Joris Hessels gast in Alleen Elvis blijft bestaan (2022)

Joris Hessels zag je op zaterdag 5 november als gast in Alleen Elvis blijft bestaan. Heb je deze aflevering gemist, kijk ‘m dan terug op VRT MAX. Daar vind je ook alle andere afleveringen van Alleen Elvis Blijft Bestaan seizoen 12.

Jorris Hessels gast Alleen Elvis Blijft Bestaan

Joris Hessels kennen we als het luisterend oor van Vlaanderen. Hij begon als en is nog steeds acteur, maar toonde zich de voorbije jaren ook een getalenteerde tv-maker. Als er een rode draad is die zijn programma’s met elkaar verbindt, zijn het de grote en kleine verhalen die mensen in zijn handen leggen. Of het nu in de caravan is van Radio Gaga, op een bankje in Gentbrugge of als taxichauffeur is in Taxi Joris: hij is het gedroomde klankbord. Zijn gesprekspartners zijn mensen die zoeken, hopen en soms vooral volhouden.

Wist je dat Joris Hessels ook een boek heeft geschreven? Het heet Een klein afscheid – veertien ontmoetingen over afscheid nemen van mensen die er nog zijn.

Tv-kijker Joris Hessels

Joris – de jongste van vijf – wilde in het diepste van zijn gedachten het liefste Koen Wauters worden . Tot op de dag van vandaag is hij een toegewijde tv-kijker, die series, films, documentaires en comedy specials verslindt. Straf dat hij daar tijd voor vindt, want op zijn 42ste is hij ook de vader van een nieuw samengesteld gezin, met een kleuter en drie tieners. Welke artiesten ziet hij graag bezig? Wat voor programma’s wil hij de komende jaren maken en wat voor impact moeten die hebben? Hoe brengt hij het er van af als vader, partner, beste vriend? Kortom: wat heeft dit luisterend oor zelf allemaal te vertellen? Dat zie je dus in Alleen Elvis Blijft Bestaan seizoen 12 (2022).

Joris Hessels

Op VlaamsKijken kon je nog veel meer over Joris Hessels schrijven. Als je op de links hierboven klikt, ontdek je al van alles over zijn programma’s Radio Gaga, Gentbrugge en Taxi Joris. Maar we zagen Joris Hessels als acteur bijvoorbeeld in het geweldige Albatros (absoluut de moeite om terug te kijken), Geub (wat was die serie hilarisch) en Coppers (jammer dat daar nooit een tweede seizoen van is gekomen). Recent zag je hem als acteur nog in De Kraak en op Play4 als presentator van Viervoeters.

Alleen Elvis Blijft Bestaan Kijken

Wil je seizoen twaalf van Alleen Elvis blijft bestaan kijken (of specifiek de aflevering met Joris Hessels), dan kan dit vanaf zaterdag 15 oktober iedere week even na 22.00 uur op Canvas en VRT MAX. De herhaling staat gepland op zondagmiddag om 18.00 uur. Via VRT MAX kun je de afleveringen terugkijken. Dit gaat heel eenvoudig als je in België woont. Kijken vanuit een ander land? Zorg dan voor een VPN Verbinding die je op België zet.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

3 december 2022 /