Derde seizoen Auwch met Ben Segers en Axel Daeseleire in cast

Auwch seizoen 3 werd in het voorjaar van 2020 voor het eerst uit gezonden op VIER; Play4 zendt nu de herhaling van het derde seizoen uit vanaf maandag 5 september 2022 om 22.20 uur. Een reeks waarvan ik zelf de eerste twee seizoenen met veel plezier heb gekeken. De droge humor in deze tv-serie kan ik wel waarderen.

Dit artikel publiceerde ik op 27 augustus 2019, waarna ik het op maandag 27 januari 2020 nog van een update heb voorzien. Nu het derde seizoen van Auwch in de herhaling wordt uitgezonden, kon een 2022 update niet achterblijven.

Auwch Seizoen 3

In het derde seizoen gaat Jan Verheyen dood. Collega’s-Kampioenen Jaak Van Assche, Tuur De Weert en Marijn De Valck krijgen een deel van zijn erfenis, Wesley Sonck heeft uiterst kostbare voeten, Hilde De Baerdemaker is geestesziek, Axel Daeseleire doet auditie voor de rol van Marcus Burnett in Bad Boys 3 en Ben Segers wordt wakker naast een jonge griet na een dronken nacht: dat kan alleen maar Auwch_  zijn, met een derde seizoen ongegeneerde en politiek incorrecte humor.

Auwch vanuit Nederland kijken

Ken jij Auwch nog niet? Geen probleem. Wist je dat je de drie seizoenen op dvd kunt kopen? Daarnaast staat Auwch seizoen 3 volledig op GoPlay. Daarnaast staan alle drie de seizoenen ook op Streamz. Vanuit België kun je zo eenvoudig alle afleveringen kijken, woon je in het buitenland (zoals Nederland) zorg dan voor een VPN Verbinding die je op België kunt zetten.

Auwch cast

De cast van Auwch wordt gevormd door Azel Daeseleire, Bensegers, Anneke De Keersmaeker en Elke Van Mello. Daarnaast komen tal van bekende Vlamingen voorbij in een gastrol. Wat dat betreft, is het heerlijk om al die bekende gezichten voorbij te zien komen in hilarische rollen. Zo hadden we in seizoen 1 natuurlijk de relatie tussen Veronique De Kock en Gert Verhulst. En zo ontstaan er meer bijzondere situaties in deze serie die door Geoffrey Enthoven is geregisseerd. Je kent hem onder andere van Hasta la Vista. Maar nu even terug naar de Auwch cast; want de hoofdrolspelers zien we we natuurlijk al jaren in de gaafste rollen.

Axel Daeseleire

Axel Daeseleire is anno september 2022 weer de gastheer van Klopjacht seizoen 2. Daarnaast zag je hem recent in series als De Kraak en Fair Trade. Verder kennen we Axel Daeseleire natuurlijk ook als presentator van verschillende programma’s. Zo kunnen we in najaar 2022 ook een nieuw seizoen van Erfgenaam Gezocht op tv verwachten.

Ben Segers

Ben Segers is een ontzettend veelzijdige acteur. Dat heeft hij recent wel bewezen met zijn hoofdrol in Dealer. Wat een film! Je kent deze acteur ook als Dick Raymaeckers uit De zonen van Van As (waar nu een film van komt) en als Peter uit #hetisingewikkeld. Wat dacht je verder van films als Safety FirstBad Trip en Café Derby? In Nederland was hij nog op tv in Grensoverschrijdend

Altijd op de hoogte blijven van het werk van Axel Daeseleire of Ben Segers uit de Auwch cast? Klik dan hier voor het Ben Segers-overzicht van Vlaams Kijken. En hier voor alles over Axel Daeseleire.

Elke Van Mello

Elke Van Mello zag je recent nog op tv in films als Cruise Control en Plan Bart. Maar je kunt haar ook kennen als Renée uit telenovelle Lisa. Ze is naast actrice ook radiopresentatrice. Haar meest recente film is Red Sandra, die nu via Streamz te kijken is (absoluut een aanrader).

Anneke De Keersmaeker

Anneke De Keersmaeker speelde drie seizoenen de rol van Wendy Stuyven in Thuis. Verder heeft ze een aantal lange rollen gehad in bekende Vlaamse series. Anneke De Keersmaeker debuteerde bijvoorbeeld in Wittekerke als Veerle, maar ze speelde ook meerdere seizoenen de rol van Fien in Spoed.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

5 september 2022 /