Henry van Loon als Barrie Barista op Videoland

Henry van Loon is vanaf vandaag (17 juli 2020) te zien op Videoland als Barrie Barista. In zijn coffeebar ontvangt hij de beste Nederlandse comedy-acteurs. De nieuwe Videoland Original Barrie Barista en Het Einde Der Tijden belooft dan ook een klapper te worden. Ontdek er hier alles over en bekijk de eerste beelden.

Verhaal Barrie Barista en Het Einde Der Tijden

In Barrie Barista en Het Einde Der Tijden staat de wereld in brand. Dat weerhoudt Barrie Barista (Henry van Loon), er niet van om er alles aan te doen om zijn coffeebar overeind te houden. Barrie is ervan overtuigd dat een goede kop koffie elke situatie kan verbeteren, maar Barrie’s klanten hebben hun prioriteiten tijdens de Apocalyps totaal verkeerd liggen, waardoor zijn goede bedoelingen en optimisme faliekant mislukken.

Cast Barrie Barista

De cast van Barrie Barista wordt gevormd door een prachtig gezelschap van acteurs en actrices. Zij kruipen in de huid van klanten, die hun prioriteiten tijdens de apocalyps totaal verkeerd hebben liggen. Welke acteurs en actrices je zoal gaat zien? Denk bijvoorbeeld aan Elise Schaap (die we kennen uit Undercover), maar ook aan Susan Radder (actrice uit Oogappels, Keizersvrouwen en vanaf dit najaar met Mathijs F. Scheepers in De slag om de Schelde). Loes Schnepper en Ruben van der Meer zien we op dit moment dan weer samen in Papadag. Maar ook aan Theo Maassen, Yannick van de Velde, Tom van Kalmthout, Ilse Warringa, Gijs Naber, Sezgin Güleç, Steef Cuijpers, Mert Ugurdiken, Pieter Bouwman, Jelka van Houten en Huub Smit.

Van de makers van New Kids

Barrie Barista en Het Einde Der Tijden wordt geregisseerd door Flip van der Kuil, die je van New Kids kunt kennen. Hij weet ook in deze nieuwe comedy, die hij samen met Stephan Miras creëerde en schreef, weer feilloos de pijnpunten in de wereld aan te kaarten met zijn grenzeloze humor. Dit gecombineerd met het sterke improvisatievermogen van de gehele cast creëerde een hoop extra grappen en hilarische momenten. Deze reeks is geproduceerd door executive producers Maarten Swart en Flip van der Kuil voor Kaap Holland Series en Dead Duck Productions.

Flip heeft ook deze hilarische film gemaakt:

Komt er een tweede seizoen van Barrie Barista?

Komt er een tweede seizoen van Barrie Barista? Toen ik vanochtend – vrijdag 17 juli – op Videoland keek naar de aankondiging van deze serie, zag ik dat er bij staat dat deze drama-serie 2 seizoenen telt. Er zijn vooralsnog 6 afleveringen toegevoegd. Ik ben dus benieuwd of het hier gaat om een foutje of dat er echt een tweede seizoen van deze serie volgt. Ik heb alle afleveringen nog niet gezien, dus ik weet niet of het slot dit uitsluit. Snel kijken dus (want wat ik heb gezien, is echt wel vermakelijk!).

Deze serie is exclusief op Videoland te zien.

Foto en video’s: RTL / Videoland.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

17 juli 2020 /