Vierde seizoen voor Oogappels (met Eva Van der Gucht)

Goed nieuws voor de kijkers, die iedere woensdagavond aan de buis gekluisterd zitten voor Oogappels. BNNVARA heeft het vierde seizoen van Oogappels aangekondigd. Naar verwachting kun je ‘m in 2022 kijken bij BNNVARA op NPO 1.

Vierde seizoen Oogappels

Net als in de eerste drie seizoenen van Oogappels zorgen puberleed en ouderstress voor herkenbaar, ontroerend, maar ook komisch drama. Roos Ouwehand en Lex Passchier schrijven de serie. Will Koopman en Zip Wertwijn verzorgen de regie. Will Koopman vertelt: “We zijn heel erg trots dat de serie zo omarmd wordt en gaan met veel plezier werken aan het vierde seizoen.” 

Niet jouw ding? Ontdek meer streamtips dankzij Guidinc.

Miljoenen kijkers

Met tot nu toe zo’n 1,4 miljoen kijkers per aflevering en prachtige reacties op social media is ook het derde seizoen van Oogappels weer een groot succes. Woensdag 12 mei is aflevering 7 van het huidige seizoen te zien. De laatste aflevering van het derde seizoen Oogappels zie je op 2 juni 2021.

Oogappels met Eva Van der Gucht

In Oogappels volgen we vier volkomen verschillende gezinnen, die worstelen met de opvoeding van de kinderen. Je kunt de lat nog zo hoog leggen, het blijft vooral een kwestie van moedig voorwaarts struikelen. Een fijne, spannende serie, die absoluut het terugkijken waard is als je ‘m nog niet kent. Bij VlaamsKijken kijken we dan in het bijzonder naar de Vlaamse actrice Eva Van der Gucht, die de rol van Carola Metsers op zich neemt.

Foto: BNNVARA – Mark de Blok

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland, Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels).

11 mei 2021 /