Derde seizoen Mijn Slechtste Beste Vriendin | Streamz & Play4

Heb jij ook zo genoten van het eerste en tweede seizoen van Mijn Slechtste Beste Vriendin op Streamz? Goed nieuws vandaag is bekendgemaakt dat in het voorjaar van 2022 de opnames van het derde seizoen starten! Heb je geen Streamz, dan moet je nog even geduld hebben. Play4 gaat de serie binnenkort dagelijks uitzenden.

Derde seizoen Mijn Slechtste Beste Vriendin

De opnames van seizoen 3 gaan voorjaar 2022 van start. Eva Van der Gucht,Maaike Cafmeyer, Kim Hertogs, Ella-June Henrard, Clara Cleymans en Charlotte-Anne Bongaerts zullen alvast terugkeren als de slechtste beste vriendinnen waar we ondertussen zo van zijn gaan houden.

Op VlaamsKijken delen we tv, serie en filmtips uit Vlaanderen én Nederland. Is dat niet jouw ding? Ontdek dan meer kijktips op Guidinc.

Geheimen, drama en wijn

In de eerste twee seizoenen deelden de vriendinnen heel wat geheimen, drama, flessen wijn en occasioneel een man met elkaar. In het derde seizoen mogen we alvast meer van dat verwachten, maar voor een tipje van de sluier zal het nog even wachten zijn. De kijker kan wel hopen om ook meer te zien van de sympathieke weervrouw (Jennifer Heylen), de ondergewaardeerde Zomer (Veerle Dejaeger), de jonge Thomas (Bas Van de Weert), de doortastende Josje (Ella Leyers) en de onhandige echtscheidingsadvocaat Jacobs (Titus De Voogdt). Je ontdek hier meer over de cast van Mijn Slechtste Beste Vriendin.

Makers

Mijn Slechtste Beste Vriendin is een productie van Lecter Scripted Media. De reeks komt uit de pen van Ilse Beyers, voormalig hoofdredacteur van Dag Allemaal. MSBV is gebaseerd op het gelijknamige boek.

Mijn Slechtste Beste Vriendin kijken

Het eerste en tweede seizoen zijn nu beschikbaar op Streamz en Streamz+. De reeks zal ook later dagelijks op Play4 te zien zijn. Play4 vermeldt in het persbericht dat dit zelfs al binnenkort is. Natuurlijk houden we je hiervan op de hoogte. Het is echt een leuke serie om te bingewatchen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

4 november 2021 /