Derde seizoen Mijn Slechtste Beste Vriendin | Streamz & Play4

Vroeg jij je af wanneer Mijn Slechtste Beste Vriendin seizoen 3 op Streamz te kijken is? Dat kan vanaf vandaag – maandag 11 september 2023 – om 22.15 uur bij Play4. Van maandag tot en met donderdag kun je steeds een aflevering kijken. Op GoPlay vind je seizoen 1 en 2; bij Streamz kun je de complete reeks van Mijn Slechtste Beste Vriendin kijken.

Update: dit bericht van 4 november 2021 heb ik bijgewerkt op 11 september 2023.

Derde seizoen Mijn Slechtste Beste Vriendin

De opnames van seizoen 3 vonden plaats in het voorjaar 2022. Eva Van der Gucht,Maaike Cafmeyer, Kim Hertogs, Ella-June Henrard, Clara Cleymans en Charlotte-Anne Bongaerts zien we ook in het derde seizoen als de slechtste beste vriendinnen waar we ondertussen zo van zijn gaan houden.

Geheimen, drama en wijn

In de eerste twee seizoenen deelden de vriendinnen heel wat geheimen, drama, flessen wijn en occasioneel een man met elkaar. In het derde seizoen mogen we alvast meer van dat verwachten, maar voor een tipje van de sluier zal het nog even wachten zijn. De kijker kan wel hopen om ook meer te zien van de sympathieke weervrouw (Jennifer Heylen), de ondergewaardeerde Zomer (Veerle Dejaeger), de jonge Thomas (Bas Van de Weert), de doortastende Josje (Ella Leyers) en de onhandige echtscheidingsadvocaat Jacobs (Titus De Voogdt). Je ontdek hier meer over de cast van Mijn Slechtste Beste Vriendin.

Makers

Mijn Slechtste Beste Vriendin is een productie van Lecter Scripted Media. De reeks komt uit de pen van Ilse Beyers, voormalig hoofdredacteur van Dag Allemaal. MSBV is gebaseerd op het gelijknamige boek.

Mijn Slechtste Beste Vriendin kijken

Alle seizoenen zijn beschikbaar op Streamz en Streamz+. Via GoPlay kun je seizoen 1 en 2 terugkijken. Als je dat doet met een VPN Verbinding, die je op België zet, kan dit bijvoorbeeld ook uit Nederland.

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

11 september 2023 /