Klem met Nasrdin Dchar en Veerle Dobbelaere op tv

Klem met Nasrdin Dchar en Veerle Dobbelaere op tvKlem met Nasrdin Dchar en Veerle Dobbelaere  op tv. Hij wordt op dinsdag 1 januari om 22.15 uur op Eén uitgezonden. In zijn eerste kortfilm brengt Ish Aït Hamou het verhaal van zijn derde roman tot leven.  ‘Als je iemand verliest die je niet kan verliezen’ kreeg voor de film de titel: Klem.

In het warme Klem ontmoeten de voormalige chirurge Els (Veerle Dobbelaere) en Palestijnse vluchteling Sulayman (Nasrdin Dchar) elkaar toevallig op de trein. Tijdens die treinrit voeren ze een warm gesprek over hun verleden en de trauma’s die ze meedragen.

Niets doet vermoeden hoe groot de impact van hun gesprek zal zijn: het zet hun levens op een nieuw spoor.

Klem: op dinsdag 1 januari om 22.15 uur op Eén. Je kan deze film nog tot 31 januari online zien op VRT NU.

Meepraten over dit artikel? Heb je tips? Of een vraag over een ander artikel? Dan ben je van harte welkom in de VlaamsKijken Facebook-groep.

20 december 2018 /