Joardy Season 2 met in cast Jim Deddes en Hannah Hoekstra

Goed nieuws voor de fans van Joardy! Vanaf nu kun je kijken naar de tiendelige VPRO-webserie Joardy Season 2. Harco (Jim Deddes) – het typetje met de zeshoekige bril, die in 2016 bekend werd als Huilon-man – is terug! Ontdek alles over het tweede seizoen en de cast van Joardy.

Joardy Season 2

Harco (Jim Deddes) ligt al maandenlang in coma in het ziekenhuis. Hannah Hoekstra is arts in opleiding en begint iets wonderlijks te voelen voor Harco. Ze moet hem uit zijn coma krijgen, koste wat kost, en vol tegen de protocollen van het ziekenhuis in. Harco beleeft op zijn beurt de meest uiteenlopende avonturen tijdens zijn coma; hij is buurtcoach, zit in Call of Duty Warzone, in een K-popband en keert terug naar zijn jeugd. Ook Jokkepik, het gehele Stardump Snittin-universum en Jim Deddes (als zichzelf) komen langs. Harco moet alle registers opentrekken om te ontwaken en zijn redder in nood Hannah te kunnen ontmoeten. Welkom in Joardy Season 2.

Iedere vrijdag om 17.00 uur een nieuwe aflevering op NPO3.nl.

Cast Joardy Season 2

De cast van webserie Joardy Season 2 mag er zijn! Naast Jim Deddes en Hannah Hoekstra ontdekken we namelijk nog tal van bekende gezichten. Denk aan Thomas Hoppener, Charlie Chan Dagelet, Gerda Havertong, Annet Malherbe, Sem Schilt, Peter Lusse, Noraly Beyer, Chiron Holwijn, Gillis Biesheuvel, Johanna Hagen, Dim Balsem en Yannick Jozefzoon.

Meer over hoofdrolspelers:

Makers

Jim Deddes (1986) en Jan Hulst (1987), samen Joardy Film, leerden elkaar kennen op de Academie voor Theater en Dans in Amsterdam en maakten via hun YouTube-kanaal furore met uiteenlopende typetjes en korte sketches. Zij maakten in 2018 voor de VPRO Joardy Season (regie: Giancarlo Sanchez: Mocro Maffia en Netflix Original Ares). Deze reeks kreeg een eervolle vermelding van de jury van de Zilveren Nipkowschijf. In 2019 volgde Joardy Sitcom, ook geregisseerd door Giancarlo Sanchez. Joardy Season 2 wordt geproduceerd door HALAL (Shelley in Wonderland, YabYum) in coproductie met de VPRO.

Kijk Joardy Season 2 hier.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

22 oktober 2021 /