Tweede seizoen Undercover te kijken op Netflix België kijken

Het tweede seizoen van Undercover is nu op Netflix in België te kijken. Op woensdag 8 september 2021 wordt Undercover 2 toegevoegd. Zo hebben Vlaamse streamers de tijd om dit seizoen te bingewatchen , voordat Undercover seizoen 3 dit najaar van start gaat op Eén (en Netflix wereldwijd). Ontdek er meer over; ik doe zelfs al een voorspelling voor wanneer ik verwacht dat het derde seizoen van Undercover te kijken is op tv en bij Netflix.

Undercover 2 op Netflix België

Waar Undercover 2 vanaf 6 september 2020 wekelijks op Eén en Netflix wereldwijd te zien was, daar moesten de kijkers uit België via Netflix dus ruim een jaar geduld hebben op de release van het tweede seizoen Undercover. Hoe dat kan? Dit heeft alles te maken met de uitzendrechten. Oorspronkelijk is de serie Undercover voor de Vlaamse tv-zender Eén gemaakt door De Mensen, dus daar liggen de rechten.

Undercover-fan? Kom bij onze Undercover Facebook-groep, waar we je op de hoogte houden van het laatste nieuws.

Verhaal tweede seizoen Undercover

Waar we in het eerste seizoen van Undercover (lees via de link alles over cast en verhaal) de actie zagen om Ferry Bouman te ontmaskeren, daar slaat het tweede seizoen een heel andere weg in. Kim de Rooij – gespeeld door Anna Drijver – werkt inmiddels bij een mensenrechtenorganisatie Human Rights, waar ze onderzoek doet naar illegale wapenhandel in Syrië. Met behulp van Bob Lemmens (Tom Waes) komt ze op het spoor van de El Dorado Ranch, een country & western manege in het Belgische achterland. Bob gaat daar undercover en probeert in de gratie te komen van de gebroeders Laurent en JP Berger (vertolkt door Sebastien Dewaele en Wim Willaert) die actief zijn als wapenhandelaars.

Ondertussen zet Ferry Bouman (Frank Lammers) vanuit de gevangenis zijn zoektocht naar de ware identiteit van undercoveragenten Bob en Kim verder. Ook Bob’s puberdochter Polly (Emma Verlinden) wil te weten komen wie haar vader nu echt is… Ze begint haar eigen onderzoek. Maar brengt ze daarmee de missie niet in gevaar? Het nieuwe seizoen speelt zich een jaar na de eerste reeks af.

Wil je nu meer over de cast en de personages lezen, klik dan hier voor de cast van Undercover 2.

Undercover 3 kijken op Netflix België

Wil je Undercover 3 kijken via Netflix in België. Ik zou de gok niet nemen. Op dit moment heeft Eén bekendgemaakt dat het nieuwe seizoen dit najaar wordt uitgezonden. Ik verwacht dat dit staat te gebeuren als Onder vuur klaar is; die nieuwe tv-serie bevat tien afleveringen en start op zondag 12 september. Als je dan tien weken verder telt dan zou ik zeggen dat Undercover 3 op 21 november te zien zal zijn. Wereldwijd zal Netflix ‘m op dat moment naar verwachting rond die tijd ook uitbrengen, maar wat Netflix België betreft, denk ik dat de rechten eerst echt nog bij de VRT liggen (waar-ie dan ook op VRT NU staat). Zo ging het bij de eerste twee seizoenen ook tenslotte.

Klik op de gekleurde tekst die nu volgt om meer te weten te komen over het derde seizoen van Undercover.  

Foto: VRT – NyklyN

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

7 september 2021 /