Disney + met korting ontdekken | Nu 1,99 euro | Kijk deze Vlaamse series

Heb je nog geen Disney+, maar ben je nieuwsgierig? Goed nieuws je betaalt voor je eerste maand nu 1,99 euro per maand. Deze aanbieding eindigt op 14 november. Wist je dat er de laatste tijd verschillende Vlaamse series te vinden zijn? We etten de voordelen voor je op een rijtje.

Disney+ met korting

Free guy, Black Widow, The Walking Dead en The Mandalorian; het zijn zomaar een paar grote internationale titels die bij deze streamingdienst te kijken zijn. En Vanaf 12 november kun je bijvoorbeeld kijken naar Dopesick, Jungle Cruise en Shang-chi and the Legend of the Ten Rings. Daarnaast vind je hier ook de populaire Disney-films, zodat je hier ook volop kijkmateriaal voor het hele gezin hebt. Ik schreef het al naar aanleiding van de Netflix-tarief-stijging: voor mij zijn Disney + en Prime Video de ideale combinatie.

1,99 euro voor één maand

Een combinatie die je nu dus wel heel voordelig een maandje kunt testen. Want op dit moment heeft Disney een actie, waarbij je maar liefst 77% kunt besparen op de kosten voor je eerste maand. Je betaalt dan 1,99 euro voor deze aanbieding, die eindigt op 14 november. Daarna betaal je 8,99 euro per maand. Je kunt ook een jaarabonnement afsluiten voor 89,90 euro per jaar. En Amazon Prime Video? Die heb je de eerste 30 dagen gratis.

Doe mij:

Vlaamse series kijken op Disney+

Disney+ heeft op het gebied van Vlaamse series op dit moment echt het nodige te bieden. Vlaamse eries die je op dit moment kunt kijken op Disney+ zijn: Amigo’s, Studio Tarara, Crimi Clowns en Spitsbroers. In Nederland is alleen de serie Spitsbroers te kijken via een andere streamingdienst; die staat namelijk op Videoland. De andere series zijn niet te vinden.

  • Amigo’s (1 seizoen) – Deze serie vertelt in tien afleveringen het tragikomische verhaal van vijf ex-gedetineerden die samen een restaurant beginnen.
  • Studio Tarara (1 seizoen) – Dramaserie over het leven van de acteurs van de populaire sketchshow Studio Tarara, achter de schermen bij VTM in 1993.
  • Crimi Clowns (3 seizoenen) – Niet zo lang geleden stond Ronny Tersago bekend als Clown Norry en zijn gezelschap aan de top van de showbizz. Tot één van zijn ‘misstappen’ bekend raakte in de roddelpers. Om zijn riante levensstijl toch te blijven bekostingen, draait Ronny sindsdien overuren.
  • Spitsbroers (2 seizoenen) – Gaat voer broederliefde, over omgaan met succes en falen, over volwassen worden en keuzes maken.

Dit schreven wij eerder over: Amigo’s, Studio Tarara, Crimi Clowns en Spitsbroers.

10 november 2021 /