Into the Night krijgt tweede seizoen

Into the Night krijgt een tweede seizoen. Dat heeft Netflix zojuist bevestigd. In de teaser-video maakt de cast van deze eerste Belgische Netflix Original het nieuws zelf bekend. Kijk ‘m hier.

Aankondiging tweede seizoen Into the Night

“Het begon zonder waarschuwing. De zon doodde alles op zijn pad, maar een vlucht uit Brussel gaf ons een kans op overleving. We vlogen., we vochten, we deden wat we moesten doen. En we haalden het. Nou, niet iedereen. De zon overleven. En elkaar overleven was slechts de start van onze reis. Dat klopt. Into the Night is vernieuwd voor een tweede seizoen! Kijk uit!,” aldus de internationale cast.

Internationale cast Into the Night

De internationale cast die dit filmpje heeft ingesproken, doet ons vermoeden dat ze ook allemaal weer een prominente rol krijgen. Dat zijn in volgorde waarvan ze voorbij komen in de aankondiging van het nieuwe seizoen.

Alba Gaïa Bellugi (Ines) uit Frankrijk – bekend geworden met Intouchables. Mehmet Kurtulus (Ayaz) uit Turkije. Pauline Etienne (Sylvie) uit België. Ksawery Szlenkier (Jakub) uit Polen. Nabil Mallat (Osman) uit België – die je kent van Keizersvrouwen en Patser. Regina Bikkinina (Zara) uit Rusland. Jan Bijvoet (Rik) uit België. Stefano Cassetti (Terenzio) uit Italië. Nicolas Alechine (Dominik) uit Rusland. Babetida Sadjo (Laura) uit België – die we kennen uit Waste Land. Laurent Capelluto (Mathieu) uit België. Vincent Londez (Horst) uit Frankrijk. Borys Szyc (Tom) uit Polen.

High-concept thriller

Into the Night gaat om het behouden van onze menselijkheid in het licht van een kosmische ramp wanneer een vlucht vertrekt vanuit Brussel. Netflix bevestigt vandaag dat de high-concept thriller vernieuwd is voor een tweede seizoen. Heb jij Into the Night gemist? Lees hier dan alles over de eerste Belgische Netflix Original.

Jason George over tweede seizoen Into the Night

Maker en schrijver Jason George (die je ook kunt kennen van Scandal en Narcos): “De wereldwijde, enthousiaste reacties op Into the Night hebben ons aangenaam verrast. Het is dan ook met veel plezier dat we vandaag het tweede seizoen aankondigen. Het was geweldig om te zien hoe fans van over de hele wereld zich verbonden voelden met de multinationale passagiers en bemanning van BE Airways-vlucht 21. We zijn verheugd om hun reis voort te zetten.”

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

30 juni 2020 /