Ferry: film op Netflix, VRT NU en Eén te kijken (kijk hier trailer en foto’s)

Ferry is sinds vorig jaar wereldwijd op Netflix te kijken. Vanavond – zondag 16 januari – wordt-ie ook op Eén uitgezonden (om 21.05 uur). De film staat daarnaast nu op VRT NU. Ontdek hier meer over de Netflix-film over Ferry Bouman? Zo hebben we de trailer, maar je maakt ook alvast kennis met nieuwe gezichtend zoals Monic Hendrickx en Huub Stapel. De film is de prequel van de Undercover-serie en vertelt het achtergrondverhaal van Nederlands favoriete Brabander – Frank Lammers alias – Ferry Bouman en zijn Daniëlle (Elise Schaap).

Maak uitgebreid kennis met de cast van Ferry.

Ferry – het verhaal

Het verhaal begint in 2006 in Amsterdam. Een meedogenloze Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Brink, een machtige crimineel en Ferry’s mentor. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Brink levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden.

Na jarenlange afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geboortestreek die hij lang geleden ontvluchtte. Het stroeve weerzien met de familie van wie hij vervreemd is, de terugkeer naar het kampeerleven dat hij afgezworen had en de ontmoeting met zijn charmante buurvrouw Daniëlle kruipen langzaam onder het stalen pantser van Ferry. Zijn zoektocht leidt tot onverwachte ontknopingen en uiteindelijk wordt de loyaliteit van Ferry zwaar op de proef gesteld…

Op VlaamsKijken delen we tv, serie en filmtips uit Vlaanderen én Nederland. Niet jouw ding? Ontdek meer streamtips dankzij Guidinc.

Ferry: kijk beelden van Netflix-film over Ferry Bouman

Cast Ferry

De cast van Ferry wordt gevormd door Frank Lammers, Elise Schaap, Monic Hendrickx, Raymond Thiry, Huub Stapel, Tim Linde, Yannick van de Velde, Maarten Heijmans, Olaf Ait Tami, Adison dos Reis, Bob Stoop, Juliette van Ardenne, Eva Laurenssen, Mike Weerts en Bram Blankestijn. We hebben een uitgebreid artikel geschreven over de acteurs en actrices uit Ferry. Klik op de voorgaande vetgedrukte tekst en lees alles over de cast van Ferry.

De film speelt zich af voor het verhaal in Undercover. Vandaar dat we dus heel veel nieuwe personages leren kennen, maar ook oude gezichten (die in het eerste seizoen zijn overleden) weer terug zien.

Monic Hendrickx en Huub Stapel

In Ferry worden nieuwe gezichten geïntroduceerd die nog niet in de Undercover-reeks voorbij kwamen. Monic Hendrickx vervult de rol van Claudia, de zus van Ferry van wie hij vervreemd is geraakt, en Huub Stapel geeft gestalte aan de machtige hasjbaron Brink.

Trailer Ferry

Wanneer komt Ferry op Netflix?

Nieuwsgierig naar wanneer de film over Ferry Bouman op Netflix komt? Goed nieuws: sinds 14 mei 2021 is de film op Netflix te kijken. Daarnaast staat-ie nu op VRT NU.

Foto’s Ferry

Frank Lammers en Elise Schaap in hun jonge jaren in Ferry
Cast van Ferry film netflix 14 mei te kijken met Frank Lammers, Elise Schaap, Raymond Thiry en Monic Hendrickx
Huub Stapel als hasjbaron Brink in Ferry film Netflix
Trailer Ferry Film 14 mei Netflix
Raymond Thiry en Monic Hendrickx in Ferry film op Netflix
Huub Stapel en Frank Lammers in Ferry (film op Netflix over Ferry Bouman uit Undercover)

Makers:

  • Regisseur: Cecilia Verheyden
  • Productiemaatschappij: De Mensen
  • Producenten: Nico Moolenaar, Pieter van Huyck, Ivy Vanhaecke 
  • Scenaristen: Bart Uytdenhouwen, Nico Moolenaar

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

13 maart 2021 /