 28 mei 2021 schreef, wist ik dit over de Undercover cast. “Het is in ieder geval duidelijk dat zowel Tom Waes, Frank Lammers en Elise Schaap hun intrede doen in het derde seizoen van Undercover. Met name de Nederlandse kijkers hadden Ferry Bouman en zijn Daniëlle gemist in het tweede seizoen, maar dat wordt in seizoen 3 goedgemaakt. Online is nog niet heel veel te vinden, maar ik kwam bijvoorbeeld wel al foto’s tegen van de Nederlandse actrice Nazmiye Oral, die een rol heeft gescoord in seizoen 3 van Undercover. En ook de Vlaamse acteur Wouter Hendrickx deelde op Instagram al een foto van hem op de set. Daarbij heeft hij ook Jeroen Van der Ven en Manou Kersting genoemd. Dus ook die mag je dit najaar op je scherm verwachten. Verder gaan we de internationale acteur Murat Seven zien en de Nederlandse acteur Yannick van de Velde. En dat zijn dan nog maar de namen van de acteurs en actrices die ik eenvoudig kon vinden via Instagram.”

Nazmiye Oral & Murat Seven

Op 9 september heeft Netflix nu meer namen bekendgemaakt; in mijn geval betekent dat vooral een bevestiging van een aantal namen die we al kenden. Netflix schrijft: “De Nederlandse actrice Nazmiye Oral en de Duitse Murat Seven zijn in het nieuwe seizoen van de succesvolle Netflix reeks Undercover te zien als het Turkse echtpaar Serkan en Leyla Bulut, dat aan het hoofd staat van een geavanceerde drugsbende. Naast Nazmiye en Murat maken Wouter Hendrickx, Sarah Janneh, Yannick van de Velde, Gökhan Girginol en Gökhan Kizilbuga hun opwachting in het derde seizoen van de serie.”

Acteurs en actrices in derde seizoen Undercover

De complete cast van Undercover seizoen 3 bestaat uit: Tom Waes, Frank Lammers, Elise Schaap, Jeroen Van der Ven, Celest Henri Cornelis, Ruth Becquart, Wouter Hendrickx, Sarah Janneh, Yannick van de Velde, Nazmiye Oral, Murat Seven, Gökhan Girginol, Gökhan Kizilbuga, Selin van de Vondel en Mikael Yilmaz. Als we meer weten over de personages vullen we dit artikel natuurlijk aan.

Undercover najaar 2021 op Eén én Netflix

Over de officiële releasedatum van Undercover 3 hebben Eén en Netflix lang gezwegen. Ik had zelf al vermoeden: op zondag 12 september is Eén gestart met de nieuwe spannende serie Onder Vuur, dus Undercover zou daarna wel volgen. Onder Vuur telt tien afleveringen, tel je verder dan is het waarschijnlijk dat het derde seizoen van Undercover vanaf 21 november te kijken is op Eén. Netflix heeft vandaag (27 september) bevestigd dat de releasedatum van Undercover 3 21 november is. Vanaf dat moment kun je wekelijks één aflevering van de serie kijken op Netflix. De release zal wereldwijd zijn, maar ik raad Vlaamse Undercover-fans aan om wel via Eén of VRT Nu te kijken, want er kan in verband met de auteursrechten weer wat uitzend-vertraging zijn (net als bij Undercover seizoen 2, die in België pas net online staat).

Makers

Wie er zoal achter de schermen betrokken zijn bij het derde seizoen van Undercover? Wat dacht je van regisseur Joël Vanhoebrouck, waarvan je recent Black-Out kon kijken? Ook cameraman Konrad Widelski en scenarioschrijver / showrunner Nico Moolenaar zijn van de partij. Het scenario is geschreven door Piet Matthys, Pieter De Graeve, Thomas van der Ree, Tibbe van Hoof en Nico Moolenaar.

Ferry film

Tot het zover is, kun je – als je dat nog niet gedaan hebt (en dat lijkt me sterk) – op Netflix kijken naar de Ferry-film. Ik vond ‘m zeker vermakelijk en zie nog volop mogelijkheden voor meer Ferry-films. We hebben namelijk nog wel wat jaartjes te gaan tot we zijn aangekomen bij het verhaal van Undercover seizoen 1. Heb je de film al gezien en de seizoenen misschien zelfs al meerdere keren gekeken? Dan kun je natuurlijk ook het Undercover boek lezen of het het Undercover spel spelen. Beide zijn aanraders!

Foto’s Undercover seizoen 3

Foto’s: © VRT / Neflix – NyklyN

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een kleine commissie via linkjes naar Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels).

28 mei 2021 /