Trio met Matteo, Bruno en Ruth (trailer)

Trio met Matteo, Bruno en Ruth! Nee, dit is niet de aankondiging van een 18+ film, maar dé film van Matteo Simoni, Ruth Beeckmans en en Bruno Vanden Broecke. Kijk nu alvast naar de trailer.

Update 5 augustus 2019: Trio is op DVD verkrijgbaar!

De film Trio – die met Valentijnsdag in de bioscoop te zien is – volgt het verhaal van Wim (Bruno Vanden Broecke), boekhouder, neuroot en eenzaat die al een tijdje met een depressie worstelt. Zijn halfbroer en tegenpool Gert (Matteo Simoni) probeert hem op te beuren met een niet zo alledaags cadeau. Een uur lang is escortdame Lise (Ruth Beeckmans) van hem.

De grofgebekte Lise maakt in Wim lang verloren gevoelens los. Zijn depressie lijkt ver weg. Ze praten, lachen, dansen… maar ze zijn niet alleen. Gert is eveneens betoverd door de eigenwijze, intrigerende Lise. De paringsdans begint. Een onwaarschijnlijk trio ontstaat. Voor het eerst heerst er rivaliteit tussen de broers. Een uur lang is Lise van hen. Daarna is alles anders.

De film is nu op dvd verkrijgbaar:

Nadat ik de aankondiging van deze film voorbij had zien komen, kon ik me er eigenlijk nog geen voorstelling van maken. Wat ik in de trailer zie, is dat het echt een bijzondere film wordt. Eén vol gevoelens, ongemakkelijkheden en duistere verlangens. De film is gebaseerd op het theaterstuk ‘Hechten’ van Stefaan van Brabandt. Trio met Matteo, Bruno en Ruth ging toen het hele land door.

De theatertournee bracht Matteo Simoni, Ruth Beeckmans en Bruno Vanden Broecke als makers en vrienden alleen maar dichter bij elkaar en hongeriger naar meer. Een nieuwe uitdaging. Zo ontstond het idee om samen een filmscenario van het toneelstuk te brouwen. Die film is nu klaar. En ook deze samenwerking verliep zo vlot en inspirerend dat de drie besloten om samen een productiehuisje op te richten, Brutteo, een samentrekking van hun voornamen. Hun eerste film ‘Trio’ werd zowel door hen geregisseerd, geproduceerd als geacteerd.

Trio’ wordt geproduceerd door Brutteo en kwam tot stand met de steun van VIER en het Stap programma van Telenet, en in samenwerking met Kinepolis Film Distribution (KFD) die de film vanaf 13 februari 2019 in de bioscoopzalen zal verdelen. De film is via Bol.com nu op DVD verkrijgbaar; goed nieuws dus voor de Nederlandse fans.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

20 december 2018 /