Ella Leyers vier keer per week op tv met De ideale wereld

Ella Leyers presenteert vanaf vanavond – maandag 29 augustus – vier keer per week De ideale wereld op Canvas en VRT MAX. Dat is dus een dubbele portie! Iedere maandag tot en met donderdag kun je kijken naar een nieuwe aflevering. Zit jij er klaar voor? De eerste kijk je vanavond om 22.19 uur op Canvas en VRT MAX.

De ideale wereld vier keer per week

Het leven is al serieus genoeg en enkel humor en relativering kunnen ons redden op weg naar De ideale wereld. Daarom kiest Canvas late night resoluut voor een dubbele portie onvervalste lef. Vanaf maandag 29 augustus loodst Ella Leyers ons elke weekdag (van maandag tot donderdag) kundig door de brandende en minder brandende actualiteit. ​

Actualiteit en humor

Lotte Vermeir, Netmanager Eén en Canvas, vertelt: “Actualiteit en humor horen tot het DNA van Canvas. Daarom kiezen we ervoor voortaan elke weekdag met De ideale wereld af te sluiten. Een vaste afspraak rond22.15 uur met de getalenteerde Ella Leyers als ideale host; zij stuurt ons vanaf het najaar lachend de nacht in.”

Ella Leyers presentatrice De ideale wereld

Voor Ella Leyers zelf is het een kans die ze niet wil missen. De nieuwe presentatrice van De Ideale wereld vertelt: “Ik amuseer mij al twee jaar als actrice bij De ideale wereld, dus toen ze mij vroegen om ook te presenteren, wist ik waar ik terecht zou komen. Dan heb ik mezelf de vraag gesteld: ‘Als ik het niet doe, zal ik dan jaloers zijn op mijn vervanger’. Het antwoord was ja, en dus ben ik gesprongen.”

Ella Leyers: actrice en meer…

Ella Leyers zullen de meeste van de VlaamsKijken lezers kennen als actrice. Je zag haar jaren geleden (of nu in de herhaling) als Shari in Spitsbroers. Maar de dochter van Jan Leyers (van Soulsister) heeft zich heel veelzijdig ontwikkeld. Zo heeft ze een podcast, presenteert ze op Studio Brussel en recent zag je haar op Streamz in de hoofdrol in Storm Lara en als Josje in het tweede seizoen Mijn Slechtste Beste Vriendin. Ella Leyers kan ontzettend goed typetjes nadoen, zoals ze dat in Tegen De Sterren Op deed. Maar je kent haar ook van haar rollen in 13 Geboden, Professor T. en Pippa. Ze is daarnaast één van de deelnemers uit het nieuwe seizoen Over de Oceaan (Play4).

De ideale wereld – Ella Leyers (c) Woestijnvis – VRT×

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

29 augustus 2022 /