LOL: Last One Laughing Nederland seizoen 2 deelnemers

Kunnen de deelnemers aan LOL: Last One Laughing seizoen 2 hun lach inhouden als comedian Bas Hoeflaak met zijn fluit langskomt? Je ziet het sinds 27 december 2023 op Prime Video. De eerste twee afleveringen van LOL: Last One Laughing Nederland seizoen 2 staan nu online. Aflevering 3 en 4 volgen op 3 januari 2024, de laatste twee (aflevering 5 en 6) volgen op 10 januari 2024. Vlamingen Philippe Geubels en Jeroom Snelders presenteren ook het tweede seizoen. Ontdek hier alles over de deelnemers aan LOL: Last One Laughing Nederland seizoen 2.

LOL Last One Laughing Nederland kijken op Prime Video? Start nu 30 dagen gratis kijken op Prime Video.

Deelnemers Last One Laughing Nederland seizoen 2

De deelnemers aan Last One Laughing Nederland seizoen 2 zijn: Arjan Ederveen, Jelka van Houten, Leo Alkemade, Soumaya Ahouaoui, Rick Paul van Mulligen, Nabil Aoulad Ayad, Bram Krikke en Annick Pheifer. Ruben van der Meer en Rayen Panday zijn als oud deelnemers aan seizoen 1 van Last One Laughing Nederland uit op revanche.

Cast Last One Laughing Nederland seizoen 2 ken je van…

Bas Hoeflaak & fluit

Wie we uit het eerste seizoen ook weer terug zien in LOL: Last One Laughing Nederland seizoen 2 zijn Bas Hoeflaak en Henry van Loon. Bas Hoeflaak en zijn fluit maakte vorig jaar de meeste comedians aan het lachen. Daar bereikte hij meer dan 17 miljoen mensen mee, nadat zijn video viraal ging op social media. En ook Henry van Loon durft ver te gaan voor een lach… Saillant detail: Henry van Loon is de man van één van de deelnemers aan Last One Laughing Nederland seizoen 2, namelijk Jelka van Houten.

Uitdagers proberen deelnemers te laten lachen

Maar er zijn nog meer uitdagers die de Last One Laughing deelnemers in Nederland aan het lachen gaan proberen te maken. Denk aan actrice Annick Boer (die we recent nog zagen in Scrooge Live 2023) en Tiktokker Pieter Valley. Maar ook wereldkampioenen breakdance India Sardjoe en Menno van Gorp maken als uitdagers hun opwachting.

LOL: Last One Laughing Nederland seizoen 2

Philippe Geubels en Jeroom Snelders zijn terug als gastheren van het tweede seizoen van LOL: Last One Laughing waarin tien toptalenten uit de wereld van comedy en film met elkaar in een ruimte worden opgesloten en de strijd aangaan om elkaar aan het lachen te krijgen. Wie is degene die binnen vijf minuten al een waarschuwing te pakken heeft? Welke deelnemer trapt in zijn eigen val? Wie lacht twee keer achter elkaar en ligt meteen uit het spel? Welke deelnemer denkt dat spaghetti snuiven een goed idee is en wie gebruikt zijn eigen lichaam om een schilderij te maken?

Zes uur niet lachen

Maar de belangrijkste vraag van allemaal is: wie houdt het vol om zes uur niet te lachen en mag zich de winnaar van LOL: Last One Laughing seizoen 2 noemen? Philippe Geubels en Jeroom Snelders bestraffen het kleinste glimlachje met een meedogenloze druk op de zoemer. Bij de eerste lach volgt een waarschuwing. Bij een tweede lach ligt de deelnemer uit het spel.

Philippe Geubels en Jeroom Snelders

Philippe Geubels en Jeroom Snelders hebben bij de lezers van VlaamsKijken volgens mij geen introductie meer nodig. We zien beide Vlamingen veel op tv in België en Nederland.

  • Philippe Geubels zag je recent op tv met Ik heb het u letterlijk juist gezegd. In het nieuwe jaar gaan we hem weer op tv zien met een nieuw seizoen van Hotel Romantiek. Op zondag 14 januari gaat Philippe Geubels live in bad op VRT1. Voor de allereerste keer wordt een comedyshow in Vlaanderen live gestreamed. Volg ons via InstagramWhatsApp,Facebook-groep én/of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis het niet.
  • Jeroom Snelders maakte één van de beste Vlaamse programma’s van 2023: Boris (won de Ha! van Humo). Maar je kent hem ook van Junior Bake Off Vlaanderen en in het nieuwe jaar is hij vanaf 6 januari in Nederland weer op tv te zien in een nieuw seizoen van Praat Nederlands met me. Ook daar lees je tegen die tijd meer over.

Gratis Prime Video kijken

Wist je dat je Prime Video dertig dagen gratis kijken kunt? Daarna betaal je 4,99 euro per maand en profiteer je van veel voordelen bij Amazon. Met een lidmaatschap kun je niet alleen kijken naar Last One Laughing (LOL), maar ook naar Vlaamse series en films van dit moment. Denk bijvoorbeeld aan bijvoorbeeld Exen, De Club, maar ook aan de film Zillion. Maar er verschijnen ook heel interessante documentaires en programma’s op Prime Video. Zo keek ik recent bijvoorbeeld naar Good Luck Guys en Koen Aandachtsjunk. Ik vind Prime Video echt een aanrader al je kijkt naar de prijs-kwaliteit verhouding.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

28 december 2023 /