Derde seizoen Undercover op Netflix

Derde seizoen Undercover komt op Netflix. Actrice Elise Schaap heeft gisteravond (30 januari 2020) bij Jinek met een knikje aangegeven dat er nog een derde seizoen van de populaire Vlaams-Nederlandse serie aankomt.

Undercover nieuws verklapt?

Toen presentatrice Eva Jinek vroeg of er een derde seizoen van Undercover op Netflix in aantocht is, knikte Elise Schaap opgewonden. Ze voegde er meteen aan toe dat ze dat misschien niet had mogen verklappen, maar toen was het natuurlijk al te laat. In verschillende Netflix-Facebookgroepen wordt verheugd gereageerd op dit nieuws.

Derde seizoen Undercover

Wanneer het derde seizoen van Undercover op Netflix komt, is nog niet bekend. Het is zelfs nog even wachten op een definitieve uitzenddatum voor het tweede seizoen. Officieel is er over het tweede seizoen namelijk ook nog niet zoveel bekendgemaakt. Meer weten, lees dan het volgende artikel: Wat we al weten over cast en verhaal van tweede seizoen Undercover.

Fenix, 13 geboden en meer

Kun jij niet wachten op het tweede en derde seizoen van Undercover dan heb ik tot die tijd wel een aantal fijne tips. Zo komt vandaag de misdaadserie Fenix online. Daarmee duik je ook weer in de Brabantse drugswereld. Wil je in de politiesfeer blijven, dan kun je ook kiezen voor 13 Geboden. Wil je juist weer een Netflix Original kijken, kies dan voor De Bende van Jan de Lichte.

Alle Vlaamse series op Netflix heb ik hier voor je op een rijtje gezet. (klik op link)

Tom Waes en Elise Schaap bij Jinek

Tom Waes en Elise Schaap zaten allebei in de uitzending van Jinek om over een ander onderwerp te vertellen. Tom Waes vertelde samen met instructeur Stijn Swijns over Kamp Waes (wat in Nederland ook op tv komt). En Elise Schaap was er om te vertellen over de verfilming van de roman Mijn vader is een vliegtuig.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep.

Steun VlaamsKijken
Genoten van dit artikel? Lees je met veel plezier al onze verhalen? Dan kun je VlaamsKijken eenmalig steunen met een Tikkie.

Dit kun je ook doen met je Bol.com-aankopen. Als je via deze link je bestelling plaatst, ontvang ik een klein percentage. De opbrengst komt volledig ten goede aan de verdere ontwikkeling van de website. 

31 januari 2020 /