Lisa is zwanger; wie is vader van baby? Ben of misschien Jonas?

Nieuwe wending in telenovelle Lisa vanavond dinsdag 4 april 2023… Lisa is zwanger! Maar van wie is haar baby? Is het van Ben of kan ze nog zwanger van Jonas zijn? Wie de vader van de baby van Lisa is, ontdekken we in de aflevering van woensdag 5 april.

Lisa is zwanger

Lisa (Tinne Oltmans*) ging langs bij dokter Corens (Anne Denolf – die je bijvoorbeeld kent uit Nonkels) voor de resultaten van haar bloedonderzoek. Wat een onschuldige consultatie zou worden, draaide uit op een wonderlijke ontdekking. Tot Lisa’s grote verbazing blijkt ze zwanger te zijn.

Wie is vader baby Lisa?

Als ze hoort dat ze zwanger is, spoken er meteen diverse vragen door het hoofd van Lisa. Denk aan ‘Hoe kan dat?’, maar vooral ‘Van wie?’. Dat laatste vragen natuurlijk ook de kijkers zich af. Wordt haar prille liefde Ben (Michiel De Meyer) opeens al vader? Of is ze zwanger van iemand anders? Zou het bijvoorbeeld nog van de verdwenen (of vermoorde) Jonas kunnen zijn? In aflevering 31, die uitgezonden wordt op woensdag 5 april ontdekken we wie de vader is van de baby van Lisa.

Baby’s in telenovelle Lisa

Dat er een zwangerschap in telenovelle Lisa zat aan te komen, kwam voor de grote fans niet als een verrassing. Zij hadden natuurlijk al eerder ontdekt, dat de productiemaatschappij op zoek was naar baby’s om te figureren.

Telenovelle Lisa stopt

Op dit moment kijken we naar Lisa seizoen 5. Of dit het laatste is, is natuurlijk nu de vraag… Er is aangekondigd dat Telenovelle Lisa stopt en plaats maakt voor de nieuwe telenovelle met Camille Dhont. We weten inmiddels ook dat de opnames erop zitten. Medio maart ronde de laatste opnames plaats. In totaal heeft het avontuur zo drie jaar geduurd en waren er maar liefst vijfhonderd draaidagen. Tot wanneer de opnames op tv te zien zijn, durven we nog niet te zeggen. Maar als er meer nieuws is, dan delen we dat natuurlijk via onze social media en de Telenovelle Lisa Facebook-groep.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

4 april 2023 /