BN’ers in Hunted VIPS 2022: dit zijn de deelnemers

Goed nieuws voor de liefhebbers van Hunted en Klopjacht: vanavond – maandag 24 januari – start om 20.30 uur op NPO3 het nieuwe seizoen van Hunted in Nederland. Konden we een tijdje geleden kijken naar een ‘gewoon’ seizoen; nu is het tijd voor Hunted VIPS 2022 met diverse BN’ers. In dit artikel ontdek je meer over de deelnemers aan Hunted ViPS 2022. Dit zijn: Walid Benmbarek, Nasrdin Dchar, Maartje Paumen, Kim Lammers, Daniël Boissevain, Robin Boissevain, Kelvin Boerma, Nina Warink, Tatum Dagelet en Mingus Dagelet.

Hunted VIPS 2022

Van VIP naar triple A voortvluchtige. Waar kun je en ga je dan heen? Als je niemand kunt vertrouwen en iedereen weet wie je bent, hoe blijf je dan ongezien en onder de radar? Vijf duo’s met BN’ers gaan de uitdaging aan in het nieuwe seizoen van Hunted VIPS. Hunted VIPS 2022 start tijdens een silent disco op het dak van een hotel in Amsterdam. De VIPS wanen zich nog heel even veilig tijdens dit feestje, maar weten dat dit elk moment kan veranderen. Als het alarm afgaat, is het zaak zo snel mogelijk op de vlucht te slaan. Vanaf dat moment zijn ook de hunters in opperste staat van paraatheid en is de zoektocht begonnen. Met een enveloppe op zak met de eerste aanwijzing voor het extractiepunt, vliegen de voortvluchtigen uit. Wie houdt het hoofd koel en weet de hunters te slim af te zijn?

Deelnemers Hunted VIPS 2022

De deelnemers aan Hunted VIPS 2022 zijn de volgende duo’s: presentatrice Tatum en acteur Mingus Dagelet (broer en zus), vrienden en acteurs Walid Benmbarek en Nasrdin Dchar, vriendinnen en oud-hockeyinternationals Maartje Paumen en Kim Lammers, acteurs Daniël en Robin Boissevain (vader en zoon) en presentator Kelvin Boerma en auteur Nina Warink (partners). Lukt het hen om uit handen van de speurders te blijven en op het juiste tijdstip het extractiepunt te bereiken? Wie van deze deelnemers wint Hunted VIPS 2022? Voor wie deze BN’ers niet kent, zetten we even op een rijtje wat ze zoal hebben gedaan de afgelopen tijd.

Tatum en Mingus Dagelet

Tatum Dagelet brak door als actrice in Fort Alpha. Ze speelde tal van verschillende rollen. Recent zagen we haar als presentatrice van het programma Van Vader Naar Moeder. Acteur Mingus Dagelet is het halfbroertje van Tatum (en de broer van actrice Charlie Chan Dagelet, waar we op VlaamsKijken ook al veel over schreven). Je kunt Mingus Dagelet kennen uit Vrijland, waarin hij debuteerde als Mo. Maar je zag hem ook in de serie Overspel en in de film Koning van Katoren.

Walid Benmbarek en Nasrdin Dchar

Walid Benmbarek en Nasdrin Dchar kennen we beide uit Mocro Maffia. Maar de acteurs hebben veel meer op hun naam staan. Zo ken je Walid Benmbarek ook van De Luizenmoeder (als Amir), uit Infiltrant en Penoza: The Final Chapter. Hij werkt op dit moment aan tal van nieuwe projecten, zoals Bigman, El Houb, Marokkaanse bruiloft en de nieuwe Nederlandse Netflix-film The Takeover. Nasrdin Dchar was bijvoorbeeld te zien in de zeer indrukwekkende kortfilm Klem. Maar je kent hem ook van Meskina en zijn voorstellingen, zoals Adem. Hij zal eveneens te zien zijn in El Houb en werkt aan de serie Het Gouden Uur.

Maartje Paumen en Kim Lammers

Maartje Paumen en Kim Lammers hebben allebei hockey op het hoogste niveau gespeeld. Ze hebben menig medailles gepakt in hun tijd. Maartje Paumen heeft 2 gouden medailles op de Olympische Spelen gewonnen en een zilveren. Kim Lammers heeft één gouden plak en won – net zoals Maartje Paumen – ook verschillende prijzen op het EK en WK.

Daniël en Robin Boissevain

Daniel Boissevain ken je als Johnny Meeuwse uit All Stars. Hij speelde in tal van tv-series en films, zoals Meiden van De Wit, Gooische Vrouwen en Mannen van Mars. Recent was hij te zien in Oogappels. Op dit moment werkt hij aan de film Piece of My Heart. Robin Boissevain is de zoon van Daniel Boissevain en zelf ook actief als acteur. Hij speelde bijvoorbeeld de rol van Tommy Dingemanse in Grenslanders. Recent was hij te zien in Ares. Robin Boissevain werkt op dit moment aan De stamhouder en The Great Director.

Kelvin Boerma en Nina Warink

De naam Kelvin Boerma zegt je misschien niks; maar als ik zeg Kalvijn, dan weten de meeste mensen wel wie ik bedoel. Kelvin Boerma is YouTuber en presentator. Vorig jaar zag je hem op tv met De Kalvijn Show. Wist je dat Kalvijn ook een eigen spel heeft: Kalvijns Slapstick – het dilemma spel. Een aantal jaar geleden schreef hij ook het boek Van niks naar clicks. Nina Warink is de vriendin van Kalvijn / Kelvin Boerma. Ze is zelf ook succesvol op YouTube en heeft de kookboeken Simpel & Sexy en Mijn tweede liefde geschreven.

Hunted VIPS 2022 kijken

Het is inmiddels het tweede seizoen dat er BN’ers op de vlucht slaan. Vorig jaar gingen deze BN’ers de uitdaging aan. Dit seizoen is nog steeds terug te kijken op NPO Start. Vanuit België (waar je het programma kent als Klopjacht) kun je die afleveringen, net als die uit 20018, 2019, 2020 en 2021, ook terugkijken via de site. Dit is mogelijk via een VPN Verbinding. Het laatste seizoen is in België uitgezonden als Klopjacht NL.

Foto: Elvin Boer

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

24 januari 2022 /