Kamal Kharmach eindejaarsconference Mag ik even? 2022 kijken

De laatste jaren is er één eindejaarsconference – of zoals we in Nederland zeggen: oudejaarsconference – die ik niet mis. Dat is die van Kamal Kharmach. Hoe hij het jaar met de nodige humor bespreekt, dat mag ik wel. Eindejaarsconference Kamal Kharmach – Mag ik even? 2022 is oudejaarsavond om 21.15 uur op Eén te kijken.

Mag ik even 2022 (eindejaarsconference Kamal Kharmach)

2022 is een bewogen jaar geweest. Een invasie van Rusland in Oekraïne, stijgende energieprijzen en een nieuwe koning in het Verenigd Koninkrijk. Gelukkig heeft Kamal Kharmach met zijn drie vorige eindejaarsconferences de nodige ervaring om een jaar als 2022 te fileren. Benieuwd naar wat Kamal Kharmach in petto heeft met zijn komische kijk op taferelen als het ontslag van Wouter Beke en het stikstofakkoord? Hij deelt het allemaal in zijn oudejaarsconference als afluiter van het jaar.

Dit schreven wij eerder over de oudejaarsconferences van Kamal Kharmach:

Kamal Kharmach

Maar Kamal Kharmach kennen we niet alleen als cabaretier. Hij is ook presentator en hoogleraar. Het afgelopen jaar zag je hem in heel gevarieerde programma’s. Mijn favoriet (als ondernemer) is daarbij Andermans Zaken. Maar we zagen hem ook bij VTM in I Can See Your Voice en Marble Mania. Ook in 2023 kunnen we weer van Kamal Kharmach genieten op tv. Hij is vanaf 5 januari elke donderdag op Eén te zien als de nieuwe presentator van 1 jaar gratis.

Eindejaarsconference Kamal Kharmach 2022 kijken

Mag ik even 2022 (de eindejaarsconference van Kamal Kharmach) is op zaterdag 31 december om 21.15 uur op Eén te kijken. De show zal ook terug te kijken zijn op VRT MAX. Helaas is het niet mogelijk om de eerdere eindejaarsconferences van Kamal Kharmach hier terug te kijken. Wil je deze show vanuit Nederland kijken, dan kun je dit om 21.15 uur op Eén doen. Wil je terugkijken via VRT MAX, zorg dan voor een VPN Verbinding. Als je de server op België zet, kun je de programma’s van VRT MAX gewoon kijken.

Oudejaarsconference 2022

Liefhebbers van de oudejaarsconference; in 2022 kun je deze kijken:

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

31 december 2022 /