Love Island 2023: deze deelnemers daten bij Streamz en Videoland

Love Island 2023 komt er weer aan! Recent werd er nog druk gezocht naar Love Island deelnemers tussen de twintig en dertig jaar oud gezocht. Maar inmiddels weten we dat de kandidaten bekend zijn. In dit artikel stellen we de singles voor, die gaan daten op een zonovergoten eiland. Love Island seizoen 4 is vanaf vanavond, maandag 21 augustus 2023, op tv te zien zijn bij Streamz en Videoland.

Viktor Verhulst en Holly Mae Brood

Viktor Verhulst en Holly Mae Brood presenteren vanaf maandag 21 augustus Love Island seizoen 4. Je kent Viktor Verhulst natuurlijk Van De Verhulstjes (waar een nieuw seizoen van komt). Holly Mae Brood zag je onder andere in The Takeover. Jeroen Verdick is in Vlaanderen de voice-over. Daar las je eerder al dit over: Jeroen Verdick & Love Island.

Love Island seizoen 4

In Love Island worden jonge singles gevolgd tijdens hun verblijf in een luxueuze villa op een idyllisch eiland met maar één doel: de ware liefde vinden tijdens hun ‘summer of love’. Het programma trekt dit jaar naar een nieuw exotische eiland en zet zijn deuren open voor een nieuwe lading Vlaamse en Nederlandse singles die op zoek zijn naar de liefde. Het nieuwe vierde seizoen zal deze zomer in Vlaanderen te zien zijn bij Streamz en Videoland. Tijdens dates en opdrachten leren de Islanders elkaar steeds beter kennen. 

Love Island 2023 cast

Ben je nieuwsgierig naar de Love Island 2023 cast? Wij stellen de Love Island deelnemers van seizoen 4 graag aan je voor. In totaal zijn er voor aanvang van het programma elf singles gepresenteerd: vijf mannen en zes vrouwen. Maak kennis met Love Island 2023 kandidaten: Garbi, Imad, Jonna, Kengi, Kimmy, Kluuk, Lena, Naomi, Nycole, Thymo en Vanity.

Bombshells Love Island 2023

In de Love Island 2023 cast zien we ook een opvallende namen: Job Stevens, de winnaar van Love Island 2021 en Amandine Bonehill uit Love Island 2022 (die inmiddels het eiland al weer heeft verlaten). Zij zijn als bombshell naar het eiland gekomen. En hij is niet de enige. Eerder maakten we al kennis met Thijn; hij is de broer van Eilish. Zij vond jaren geleden de liefde van haar leven in het programma (zoals we konden zien in Love Island Rewind). En ook Zoë, Gala, Kevin (het broertje van Jonna) en Zoran zijn als bombshell Love Island 2023 binnengekomen. Zoran kwam samen met Nycole binnen in aflevering 3; dat was opvallend, want Nycole moest eerder Love Island nog verlaten.

Bombshells Casa Amor 2023

De mannen zijn in de aflevering van 6 september naar Casa Amor vertrokken. Casa Amor staat bekend als de ultieme relatie test voor de Love Island koppels. De mannen worden enkele dagen naar een andere villa, Casa Amor gestuurd, waar vijf nieuwe, single dames hen staan op te wachten. Ook de vrouwen blijven niet alleen achter, vijf nieuwe mannen zullen hen vergezellen in de villa. ​ De break tussen de huidige koppels zal hun relatie op de proef stellen en op het einde van Casa Amor volgt een herkoppeling. Ontdek hier alvast wie de nieuwe bombshells zijn:

Daphné

De 23-jarige Daphné uit Sint-Truiden is een lieve, verstandige en zorgzame dame die voluit voor haar doelen gaat. In het dagelijks leven is ze studente orthopedagogie en werkt ze in het vastgoedkantoor van haar vader. Maar haar grootste passie zijn haar twee allerliefste paarden. Deze beauty queen werd in 2022 gekroond tot Miss Exclusive en op die manier mocht ze België vertegenwoordigen op de Miss Earth-verkiezing. Daphné is op zoek naar een lange, romantische en intelligente man met ambitie. Als Miss trekt ze wel eens foute types aan – van die mannen met een Rolex die met geld strooien – en die wijst ze dan ook netjes de deur. Haar langste relatie tot nu toe hield maar drie maanden stand en haar dating life verloopt ook allesbehalve soepel dus hopelijk kan Love Island verandering brengen in haar relationship status!

Darnnhel

Voor Love Island verlaat de 28-jarige Darnnhel even zijn comfort zone want normaal gezien staat hij achter de camera als cameraman bij evenementen en sportwedstrijden. Deze 28-jarige hunk uit Willebroek omschrijft zichzelf als raar, uniek, naïef en heel impulsief. Het dient dan ook niemand te verbazen dat hij op zoek is naar een even bijzondere vrouw. En oh ja, zijn toekomstige vriendin mag Pokémon niet haten, want hij speelt dit spel competitief op hoog niveau. Darnnhel kiest iemand uit en ‘die moet het zijn’. Hij is bereid om voor de liefde te vechten en geeft niet makkelijk op wanneer het wat moeilijker gaat. Aan Love Island meedoen vindt Darnnhel een grote eer en hij hoopt er zijn speciale soulmate te vinden.

Fee

De Limburgse schone Fee werkt als content creator en model. Mensen zeggen wel eens over haar dat ze de ruimte betovert met haar aanwezigheid en enthousiasme. Verder is Fee spontaan, open, lief, perfectionistisch en een tikkeltje onhandig. Een man moet voor deze 21-jarige babe allereerst respectvol zijn en betrouwbaar. Dat is iets dat ze uit haar vorige relatie heeft geleerd. Daarnaast moet hij minstens 1.80m zijn want dat is ze namelijk zelf ook. Fee is erg romantisch ingesteld en dat kan ze ook wel in een partner appreciëren : zomaar een cadeautje, een ontbijtje op bed,… Met zulke gebaren verover je haar hart. Fee is nu een jaartje single en very ready to mingle op Love Island!

Jort

De 24-jarige Jort komt uit Hoorn en is model. Met zijn strakke kaaklijn en weelderige haardos haalt hij de ene na de andere grote modellenklus binnen en kon hij al de hele wereld zien. Hij geeft ook gerust toe dat hij best ijdel is. Door het vele reizen is hij nog aan één ding niet toegekomen: het vinden van een geschikte partner. Hij wil het modellenwerk terugschroeven en eindelijk tijd maken voor een leuke vriendin. Daarbij nog een belangrijk detail, een vrouw moet wel sportief zijn want “Ze moet wel een bal kunnen vangen, dan weet ik dat mijn genen ook goed doorkomen”, aldus Jort. Vindt deze ondernemende globetrotter zijn geluk op Love Island?

Junar

Als je Junar ziet, zie je ook meteen zijn ocean eyes. De helderblauwe ogen die hij van zijn grootmoeder heeft, zijn zijn grootste troef. Deze 21-jarige Groninger is op zoek naar een brunette met gevoel voor humor én talent voor flirten, daar is hij zelf namelijk ook niet vies van. Junar wordt heel snel verliefd en wil soms te snel te veel. Dat is dan ook een beetje zijn valkuil. In het weekend is deze student fysiotherapie op feestjes te vinden en dan liever op dan naast de dansvloer. Met wat Afrobeats krijg je hem helemaal los. De zelfverzekerde Junar is allesbehalve bang om een meisje van iemand af te pakken, het is immers naar eigen zeggen ‘survival of the fittest.’ Hij gaat voor wat hij wil en krijgt dat ook vaak. Hij is met andere woorden helemaal klaar om de strijd om de liefde aan te gaan op Love Island!

Lot

Lot is een naturelle beauty van 20 uit Zwolle die haar zaakjes goed voor elkaar heeft. Ze werkt als kledingverkoopster en heeft een nagel- en wenkbrauwsalon. Lot is een echt meisje-meisje, ze is veel bezig met haar uiterlijk en vindt het belangrijk dat haar haar en nagels gedaan zijn. Een echte afknapper is voor Lot een man zonder doel. Daarnaast mag hij niet té romantisch zijn, de deur voor haar openhouden hoeft écht niet. Lot leert wel mannen kennen via Instagram of tijdens het uitgaan, maar voorlopig zijn het vooral sugardaddies die achter haar aangaan. Na een half jaartje single zijn, is ze echt weer toe aan een knappe bruine man met donker haar want in Zwolle loopt haar Mister Perfect echt niet rond. Misschien meer geluk op Love Island?

Nathalia

Deze 20-jarige stuiterbal heet Nathalia, is afkomstig uit Hilversum en heeft een niet zo alledaags beroep : ze is namelijk uitvaartverzorger. Nathalia is een open boek en altijd eerlijk en direct. Sommige mensen vinden haar arrogant overkomen, maar haar vrienden stellen haar gerust en zeggen dat haar uiterlijk niet bij haar innerlijk past. Nathalia houdt ervan als een man van zichzelf weet dat hij knap is. Daarnaast valt ze ook op blikken. “Als iemand een goeie blik heeft en ook het innerlijk klopt, smelt ik van mijn stoel af.” Deze flirt krijgt altijd wat ze wil en het lukt haar altijd wel om iemand te krijgen. Ze wordt snel verliefd maar kan ook even snel weer gaan twijfelen. Die twijfels overwinnen en die ene knapperd aan de haak slaan, daarvoor stapt ze op het vliegtuig met bestemming Love Island!

Perhan

Voor Perhan is alles in het leven een wedstrijdje, hij is heel competitief ingesteld. Deze 22-jarige student businesseconomie ruilt hometown Tienen in voor het zonnige Tenerife in de hoop er een ‘knap poppetje met een mooi gezicht’ te vinden. Daarbij maken maten en afkomst hem helemaal niets uit. En Perhan heeft zelf ook veel te bieden, zo organiseert hij graag romantische, intieme dingen voor zijn vriendin. Perhan heeft tot nu toe één relatie gehad. Maar hij merkte dat hij toch wel nieuwsgierig was naar andere vrouwen en nog nood had om het single leven ook nog wat te verkennen. Nu is hij op zoek naar iets serieus want hij is tot de conclusie gekomen dat casual daten toch niets voor hem is. Als hij een meisje leuk vindt, pakt hij het op een rustige manier aan en gaat op zijn gevoel af. Misschien wel de goeie tactiek om harten te veroveren op Love Island!

Thirza

Spring in ’t veld Thirza is 22 jaar en komt uit Bennebroek. Ze noemt zichzelf ‘een geklutst eitje’, want ze heeft Indonesisch, Antilliaans en Nederlands bloed. Deze kleurrijke, sociale vlinder is een eigenwijze kletskous en ook behoorlijk avontuurlijk ingesteld. Maar let op, want ze is ook territoriaal en kan daardoor wel eens bitchy uit de hoek komen. Thirza studeert Fashion and Branding aan AMFI Amsterdam. In haar vrije tijd houdt ze van vintage winkelen, koken en naaien met de naaimachine. Haar ideale match heeft een tintje, een prachtige lach, kan zijn mannetje staan en heeft veel humor. En op die ideale man vinden zit een deadline, want ze wil graag voor haar 27e moeder worden!

Tim

Voor de 25-jarige Tim uit Hilversum is niks te gek. Deze personal trainer staat bijna altijd in het middelpunt van de aandacht. Tim vindt zichzelf sportief, impulsief en geweldig. Hij is zelfverzekerd, want alles lukt uiteindelijk wel in zijn leven. Zijn ideale vrouw is een schattig poppetje met humor die hem niet overschreeuwt, want Tim is zelf al druk genoeg. Deze sfeermaker heeft ook een bijzonder talent want Tim kan heel goed twerken en wil alle meiden les gaan geven in de villa. Hij is een echt moederskindje en hij deelt ook alles met zijn moeder. Als er een meisje bij hem slaapt, gaat hij ‘s nachts naar de slaapkamer van zijn moeder toe om haar alles te vertellen. Tim zijn vertrouwen in vrouwen is al eens serieus beschadigd maar hij heeft eruit geleerd en komt naar Love Island om zijn hart opnieuw open te stellen.

Ontdek meer over de Love Island Originals van seizoen 4:

Garbi

Deze sprankelende make-up artist van 20 jaar, weet precies wat ze wil! Hoewel Garbi nog weinig ervaring heeft in de liefde, heeft ze al wel menig keer een gebroken hart gehad en heeft ze “the right guy” nog niet ontmoet. Een gentleman die haar verovert, de rekening betaalt, en allesbehalve saai is. Garbi is “hard to get” en daarmee bezorgt ze zichzelf soms hoofdpijn tijdens het daten: Ze heeft een hele waslijst aan afknappers. Of de perfecte man wel echt bestaat, is nog maar de vraag! Verder dan de “talking stage” is ze helaas nooit gekomen. Garbi is avontuurlijk, grappig en lekker outgoing. Ze is het meest trots op haar lippen en weet dat ze er mag zijn. 

Jonna

Geen mooie voeten? Dan mag je nog zo knap zijn, maar voor Jonna is het een absolute no go. Aan aandacht heeft deze 23-jarige administratief bediende en basketbalcoach uit Willebroek geen gebrek. Jonna omschrijft zichzelf als iemand met een klein toxic randje. Hij vindt het leuk om mysterieus over te komen en daarmee vraagtekens bij mensen op te roepen. Jonna is tot nu toe nog maar één keer echt verliefd geweest en daarna heeft hij nooit meer diezelfde connectie met iemand gehad. Doordat hij ook wel eens met bezette vrouwen heeft gedate, is hij eigenlijk een beetje cynisch geworden over relaties. Zijn geloof in de ware liefde herstellen én iemand vinden om zijn favoriete hobby – brunchen – mee te delen, dat zijn de redenen waarom deze zachtaardige bad boy naar Love Island afzakt.

Kengi

Deze Gentse 21-jarige mooiboy is zich heel erg bewust van zijn looks. Hij zal zich nooit zomaar aanbieden bij een vrouw, want de dames moeten het gevoel hebben dat hij speciaal is. Kengi is ontzettend zelfverzekerd en staat het liefst elke dag in de sportschool. Tijdens het daten houdt hij zijn leeftijd het liefst verborgen: hij heeft een zwak voor oudere dames en vindt dat zijn leeftijd er eigenlijk niet toe doet. Kengi kan soms egoïstisch zijn, maar dat staat hem niet echt in de weg. Vrouwen worden snel verliefd op hem, maar zijn droomvrouw is deze casanova nog niet tegengekomen. Hij hoopt op Love Island iemand te vinden waar zijn hartje sneller van gaat kloppen.

Kimmy

Een échte fashion girl, die verschillende kleine ondernemingen heeft: Van “wedding nanny” tot ontwerpster van blazers. Kimmy heeft altijd genoeg verhalen te vertellen en stopt dan ook niet snel met praten. Ze is enthousiast, creatief, lief en emotioneel. Ze huilt bijna elke dag, zowel om mooie dingen als verdrietige zaken: oorlog, dierenleed, onrecht, of juist een mooie bloem… het grijpt haar allemaal aan! De man die Kimmy zoekt, hoeft niet met haar mee te huilen, maar hij moet wél emotioneel beschikbaar zijn. Daarnaast is humor de snelste weg naar haar hart. Op Love Island is Kimmy op zoek naar vuurwerk in de liefde, en anders hoeft het van haar niet. Haar ideale toekomst is om samen met een leuke vent op Ibiza te wonen en daar kansarme dieren verzorgen.

Naomi

Met haar altijd vrolijke en stralende lach, weet deze 22-jarige brunette alle jonge mannen om haar vingers te winden. Naomi regelt de backstage area op de tofste feesten en komt regelmatig knappe types tegen. Zodra zij haar flirt-moves laat zien, komen de mannen vanzelf op haar af. Aan aandacht geen gebrek, maar deze spontane meid kan ook erg naïef zijn en toch weer voor de mannen vallen die vooral geïnteresseerd zijn in een one night stand. Naomi knapt af op stinkende mannen en je kan met haar beter niet op date naar een restaurant, want van de zenuwen weet ze niet meer hoe ze haar bestek moet vasthouden. Naomi is op zoek naar een man die serieus is en haar wilde kant kan temmen.

Nycole

De temperamentvolle Braziliaanse schoonheid is op zoek naar een fatsoenlijke man. Met haar 21 jaar heeft Nycole verschillende “situationships” gehad, maar dat bleken vaak onvolwassen jongens. Nycole wil het liefst een mannelijke man met een zachte kant, en heeft een zwak voor Italianen. Als hij dan ook nog eens heerlijk kan koken én een goede band met z’n moeder heeft, dan is zij verkocht. In haar dagelijkse leven is Nycole veel met uiterlijk bezig: Ze werkt in een parfumerie, is make-up artist en hoopt ooit haar eigen salon te openen. Met make-up op geeft ze zichzelf zonder twijfel een 10! Oh en maak geen ruzie met Nycole, want nadat zij haar zegje heeft gedaan in een discussie, loopt ze daarna gewoon weg. “Het maakt mij niet zoveel uit wat jij te zeggen hebt.”

Vanity

Ze is nog jong, maar niet bepaald een verlegen muurbloempje! Wanneer deze bubbly dame een ruimte binnenstapt, merk je direct dat ze er is. De 19-jarige Vanity pakt alles en iedereen in met haar charmes en vrolijke uitstraling. De mannen zijn niet veilig voor haar flirttechnieken. Vanity weet precies hoe ze iemand naar haar moet laten hunkeren. “Eigenlijk ben ik een player.” Ze is zich heel bewust van haar lieve en schattige uitstraling en maakt er dan ook handig gebruik van: Vanity komt overal mee weg! Haar ambitie is om iets te doen in het leven waarbij ze een meerwaarde is voor iedereen. In de liefde wil het nog niet altijd lukken: ze is kieskeurig en vindt zichzelf een moeilijk persoon om mee te leven. Eén ding is zeker: met Vanity is de buurt is het nooit saai!

Zij vertrok zelf van Love Island 2023:

Lena

Deze mooie, lange vrouw is de definitie van beauty & brains: de 25-jarige Lena is volop bezig met haar master communicatiewetenschappen. In de liefde laat ze zich eerder leiden door haar emoties dan haar verstand. Lena heeft het hart op haar tong: ze zegt wat ze denkt, maar kan daar ook vrij snel spijt van krijgen. Ze heeft een zwak voor voetballers, maar dat zijn ook meteen haar “red flags”. Lena houdt van een old school gentleman: een galante man die de deur openhoudt en haar overlaadt met complimenten. Ze gaat niet makkelijk op dates, want eigenlijk vindt ze dat verschrikkelijk! Op Love Island hoopt Lena een knappe, lieve en betrouwbare man te vinden die helemaal voor haar gaat, want uiteindelijk wil ze graag trouwen met de liefde van haar leven. 

Imad volgde haar:

Imad 

“Wat van mij is, wil ik niet bij iemand anders zien.” Als het om de liefde gaat, spreekt de 22-jarige Imad duidelijke taal. Als professioneel basketbalspeler gaat hij recht op zijn doel af om het hart van de ware te veroveren. Hoewel Imad zelf bijna de 1m90 aantikt, is hij op zoek naar een kleinere dame van tussen de 1m60 en 1m65 lang. De Brusselaar met Marokkaanse roots is zelfverzekerd en goedlachs, maar heeft ook een jaloers kantje. Hij houdt enorm van flirten en is er ook nog eens heel goed in! Hij hoopt op Love Island zijn trust issues aan de kant te kunnen zetten en na drie jaar zijn vrijgezellenstatus in te wisselen voor die ene leuke nieuwe liefde.

Zij moesten Love Island 2023 al verlaten:

Thymo

Deze 24-jarige arts in opleiding komt uit de Zaanstreek, maar woont nu met een goede vriend in Amsterdam. Hij is naar eigen zeggen een unieke persoonlijkheid: Hij is de ideale schoonzoon, maar wel met een ruig en ondeugend randje. Thymo is een surfer, skateboarder en motorrijder, maar hij is ook lief, betrouwbaar en goedgemanierd. Hij wil het liefst mensen helpen, en zijn doel is om later traumachirurg te worden. Een stoere gast met een hartje van goud. Thymo date wel eens via datingapps, maar vindt het saai om steeds dezelfde gesprekken te moeten voeren. Op Love Island hoopt hij juist een diepere connectie met iemand aan te gaan. En wie weet vindt hij wel de moeder van zijn 5 kinderen. Ja, want Thymo wil graag een groot gezin!

Kluuk

Deze 27-jarige Leidenaar is net afgestudeerd in Amsterdam. “Gelukkig heb ik na 8 jaar tóch nog mijn ouders trots kunnen maken!” Deze zomer kan Kluuk nog even helemaal los voordat zijn serieuze leven gaat beginnen. Wordt het een allerlaatste wilde uitspatting, of vindt hij eindelijk de liefde van zijn leven? Kluuk vindt zichzelf een echte man: hij houdt van BBQ en rijdt motor. Vrouwen vallen meestal op zijn karakter en hij is gezegend met een goede dosis humor, maar deze grappenmaker is al even een tijdje vrijgezel. Kluuk stelt zulke hoge eisen aan zijn ideale vrouw, dat zijn dates dit niet in 1 of 2 afspraakjes waar kunnen maken. En dan raakt hij alweer uitgekeken. Op Love Island is het tijd om iemand eens écht te leren kennen.

En ook Zoran en Gala hebben het eiland verlaten.

Love Island 2023 app

Alhoewel Love Island pas vanaf aankomende maandag te streamen is op Streamz en Videoland kun je vanaf vandaag in de Love Island app al meedoen aan het programma. In de app kun je namelijk stemmen op Wie vind jij de meest verleidelijke Islander? Door nu te stemmen kun je als kijker al vanaf het prille begin invloed uitoefenen op het verloop van het avontuur voor de nieuwe islanders.

Love Island 2022

Recent kon je bij Play4 nog kijken naar Love Island 2022, maar in de zomer van 2023 (vanaf 21 augustus 2023 om precies te zijn) kun je bij Streamz en Videoland kijken naar een nieuw seizoen. En ook deze keer zijn Viktor Verhulst en Holly Mae Brood de presentatoren van dit Nederlands-Belgische datingprogramma, waar we al vaker over schreven, zoals Love Island Rewind.

Baby voor Lio en Marvin

Love Island heeft in de loop der jaren al verschillende koppeltjes samengebracht, die ook in Nederland en Vlaanderen hun relatie hebben voortgezet. Bij de één hield de relatie stand, bij de ander strandde-ie na een aantal maanden. Maar het grootste succes is toch wel de match tussen Lio en Marvin, die elkaar leerden kennen tijdens Love Island 2022. De eerste Love Island baby komt er aan. Lio en Marvin verwachten hun kindje in september.

Wil je niets missen van Love Island seizoen 4 volg ons dan via onderstaande social media en zie van zelf een berichtje verschijnen. We zijn in ieder geval weer heel nieuwsgierig naar de deelnemers.

Foto: Streamz

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

7 september 2023 /