Adem in, Adem uit op Net5 | ontdek alles over cast & verhaal

Ontdek alles over de cast en verhaal van de crime-comedy Adem in, Adem uit. Je kunt Adem in, Adem uit kijken op Videoland. Daarnaast wordt de serie in de zomer van 2022 ook in herhaling uitgezonden bij Net5 en op Kijk.nl. Om 23.05 uur start de aflevering. In de cast van Adem in, Adem uit onder andere Bracha van Doesburgh, Jelka van Houten, Waldemar Torenstra, Teun Stokkel en Imanuelle Grives.

Dit bericht is bijgewerkt op woensdag 3 augustus 2022. Het verscheen voor het eerst online op 21 september 2021.

Adem in, Adem uit

Lifecoach Kim (Bracha Van Doesburgh) heeft de bestseller Adem in, Adem uit geschreven over het thema dat voor ieder mens het geluk binnen handbereik ligt. Voor de buitenwereld lijkt Kim zelf een perfect en gelukkig gezinsleven te leiden. Alleen zit ze wel in therapie met haar overspelige man Sven (Waldemar Torenstra) bij collega-coach Adinda (Imanuelle Grives). Kim raakt geïnspireerd door de nuchtere alleenstaande Jolanda (Jelka van Houten). En Jolanda hoopt dat de empathische Kim haar misschien wel kan helpen met haar boek waarin Kim schrijft over dingen als ‘in je kracht staan’. Zo ontstaat er een vriendschap tussen twee heel verschillende vrouwen, die meer gemeen hebben dan ze in eerste instantie denken.

Crime-comedy

Deze Powered by LINDA.-serie gaat over de fascinerende vriendschap tussen de succesvolle lifecoach Kim en haar nieuwe eigenaardige buurvrouw Jolanda die haar eigen biologische slagerij runt. Kim en echtgenoot Sven verruilen samen met hun zoon Luuk (Teun Stokkel) de stad voor het idyllische platteland om hun huwelijk nieuw leven in te blazen. Kim en Jolanda lijken elkaars tegenpolen, maar voelen een enorme aantrekkingskracht tot elkaar. Ietwat stuntelig bloeit deze vriendschap op. Het is echter de vraag of ze het beste of slechtste in elkaar naar boven halen. Want Kim weet niet dat Jolanda sinds haar jeugd moeite heeft met onbehoorlijke mannen en dat op geheel eigen wijze oplost. Deze serie is een productie van Blooming Media.

Cast Adem in, Adem uit

De cast van Adem in, Adem uit wordt gevormd door onder andere Bracha Van Doesburgh, Jelka van Houten, Waldemar Torenstra, Teun Stokkel en Imanuelle Grives. Meer namen zijn er op dit moment nog niet bekendgemaakt. Dus het is een verrassing welke acteurs en actrices we gaan zien in Adem in, Adem uit.

Ontdek alles over de acteurs en actrices uit de cast van Adem in, Adem uit:

Adem in, Adem uit kijken

Wil je Adem in, Adem uit kijken, dan kan dit op de late zomeravond (iedere woensdag) op Net5. Je kunt alle afleveringen eveneens bingewatchen op Videoland. Voor wie de aflevering gemist heeft en geen Videoland heeft, hebben we ook goed nieuws. Je kunt namelijk iedere aflevering ook een week terugkijken via Kijk.nl. De eerste aflevering staat nu online. Op donderdagochtend verschijnt dan de nieuwe aflevering op Kijk.nl. Wil je vanuit België Adem in, Adem uit kijken, zorg dan voor een VPN Verbinding die je op Nederland kunt zetten (zoals VPN Nederland). Als-ie aan staat, kun je vervolgens de afleveringen op Kijk.nl. zien.

Aflevering 1 van Adem in, Adem uit

Wat je kunt verwachten. Dit staat er te gebeuren in de eerste afleveirng van Adem in, Adem uit. “Kim geeft een housewarming in haar nieuwe riante woonboerderij op het platteland. Haar vader die ze eindelijk na 30 jaar weer zou zien, komt alleen niet opdagen. Haar veeleisende moeder is daarentegen wel aanwezig. Tijdens het feest ontmoet Kim haar buurvrouw Jolanda. Hoewel ze op het eerste gezicht het tegenovergestelde van elkaar zijn, hebben ze wel direct een klik. Zoonlief Luuk lijkt het een perfect idee te vinden om tijdens het feest naakt te protesteren tegen de vleesindustrie. Na afloop van de avond dringt Kim bij Sven aan om Adinda een lift naar huis te geven. Niet wetende dat Sven en Adinda in een zinkgat terecht komen waar zij hun gevoelens voor elkaar niet kunnen onderdrukken. “

Net 5 / Powered by Linda

Bastiaan van Dalen, zendermanager Net5: “Adem in, Adem uit past goed bij Net5, dé tv-zender waar vrouwen onder andere terecht kunnen voor hun favoriete series. Het is een serie in een genre dat we nog niet eerder hebben gezien in Nederland. We zijn dan ook erg blij om dit unieke kwaliteitsproduct van eigen bodem te mogen brengen.” Linda de Mol geeft ook een reactie. “We zijn ontzettend trots dat we als Powered by LINDA. verbonden zijn aan deze spannende serie. De geweldige Nederlandse cast weet de balans tussen crime en comedy heel goed te spelen, waardoor het verrassende genre helemaal tot z’n recht komt.”

Foto: Net5 / Cornelie Tollens

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

3 augustus 2022 /