Klem met Nasrdin Dchar en Veerle Dobbelaere op tv

Klem met Nasrdin Dchar en Veerle Dobbelaere op tvKlem met Nasrdin Dchar en Veerle Dobbelaere  op tv. Hij wordt op dinsdag 1 januari om 22.15 uur op Eén uitgezonden. In zijn eerste kortfilm brengt Ish Aït Hamou het verhaal van zijn derde roman tot leven.  ‘Als je iemand verliest die je niet kan verliezen’ kreeg voor de film de titel: Klem.

In het warme Klem ontmoeten de voormalige chirurge Els (Veerle Dobbelaere) en Palestijnse vluchteling Sulayman (Nasrdin Dchar) elkaar toevallig op de trein. Tijdens die treinrit voeren ze een warm gesprek over hun verleden en de trauma’s die ze meedragen.

Niets doet vermoeden hoe groot de impact van hun gesprek zal zijn: het zet hun levens op een nieuw spoor.

Klem: op dinsdag 1 januari om 22.15 uur op Eén. Je kan deze film nog tot 31 januari online zien op VRT NU.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

20 december 2018 /