Klem met Nasrdin Dchar en Veerle Dobbelaere op tv

Klem met Nasrdin Dchar en Veerle Dobbelaere op tvKlem met Nasrdin Dchar en Veerle Dobbelaere  op tv. Hij wordt op dinsdag 1 januari om 22.15 uur op Eén uitgezonden. In zijn eerste kortfilm brengt Ish Aït Hamou het verhaal van zijn derde roman tot leven.  ‘Als je iemand verliest die je niet kan verliezen’ kreeg voor de film de titel: Klem.

In het warme Klem ontmoeten de voormalige chirurge Els (Veerle Dobbelaere) en Palestijnse vluchteling Sulayman (Nasrdin Dchar) elkaar toevallig op de trein. Tijdens die treinrit voeren ze een warm gesprek over hun verleden en de trauma’s die ze meedragen.

Niets doet vermoeden hoe groot de impact van hun gesprek zal zijn: het zet hun levens op een nieuw spoor.

Klem: op dinsdag 1 januari om 22.15 uur op Eén. Je kan deze film nog tot 31 januari online zien op VRT NU.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep.

Steun VlaamsKijken
Dit kun je doen met je Bol.com-aankopen. Als je via deze link je bestelling plaatst, ontvang ik een klein percentage. De opbrengst komt volledig ten goede aan de verdere ontwikkeling van de website. 

20 december 2018 /