Herrie in Huize Gerri met Frank Lammers op Netflix

Herrie In Huize Gerri met hoofdrolspelers Frank Lammers, Sanne Langelaar en Rico Verhoeven is vanaf 13 augustus in Nederland op Netflix te zien. Deze film – die gemaakt is voor Pathé Thuis – is het vervolg op Groeten van Gerri.

Herrie in Huize Gerri

Gerri (Frank Lammers) en de inmiddels hoogzwangere Anneke (aka Chanana, gespeeld door Sanne Langelaar) hebben hun flat verkocht en wonen tijdelijk op een bungalowpark. Om wat extra geld te verdienen voor het kopen van hun droomhuis, besluiten ze mee te werken aan een realityprogramma over hun leven. Dit is het vervolg op Groeten van Gerri.

Cast Herrie in Huize Gerri

De cast van Herrie in Huize Gerri wordt gevormd door Frank Lammers, Sanne Langelaar, Rico Verhoeven. Frank Lammers en Rico Verhoeven kennen elkaar natuurlijk nog uit het tweede seizoen van Undercover. En Sanne Langelaar was te zien in de eerste Gerri-film.

Ferry (Frank Lammers) is nu Gerri

Frank Lammers kruipt, zoals in de eerste film in de rol van Gerri. Nu is het dus geen Ferry, maar Gerri. Recent kon je nog van deze acteur genieten in de Ferry-film op Netflix. En er is nog meer goed nieuws voor de liefhebbers van Frank Lammers aka Ferry Bouman: het derde seizoen van Undercover komt er ook aan. De Vlaamse tv-zender Eén én Netflix hebben bevestigd dat de tv-serie in het najaar van 2021 te kijken is op tv. Via de Undercover Facebook-groep deel ik het meteen als ik de precieze releasedatum van Undercover seizoen 3 weet.

Sanne Langelaar écht zwanger

Saillant detail: Sanne Langelaar – die in Herrie Huize Gerri de rol van de zwangere Anneke aka Chanana voor haar rekening neemt – was in werkelijkheid ook zwanger. Oftewel hoe ze dat zelf heeft gezegd in een interview: ze stond met een plofkop en dikke enkels voor de camera. Mocht je je afvragen of het dus een nepbuik is die wordt gebruikt (zoals vaker in films en series), dan weet je nu dus dat dat niet het geval was. Tijdens de opnames was Sanne Langelaar namelijk al 37 weken zwanger. Dat was dus spannend op de set, want vanaf dat moment kan een bevalling zo’n beetje op ieder moment starten. Op dit moment is Sanne Langelaar op tv te zien in de serie Swanenburg. In het artikel dat ik over die reeks heb geschreven (klik op de titel) ontdek je nog meer over deze actrice.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

5 augustus 2021 /