Groeten van Gerri (Frank Lammers) nu op Netflix

Groeten van Gerri – de lockdown film van Frank Lammers – is nu op Netflix te zien. Deze keer kruipt de Brabantse acteur, die je natuurlijk beter kent als Ferry uit Undercover – in de huid van scheikunde leraar Gerri van Vlokhoven.

Verhaal Groeten van Gerri

Terwijl heel Nederland thuis zit vanwege het corona-virus, gaat scheikunde leraar Gerri van Vlokhoven (45) viraal in zijn niet-zo-witte ondergoed. Hij beleeft een onthullend moment tijdens een online les te midden van de corona pandemie. Dit zet zijn leven op zijn kop. Frank Lammers speelt in deze film niet alleen de hoofdrol; hij heeft het verhaal ook geschreven.

Cast Groeten van Gerri

Naast Frank Lammers – die momenteel succes heeft als Ferry Bouman uit Undercover: seizoen 2 is op komst én er komt zelfs een Ferry-film op Netflix – spelen er nog verschillende bekende acteurs in deze film.

Sanne Langelaar

Zo zien we Sanne Langelaar als webcamgirl Chanana. Zij is momenteel in de bioscoop te zien in de film Alles is zoals het zou moeten zijn. Daarnaast werkt ze aan Swanenburg, waar ze Iris Praal speelt. Lees hier alles over deze nieuwe serie, waarin ook Ella-June Henrard te zien zal zijn.

Heddy Lester

Heddy Lester kruipt in de huid van Pia van Vlokhoven, de moeder van Gerri. Waar je haar van kent? Zij deed in 1977 mee aan het Eurovisiesongfestival met het nummer De Mallemolen.

Fedja van Huêt

Fedja van Huêt speelt Jos van Vlokhoven. Volgens mij de broer van de scheikunde leraar. De trouwe lezers van VlaamsKijken kunnen hem kennen uit Grenslanders en Baantjer het begin. Momenteel werkt hij aan Soof 3 (waarin hij natuurlijk Kasper, de ex en vader van de kinderen van Soof speelt). En aan Vliegende Hollanders, waar ik zelf erg benieuwd naar ben. In deze reeks (waarin ook Lykele Muus te zien zal zijn) speelt hij Anthony Fokker.  

Kees Boot

Kees Boot is begrafenisondernemer in deze film. Je kunt hem kennen van Judas, De 12 van Oldenheim, maar ook van Bluf, Overspel en Allstars.  

Viggo Waas

Viggo Waas speelt de rol van Jeroen Nelissen a.ka. de Neel. Hij is een collega van Gerri van Vlokhoven. Je hebt deze acteur misschien ook wel gezien in Meisje van Plezier. En ook hij kwam kort voorbij in Grenslanders. Verder speelde hij in Gouden Bergen en Mixed Up.

David Lucieer

Wie ook een geweldige rol speelt, is David Lucieer – bekend van Papadag – die de vriend speelt van Chanana. In werkelijkheid hebben de twee ook een relatie, dus ook dat is helemaal coronaproof opgenomen.

Undercover 2 collega’s

In de trailer zie je ook zijn Undercover 2 collega’s Elise Schaap en Rico Verhoeven voorbij komen.

Trailer Groeten van Gerri

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

3 augustus 2020 /