Koen Aandachtsjunk: documentaire serie Koen Kardashian

Koen Pieter van Dijk – die in Nederland bekend werd als Koen Kardashian – is vanaf vandaag (zondag 8 oktober) te zien in de driedelige documentaire serie Koen Aandachtsjunk op Prime Video. De docu volgt de eenzame strijd met verwoestende drugsverslaving van influencer en socialite Koen Pieter van Dijk.

Koen Aandachtsjunk kijken op Prime Video? Start nu 30 dagen gratis kijken op Prime Video.

Documentaire serie Koen Kardashian

Prime Video heeft de documentaire serie Koen Aandachtsjunk gelanceerd. Koen Pieter van Dijk gaat voor de tweede keer de strijd aangaat met een verwoestende crackverslaving. Wil hij slagen, dan zal hij niet alleen de confrontatie aan moeten gaan met zichzelf, maar ook met zijn verleden. En in de glamourwereld waarin hij verkeert, ligt verleiding continu op de loer. Dit rauwe portret toont het ongefilterde verhaal achter de glamourplaatjes op social media. Is het mogelijk jezelf opnieuw uit te vinden als iedereen meekijkt?

Koen Aandachtsjunk

Regisseur Wouter Vogel volgt Koen Pieter van Dijk voor de Prime Video documentaire op de voet. Hij toont het ware en ongefilterde leven van Koen die na een slopende rehab zijn leven weer probeert op te pakken vanuit zijn ouderlijk huis, maar hij worstelt met schulden, vriendschappen en het vinden van de juiste therapie. Na een heftige terugval probeert Koen uit alle macht zijn persoonlijke relaties te herstellen en voorgoed af te rekenen met zijn verslaving.

Verslaving Koen Pieter van Dijk

In het betoverende Ibiza verkent hij alternatieve therapieën, zoals de mystieke krachten van reiki en magische truffels. Gedreven om zichzelf en de wereld te bewijzen dat hij écht veranderd is, stelt Koen zich een schijnbaar onmogelijk doel: de marathon van Rotterdam lopen. Is Koen in staat om trouw te blijven aan zijn nieuwe levensstijl, of zal hij voor altijd geketend blijven aan het slachtofferschap van zijn eigen online imago? Anderzijds zagen we in Special Forces VIPS 2023 natuurlijk ook al een ander beeld van hem.

Bekende gezichten in docu serie

Koen Aandachtsjunk is geproduceerd door SkyhighTV, ontwikkeld door Robin Boudestein, geregisseerd door Wouter Vogel met Martine Tromp als executive producer. Naast Koen Pieter van Dijk zijn ook Martijn van Dijk, Anneke van Dijk-Kentie, Anna Nooshin, Jaimie Vaes, Estelle Cruijff, Marloes Hovestad, Melody Lieftink, Marlot van der Himst, Gigi Valster, Reda Saleh, Noura Soussie, Rowan van Spronsen en Willem Glas te zien.

Koen Aandachtsjunk kijken op Prime Video

Koen Aandachtsjunk kijken kan op Prime Video. De eerste aflevering is vanaf zondag 8 oktober exclusief te zien op Prime Video. Eigenlijk zou aflevering 2 een week later volgen en het slotakkoord zaterdag 22 oktober, maar ik zie dat alle drie de afleveringen gewoon al online staan. Heb je nog geen Prime Video start nu 30 dagen gratis kijken. Dan kun je meteen je voordeel slaan de aankomende dagen tijdens de Prime Big Deal Days. Maar je vindt er ook bijvoorbeeld andere docu’s als Mi Historia.

Prime leden profiteren van exclusieve kortingen, gratis snelle bezorging op miljoenen producten op Amazon.nl en onbeperkt streaming van duizenden populaire films en TV-series, allemaal vanuit één lidmaatschap voor €4,99 per maand. Hier vind je Amazon Nederland. Hier Prime België.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

8 oktober 2023 /