Remco Evenepoel documentaire nu op Streamz; door Average Rob

De documentaire Rainbow Remco – waarin Average Rob (Rob Van Impe) Remco Evenepoel volgt – is vanaf vandaag (donderdag 24 augustus 2023) compleet op Streamz te kijken. In eerste instantie zou deze documentaire gaan over wat er in zijn hoofd omgaat tijdens de Giro d’Italia, maar die moest hij – in roze trui – met een coronabesmetting verlaten. Daarom kon je vanaf woensdag 24 mei al kijken naar de eerste aflevering van Rainbow Remco; de proloog. Lees hier alvast meer over de Remco Evenepoel documentaire.

UPDATE: Artikel bijgewerkt nu de volledige documentaire Rainbow Remco op Streamz te kijken is (24 augustus 2023). Dit bericht schreef ik op 12 mei 2023; op woensdag 24 mei 2023 is het eerder bijgewerkt nu je de proloog van Rainbow Remco op Streamz kunt kijken.

Rainbow Remco

Op 14 mei sloeg het noodlot toe en kondigde team Soudal Quick-Step* aan dat topfavoriet Remco Evenepoel de Giro d’Italia zou verlaten wegens corona. Hoe Remco en zijn team dat zelf beleefden zie je vanaf 24 mei 2023 in de eerste aflevering van ‘Rainbow Remco’ op Streamz. De 20 minuten durende proloog van de eerder aangekondigde documentaire vertelt het relaas van de laatste 24 uur van Remco in de Giro d’Italia. De proloog kon je al vanaf 24 mei 2023 op Streamz kijken; nu is de complete documentaire ook beschikbaar.

Average Rob volgt Remco Evenepoel

Rob Van Impe, alias Average Rob, zit dit jaar in het wiel van wereldkampioen Remco Evenepoel en zijn team. Het hoogtepunt van 2023 moest voor Remco het hoogste schavot op het podium van de Ronde van Italië worden. Maar een donderslag bij roze hemel zorgt voor een abrupt einde van deze droom. Hoe dat eraan toeging zie je alvast in de proloog Rainbow Remco op Streamz. Maar dit is pas het begin. Om het in de woorden van Rob Van Impe te zeggen: “Als er één iemand is die kan bouncebacken als geen ander, dan is het wel Remco ‘Aero Boulet Special’ Evenepoel”.

Documentaire over Remco Evenepoel

Rob Van Impe blijft Remco Evenepoel en zijn team dus volgen wanneer zij terug proberen te slaan tijdens de volgende belangrijke wedstrijden dit jaar. In het persbericht van Streamz lezen we: “We zullen de fantastische wielrenner in al zijn facetten zien, met Rob als nieuwsgierige leerling aan zijn zijde. Samen met Rob leert de kijker Evenepoel en zijn entourage kennen als nooit te voren, hij polst naar hun gevoel, ambities, worstelingen en angsten.”

Documentaire Rainbow Remco

In Etappe 1 ontmoet Rob Remco tijdens zijn belangrijkste wedstrijd van het voorjaar: Luik-Bastenaken-Luik. Daarna start Remco als een raket in de Giro d’Italia. En in de laatste aflevering zien we hoe Remco hongert op revanche na zijn gedwongen exit uit de Ronde van Italië. Rob ziet hoe hij trap voor trap toewerkt naar zijn wereldkampioenschap. Lukt het hem om de mooiste trui uit het peloton opnieuw te bemachtigen? Of is het rijk van Rainbow Remco uit? 

In het hoofd van Remco Evenepoel….

Remco Evenepoel* is een van de beste wielrenners ter wereld. Maar wat vergt het van een topsporter om tot de wereldtop te behoren? Average Rob neemt de kijker mee in het zog van Remco Evenepoel. Maar we duiken ook in het hoofd van Remco Evenepoel om te onderzoeken was het van een menselijk lichaam én geest vraagt om aan de wereldtop te staan en te blijven.

Wist je dat Average Rob ook al eens te zien was als acteur. Hij maakte de hilarische reeks Match (VRT MAX). Met daarnaast ook Clara Cleymans en Nico Sturm.

Documentaire Remco Evenepoel kijken

De proloog van Rainbow Remco is vanaf 24 mei 2023 exclusief te zien bij Streamz. Dit is de voorloper op de driedelige documentaire die vanaf 24 augustus 2023 te kijken is. De reeks is een productie van Streamz en Woestijnvis.

Documentaire team Remco Evenepoel

En er zijn de afgelopen tijd ook al twee andere documentaires verschenen waarin het team van Remco Evenepoel centraal staat. In beide documentaires komen de prestaties van de Vlaamse renner ook aan bod. Hier lees je meer over:

Remco Evenepoel documentaire over Giro d'Italia 2023 op Streamz; door Average Rob
Remco Evenepoel documentaire over Giro d’Italia 2023 op Streamz; door Average Rob

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

24 augustus 2023 /