Viktor Verhulst vs Francesco Planckaert: Het Belgisch Kampioenschap

Viktor Verhulst en Francesco Planckaert staan recht tegenover elkaar in reeks absurde Belgische Kampioenschappen. Deze wedstrijden zijn te zien in Viktor vs. Francesco: Het Belgisch Kampioenschap, dat je kunt kijken op GoPlay. Iedere woensdag komt er een nieuwe aflevering online.

Viktor Verhulst en Francesco Planckaert

Viktor Verhulst en Francesco Planckaert strijden in de nieuwe GoPlay-reeks Viktor vs. Francesco: Het Belgisch Kampioenschap tegen elkaar. Ze proberen zo vaak mogelijk Belgisch Kampioen te worden. De kemphanen zullen elke aflevering moeten zwoegen, zweten en zwelgen in acht geflipte, verrassende en écht bestaande kampioenschappen.

Kampioenschappen Viktor vs. Francesco

Ben je benieuwd aan welke Belgische Kampioenschappen Viktor Verhulst en Francesco Planckaert zich wagen/ Nou ze gaan dus Hawaïaans vuurdansen, stoofvlees eten, konijnenjuming, sekspoprafting, spaghettitoren bouwen, één kilometer recht op recht wandelen, joggling en doen een kussengevecht. Hun doel: de tegenstander overtreffen en zo vaak mogelijk Belgisch kampioen worden.

Viktor vs Francesco (GoPlay)

Het is echter niet de eerste keer dat de twee realityprinsen tegenover elkaar staan. “Het is op dit moment eigenlijk 1-0 voor mij, omdat ik hem verslagen heb in De Container Cup. Tot op de dag van vandaag pikt dat nog heel hard bij hem”, vertelt Viktor Verhulst. Maar Francesco Planckaert is uit op revanche: “Ik weet niet wat de opdrachten gaan zijn, maar ik ben klaar. Ik sta hier gewassen, gestreken en gekamd … laat maar komen!” En ze leggen elkaar al meteen het vuur aan de schenen, letterlijk en figuurlijk. Voor het eerste Belgische Kampioenschap spelen ze met vuur tijdens een oeroud Samoaans oorlogsritueel: de Hawaïaanse vuurdans.

Viktor vs Francesco kijken

Wil je Viktor vs Francesco kijken, dan kan dit op GoPlay. Vanuit België krijg je de video meteen te zien. Kijk je elders, dan geeft hij aan ‘Deze video is niet beschikbaar in het buitenland’. Dit voorkom je door gebruik te maken van een VPN Verbinding, die je vervolgens op België zet. Ik heb zelf VPN Nederland, maar je kunt ook denken aan NordVPN. Je kunt via GoPlay dan bijvoorbeeld ook al naar De Verhulstjes kijken, terwijl het dan nog maanden duurt voordat een nieuw seizoen op Videoland komt.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

19 mei 2022 /