Vierde seizoen Mocro Maffia nu te kijken | Ontdek alles over cast

Het vierde seizoen van Mocro Maffia is vanaf nu te kijken op Videoland (Nederland) en Streamz (België). Iedere week komt er op vrijdag een nieuwe aflevering online. Het seizoen telt acht afleveringen. Voorafgaand kon je al kijken naar de kortfilm Meltem, waarin een aantal nieuwe personages werd geïntroduceerd die ook in seizoen vier van Mocro Maffia een grote rol spelen. Extra leuk: we zien Saïd Boumazoughe weer als Ashraf Makhloufi.

Verhaal Mocro Maffia seizoen vier

In het vierde seizoen van Mocro Maffia duurt de ruzie tussen kamp Romano (Mandela Wee Wee) en zijn rivaal Paus (Achmed Akkabi) nog altijd voort. Ze zijn lijnrecht tegenover elkaar komen te staan. Romano sluit met zijn nieuwe Mexicaanse zakenpartners een deal met een Duits-Turkse clan in Düsseldorf om niet alleen Paus, maar ook zijn Colombiaanse leverancier Tia Alvarez (Martha Villada Marquez) weg te ruimen. Een ondergedoken Paus zint na zijn marteling op wraak en stuurt Tatta (Robert de Hoog) met een nieuwe partner richting Düsseldorf. 

Zineb Fallouk speelt Samira in Mocro Maffia seizoen 4
Zineb Fallouk speelt Samira in Mocro Maffia seizoen 4

Samira Mocro Maffia

Samira (Zineb Fallouk) probeert de moord op Mo de Show (Bilal Wahib) weg te stoppen door verder te gaan met haar leven alsof er niets is gebeurd. Wanneer ze bij een buurtbijeenkomst de ernst van haar situatie begint in te zien, zijn de ogen van rechercheur Moussaoui (Nizar El Manouzi) al op haar gericht en zal ze hem van zich af moeten schudden. Hiervoor negeert ze haar man Taxi (Iliass Ojja), met wie ze in een relatiecrisis is beland, en schakelt ze de hulp in van Tonnano (Khalid Alterch). 

Komtgoed

Na de dood van zijn maatje Ibo (Karym El-Dawey) en de hereniging met zijn vader, keert Komtgoed (Marouane Meftah) de criminele wereld die hem opslokte, de rug toe. Dit tot ongenoegen van zijn vrienden die uit zijn op wraak voor Ibo, maar ook een ongeduldige Tonnano in hun nek hebben hijgen, die op zijn beurt Komtgoed probeert te vinden vanwege een opgelopen schuld. Als de buurtgemeenschap lucht krijgt van de situatie van de jongens, worden alle zeilen bijgezet om ze uit handen van de criminele wereld te houden.

Mocro Maffia cast seizoen 4

Kortom: we zien ook in het vierde seizoen veel bekende namen in de cast van Mocro Maffia. We zetten ze voor je op een rijtje, zodat je meer ontdekt over deze acteurs en actrices. Natuurlijk mag daarbij ook Sinem Kavus niet ontbreken; zij kruipt in de huid van Meltem. En we hebben inmiddels ook ontdekt dat de Vlaamse acteur Saïd Boumazoughe weer meedoet. We zagen hem eerder in het derde seizoen van de serie Mocro Maffia.

Acteurs Mocro Maffia

De volgorde waarop de cast van Mocro Maffia hier is beschreven, is willekeurig.

 • Mandela Wee Wee is – net als Iliass Ojja – al bekend bij de Mocro Maffia kijkers als Romano Tevreden. Maar je zag hem verder bijvoorbeeld in Wat is dan liefde, Retrospekt, Hollands Hoop en Penoza (als Stanley). Hij speelt daarnaast mee in één van de afleveringen van NOOD.
 • Achmed Akkabi zien we niet alleen als de Paus in Mocro Maffia; hij is ook achter de schermen betrokken bij de reeks, zowel als producer als schrijver. Je kent hem verder van series als Moordvrouw en Bluf. Zelf leerde ik hem jaren geleden kennen als Appie in Het Huis Anubis.
 • Nasrdin Dchar zien we ook weer in de cast van Mocro Maffia; hij speelt de rol van Potlood. We kennen hem natuurlijk uit tal van andere producties. Hij was bijvoorbeeld te zien in de zeer indrukwekkende kortfilm Klem. Maar je kent hem ook van Meskina en zijn voorstellingen, zoals Adem. Hij zal eveneens te zien zijn in El Houb en werkt aan de serie Het Gouden Uur. Op dit moment zie je Nasrdin Dchar samen met Walid Benmbarek in Hunted VIPS 2022.
 • Walid Benmbarek zien we eveneens in het vierde seizoen van Mocro Maffia; hij vertolkt de rol van Adil. Je kent Walid Benmbarek van De Luizenmoeder (als Amir), uit Infiltrant en Penoza: The Final Chapter. Hij werkt op dit moment aan tal van nieuwe projecten, zoals Bigman, El Houb, Marokkaanse bruiloft en de nieuwe Nederlandse Netflix-film The Takeover.
 • Martha Villada Marquez zien we in de rol van Tia Alvarez. Je zag haar eerder als Anna in De 9 dagen van de gier.
 • Robert de Hoog heeft volgens mij geen introductie nodig voor de lezers van VlaamsKijken. Ik heb natuurlijk eerder al uitvoerig over hem geschreven, omdat hij ook in Red Light te zien was. Maar je kunt hem ook kennen uit Instinct, de nieuwe Baantjer en hij werkt momenteel aan De stamhouder.
 • Zineb Fallouk heeft in een aantal kortfilms gespeeld en stond eveneens in het theater. De rol van Samira in Mocro Maffia is tot nu toe haar bekendste rol.
 • Nizar El Manouzi debuteerde in Catacombe (waarin Kevin Janssens ook een rol speelt) en zal later dit jaar ook te zien zijn in De Droom van de Jeugd.
 • Iliass Ojja zag je recent in De Verraders op Videoland. De Mocro Maffia-kijkers kennen hem natuurlijk al veel langer als Younes – Taxi – Al Saddiqi. Hij was daarnaast in Klem te zien als Mounir. Ik leerde deze acteur kennen in Shouf shouf habibi, waarin hij debuteerde als Driss Bentarek.
 • Khalid Alterch behoort tot de vaste cast van Mocro Maffia. We zien hem sinds 2020 in de rol van Tonnano. Verder heeft hij nog geen rollen gespeeld, aldus zijn IMDB.
 • Marouane Meftah debuteerde in de mini-serie #Komtgoed. Daarnaast was hij te zien in Captain Nova en in Zina.
 • Sinem Kavus is één van de Nederlandse actrices van dit moment. Zo is ze te zien in Forever Rich op Netflix, ken je haar van Onze Straat II en speelde ze eerder de hoofdrol in Hoogvliegers. Maar je zag haar ook in Sas heeft een SOA. Op dit moment werkt ze aan Pink Moon.
 • Charlie Chan Dagelet behoort eveneens tot de cast; zij speelt het personage Celine. Zij is bij de Vlaamse lezers bekend uit Beau Séjour 2, maar je kent haar ook van Commando’s én ze zal te zien zijn in de nieuwe Netflix-serie Dirty Lines.
 • Saïd Boumazoughe ken je bijvoorbeeld uit Patser, GR5 én de nieuwe Netflix-serie Grond. Momenteel werkt hij aan de internationale productie Desert Warrior.

Meltem

We weten niet precies welke acteurs en actrices uit Meltem een grotere rol spelen in het vierde seizoen, dus voor een aanvulling op de cast van Mocro Maffia kun je ook even het overzicht lezen wat we daar hebben geplaatst. Benieuwd klik hier: cast Meltem (Mocro Maffia).

Mocro Maffia kijken

Wil jij Mocro Maffia kijken? Dat kan in Nederland op Videoland. In België kun je Mocro Maffia kijken op Streamz. Twijfel je of het iets voor jou is. Seizoen 4 van Mocro Maffia kort voor je samengevat: De drie beste vrienden Romano, Potlood en De Paus maakten samen de overstap van de kleine criminaliteit naar het grotere werk. In no time hebben ze de hele cocaïnehandel in Amsterdam in handen. Door jaloezie valt de vriendengroep uiteen, waardoor ze lijnrecht tegenover elkaar komen te staan.

Nieuwsgierig wat er in alle afleveringen van deze serie staat te gebeuren, lees dan de beschrijving per aflevering van Mocro Maffia.

Aflevering 1 Mocro Maffia seizoen 4

Tonnano geeft opdracht om Komtgoed op te sporen. Samira wordt zowel binnen- als buitenshuis achtervolgd door de gevolgen van het doodschieten van Mo de Show. Tatta en Paus halen alles uit de kast om de Mexicanen te vinden die achter de martelcontainer zaten.

Aflevering 2 Mocro Maffia seizoen 4

De jacht op Komtgoed wordt door Tonnano en Cinqo harder ingezet. Dit begint uit de hand te lopen voor hem én zijn vrienden. Samira voelt rechercheur El Moussaoui in haar nek hijgen door zijn onderzoek naar de dood van Mo de Show. Hierdoor wordt de afstand tussen haar en Taxi groter en radicaliseert Samira verder en verder.

Foto: RTL / Videoland

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

28 januari 2022 /