Déjà Vu – Alles is Voorbestemd: cast en meer over Streamz serie

Déjà Vu – Alles is Voorbestemd is vanaf vandaag – vrijdag 7 april 2023 – op Streamz te kijken. Lauren Versnick, Yassine Ouaich, Vincent Van Sande, Nabil Mallat en Ruth Becquart spelen de hoofdrollen in deze serie. Helaas kun je ‘m nog niet bingewatchen; er verschijnen namelijk iedere week twee afleveringen online. Ontdek alles over Déjà Vu – Alles is Voorbestemd: cast, verhaal en meer over Déjà-Vu seizoen 2.

Déjà Vu seizoen 2

Na het succes van Déjà-Vu seizoen 1 met onder andere Natali Broods kon een vervolg eigenlijk niet uitblijven. Alleen hoe doe je dat als een serie al een afgerond verhaal heeft? Déjà Vu seizoen 2 is dus geen vervolg, maar vertelt een volledig nieuw verhaal. Dezelfde vraag blijft echter aan de kern van de reeks staan: Kan teruggaan in de tijd alles veranderen? Wie heeft niet ooit terug willen keren in de tijd en de loop der gebeurtenissen willen veranderen? En wat als je een tweede kans zou krijgen, een plan B?

Déjà Vu – Alles is Voorbestemd

Déjà Vu – Alles is Voorbestemd vertelt het aangrijpend liefdesverhaal en intiem psychologisch drama van Halim (Yassine Ouaich*) die aan de start van zijn volwassen leven en carrière, de liefde van zijn leven Eva probeert terug te winnen. Sinds Eva (Lauren Versnick) hem heeft verlaten, heeft het leven geen zin meer. Tot Halim per toeval een bedrijf ontdekt dat hem in de mogelijkheid stelt om terug te keren in de tijd. 

Halim aarzelt niet en hij probeert niet alleen zijn relatie te redden, maar ook zijn advocatenkantoor en zijn disfunctionele familie. Halim realiseert zich al snel dat zelfs de kleinste keuzes gevolgen hebben – even oncontroleerbaar als onverwacht – voor zijn leven en dat van de anderen. Ook al kan Halim de tragische gebeurtenissen stoppen voordat ze plaatsvinden, hij kan de herinneringen en de emoties die ermee gepaard gaan niet uitwissen. Niets zal zonder gevolgen zijn. 

Cast Déjà Vu – Alles is Voorbestemd

De hoofdrollen in Déjà Vu – Alles is Voorbestemd worden gespeeld door Yassine Ouaich, Lauren Versnick, Vincent Van Sande, Nabil Mallat en Ruth Becquart. Verder ben ik benieuwd welke bekende gezichten nog horen tot de Déjà Vu – Alles is Voorbestemd cast in de vorm van een gast- of bijrol. Zo spotte ik Ron de Rauw* al. En op haar Instagram las ik al dat we ook Louise De Bisscop gaan zien. Ik zie daarnaast ook de namen van Louise Bergez en Veerle Dejaeghere voorbij komen. Als we meer bekende gezichten spotten, dan werken we dit natuurlijk bij. Je mag ons ook altijd reageren via onze social media (Instagram, Facebook-groep of nieuwsbrief).

Lauren Versnick

Voor Lauren Versnick is dit haar eerste hoofdrol. Het model – dat ook achter de schermen bij tv werkte – was eerder wel al te zien in de serie Studio Tarara als Babs. Toen maakte ze op mij in ieder geval al indruk, dus het kon niet anders dan dat er meer acteerwerk op haar pad zou komen. Als Magaly zagen we haar ook in een aantal afleveringen van Een Goed Jaar. Ik ben in ieder geval nieuwsgierig naar wat er nog meer gaat komen. Lauren Versnick is de dochter van journalist een presentatrice Lynn Wesenbeek* en advocaat en politicus Geert Versnick. .

Yassine Ouaich

Yassine Ouaich timmert hard aan de weg. Het is wat mij betreft één van de acteurs van dit moment. Zo zag je hem eerder al in GR5 en Keizersvrouwen, maar wat denk je van zijn hoofdrol in Grond en De Kraak. Yassine Ouaich speelde ook mee in Lost luggage. En we zijn natuurlijk ontzettend benieuwd naar nog zo’n topreeks, die een nieuw verhaal krijgt: De twaalf seizoen 2: De Assepoestermoord. Ook hierin zal de acteur te zien zijn, net als in Mr. K (die pas voor 2024 is gepland).

Acteurs en actrices in Déjà Vu – Alles is Voorbestemd

Waar je de andere acteurs en actrices uit de Déjà Vu – Alles is Voorbestemd cast nog meer van kent? We zetten het op een rijtje:

 • Vincent Van Sande leerden we kennen als acteur in de film Wij en de serie Gevoel voor Tumor. Maar de afgelopen jaren zien we hem steeds vaker. Denk bijvoorbeeld aan zijn geweldige rol in Glad IJs en Mijn Slechtste Beste Vriendin, maar vergeet ook de Netflix-hit Twee zomers niet. Op dit moment is hij als rekruut te zien in Arcadia en het is wachten op de nieuwe serie Rough Diamonds, waarin we hem zien als Yanki.
 • Nabil Mallat* was in Nederland recent nog te zien in de tv-serie Het gouden uur. Nabil Mallat is zo’n Vlaamse acteur waar je (internationaal) echt niet omheen kan. Je zag hem als Osman Azizi in Netflix-serie Into the Night. En afgelopen jaar speelde hij de hoofdrol in de gave film Cool Abdoul (die ook op Netflix staat). Verder speelde hij bijvoorbeeld ook een belangrijke rol in de Nederlandse serie Keizersvrouwen. Of denk bijvoorbeeld aan de film Rafaël. Als Sami kwam hij nog voorbij in Fair Trade seizoen 2.
 • Ruth Becquart* zag je recent in de aangrijpende serie 1985. We hebben al veel over haar geschreven, bijvoorbeeld over haar rol in Red Light, Over Water (als Benedicte De Pelsmaecker),  Undercover 2 en 3 (als Nathalie Geudens) en als Nathalie Maes in Black-out. En wat dacht je recent van Netflix-hit Twee Zomers? Kortom: Ruth Becquart is niet de minste Vlaamse actrice. Ik ben verder benieuwd naar The Chapel en Knokke Off.
 • Louise De Bisscop is de actrice die je uit De twaalf kent als De jonge Frie. Ik vond Louise De Bisscop destijds echt enorm op Maaike Cafmeyer (die de hoofdrol speelde) lijken, zowel qua stem als uiterlijk. Deze actrice zag je ook in Influencers. Als Anneke zag je haar in Match en wie goed oplette, zag haar als klant in de winkel in Nonkels.
 • Ron de Rauw heeft als de nodige gastrollen op zijn naam staan, maar we leerden hem natuurlijk beter kennen als de oudere lover van Nora in (de eerste reeks) Dertigers. In 2021 zag je hem ook nog als Serge in telenovelle Lisa. Hij is tevens muzikant.

Namen die ik verder zag passeren, maar nog niet bevestigd heb:

 • Louise Bergez zag je – net als Vincent Van Sande en Ruth Becquart – in Twee Zomers. Verder kun je haar kennen uit  De KraakwtFOCKYummy en Duyster.
 • Veerle Dejaeger speelde recent in Assisen. Maar je kent haar ook als stagiaire uit Mijn Slechtste Beste Vriendin. Het Vlaamse publiek leerde haar kennen als Zoë in de serie wtFOCK. Daarnaast is ze ook te zien in een gastrol in The Window, die op Streamz staat.

Makers

Déjà vu – Alles is Voorbestemd is een productie van Streamz en Mariano Vanhoof, Geoffrey Enthoven en Jo Daris voor Fobic Films. De reeks werd geschreven door Nore Maatala in een regie van Geoffrey Enthoven. Natuurlijk delen we ook nog enkele kijktips, waarvan je de makers van deze reeks ook kunt kennen.

 • Mariano Vanhoof ken je als (co)-producer van onder andere Onder Vuur, De Collega’s 2.0, Voor Wat hoort wat, Noordzee Texas, maar ook al heel wat langer geleden: Urbain.
 • Geoffrey Enthoven ken je als regisseur van Hasta la vista (dat blijft toch één van mijn favoriete Vlaamse films), Halfweg, Broer, Auwch_ en recent Marie Antoinette en Unseen (Invisible).
 • Jo Daris ken je onder andere van Broer, Auwch_, #hetisingewikkeld en het eerste seizoen Déjà vu.
 • Nore Maatala werkte eerder al mee aan Déjà vu. Maar denk ook aan Onder Vuur en Besmet.

Foto: Streamz / Toon Aerts

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

7 april 2023 /