De Expeditie: Groenland met deze deelnemers op Play4 & Streamz

De Expeditie: Groenland is vanaf maandag 8 januari 2024 wekelijks om 21.15 uur te kijken bij Play4 en GoPlay. De complete reeks is al te bingewatchen via Streamz. Ontdek hier alles over De Expeditie: Groenland, deelnemers en meer…

Auteur Patricia de Ryck schreef voor het eerst op 18 december 2023 over De Expeditie: Groenland op VlaamsKijken. Op maandag 8 januari 2024 is het bericht bijgewerkt, omdat het programma nu ook wekelijks op tv is.

De Expeditie: Groenland

In De Expeditie: Groenland trekken acht bekende Vlaamse deelnemers naar het ijskoude Groenland voor een extreem uitdagende tocht van 164km. Het gaat al snel van verwondering over de mooie ongerepte natuur naar het besef van de harde realiteit van het barre landschap. Een uitdaging die ver boven hun limieten gaat.

Groenland zelf verkennen, dat is ook mogelijk. *

Review

Wat mij betreft is De Expeditie: Groenland absoluut een aanrader. De cast is ontzettend interessant. Het avontuur is echt spannend. En de beelden door het bijzondere landschap vond ik magisch. Je zou er bijna zelf zin in krijgen. Al is het ook een heel zware fysieke beproeving. Over het mentale deel dan nog maar te zwijgen…

Tocht van Kangerlussuaq tot Sissimut

In De Expeditie: Groenland maken deelnemers Tine Embrechts *, Joris Hessels, Viktor Verhulst, Sven Mary, Lynn Van Royen, Jinnih Beels, Average Rob en Pommelien Thijs onder leiding van twee ervaren arctic gidsen een extreem uitdagende tocht in Groenland. Met ski’s en een loodzware slee leggen ze in erg moeilijke omstandigheden een traject van 164 km af van Kangerlussuaq tot Sissimut, een ongerept en desolaat gebied en dit in vrieskoude omstandigheden tot -35°. De Expeditie Groenland deelnemers beleven een unieke ervaring en worden tegelijkertijd geconfronteerd met de eigen limieten, zowel fysiek als emotioneel, maar ook met die van de groep.

Deelnemers De Expeditie: Groenland

Wie die acht bekende Vlaamse deelnemers aan De Expeditie: Groenland zijn? Ik zet voor je op een rijtje waar je ze van kunt kennen:

Wanneer op tv?

De Play4-reeks De Expeditie: Groenland is vanaf 18 december 2023 volledig te bekijken via Streamz en vanaf maandag 8 januari 2024 wekelijks om 21.15 uur op Play4 en GoPlay. Wist je dat je GoPlay niet alleen in België kunt kijken, maar ook in andere landen zoals Nederland. Gebruik daarvoor een VPN Verbinding die je op België zet en ga dan naar GoPlay. Hier de complete uitleg over GoPlay kijken in Nederland.

// Foto: Play4 – Streamz //

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

8 januari 2024 /