Callboys Matteo Simoni, Stef Aerts en Rik Verheye

Callboys met Matteo Simoni was dé reeks van najaar 2016. Wat een geweldig verhaal van Jan Eelen. Op het lijf geschreven van Matteo Simoni, Stef Aerts, Rik Verheye en Bart Hollanders.

Update 26 augustus 2019. Het langverwachte tweede seizoen van Callboys is vanaf 5 september 2019 weer op tv. Te zien op VIER. Seizoen 1 gemist, dan kun je ‘m nog bekijken op DVD. Dat is de meest eenvoudige manier om deze serie vanuit Nederland te bekijken.

Waar gaat Callboys over?

Jay Vleugels (Rik Verheye), Wesley Biets (Stef Aerts) en Devon Macharis (Matteo Simoni) bieden een zekere en veilige oase voor elke vrouw die op zoek is naar betaald mannelijk gezelschap met net dat tikje meer. Samen noemen ze zichzelf de Callboys. De Callboys delen een website, een vennootschap en een gepimpte kantoorruimte waar ze hun operatie runnen. Daar beantwoordt manusje-van-alles Randy Paret (Bart Hollanders) de telefoon, vult er de magen en kuist de toiletten.

Samenwerken

De samenwerking maakt een paar zaken makkelijker, maar in het geval van De Callboys vooral een hoop zaken moeilijker. Samenwerken betekent immers vergaderen, beslissingen nemen, afspraken maken en die vervolgens vergeten, discussiëren over principes en kampen vormen.

Maar het betekent ook vriendschap: samen fitnessen, samen zonnebanken, samen lachen, troosten en tips uitwisselen over de beste manier om een balzak te ontharen. De zaken gaan goed, tot hoogmoed en onbezonnenheid de Callboys inspireren om aan bedrijfsvertakking te doen.

Jan Eelen

Jan Eelen is de regisseur van Callboys. Je kent hem van In de Gloria, Het Eiland en De Ronde.

Meer over Callboys lezen?

Sinds ik op Vlaams Kijken blog, heb ik al het een en ander over de Callboys met Matteo Simoni geschreven. Ik zet ze hier op een rijtje:

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

18 januari 2016 /