Derde seizoen Undercover op Netflix

Derde seizoen Undercover komt op Netflix. Actrice Elise Schaap heeft gisteravond (30 januari 2020) bij Jinek met een knikje aangegeven dat er nog een derde seizoen van de populaire Vlaams-Nederlandse serie aankomt.

Kijk het eerste seizoen van Undercover nu op dvd.

Undercover nieuws verklapt?

Toen presentatrice Eva Jinek vroeg of er een derde seizoen van Undercover op Netflix in aantocht is, knikte Elise Schaap opgewonden. Ze voegde er meteen aan toe dat ze dat misschien niet had mogen verklappen, maar toen was het natuurlijk al te laat. In verschillende Netflix-Facebookgroepen wordt verheugd gereageerd op dit nieuws.

Derde seizoen Undercover

Wanneer het derde seizoen van Undercover op Netflix komt, is nog niet bekend. Tom Waes heeft ons in mei 2020 laten weten dat de opnames zijn uitgesteld door het coronavirus. Wel is de uitzenddatum van het tweede seizoen inmiddels officieel.

Tweede seizoen Undercover

Vanaf 6 september kun je zowel op Eén en Netflix (wereldwijd, met uitzondering van België) kijken. Meer weten? Lees dan het volgende artikel: Wat we weten over cast en verhaal van tweede seizoen Undercover (mét filmpjes!). Daarnaast delen we het natuurlijk meteen als er meer nieuws is rondom deze serie, dat kondigen we aan in onze Facebook-groep. Kom je erbij?

Spinoffs Undercover

En wist je dat er ook verschillende spinoffs van Undercover aan komen? Zo werken ze bij Netflix momenteel aan Ferry De Film. Inderdaad een film over Ferry Bouman. Je leest er hier alles over. Hij is niet het enige hoofdpersonage met een spinoff; Bob Lemmens krijgt namelijk zijn eigen boek (of zou het zelfs een hele reeks worden?). Het boek Alles of niets van Hugo Luijten verschijnt medio september. Hier meer over het verhaal.

Fenix, 13 geboden en meer

Kun jij niet wachten op het tweede en derde seizoen van Undercover dan heb ik tot die tijd wel een aantal fijne tips. Zo staat ook misdaadserie Fenix op Netflix. Daarmee duik je ook weer in de Brabantse drugswereld. Wil je in de politiesfeer blijven, dan kun je ook kiezen voor 13 Geboden. Wil je juist weer een Netflix Original kijken, kies dan voor De Bende van Jan de Lichte.

Alle Vlaamse series op Netflix heb ik hier voor je op een rijtje gezet. (klik op link)

Tom Waes en Elise Schaap bij Jinek

Tom Waes en Elise Schaap zaten allebei in de uitzending van Jinek om over een ander onderwerp te vertellen. Elise Schaap was er om te vertellen over de verfilming van de roman Mijn vader is een vliegtuig. Tom Waes vertelde samen met instructeur Stijn Swijns over Kamp Waes. Op dat moment was het nog het idee dat Kamp Waes in Nederland op tv zou komen. Inmiddels is bekend geworden dat er (eerst) een remake volgt met Jeroen van Koningsbrugge als presentator. Hier lees je alles over Kamp van Koningsbrugge.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

31 januari 2020 /