Hotel Hollandia met Paul de Leeuw en deze cast…

Hotel Hollandia is vanaf zaterdag 23 september 2023 iedere zaterdag om 21.30 uur te zien bij BNNVARA op NPO1. Hiermee zet de omroep haar rijke traditie van satire voort en sluit tout bekend Nederland de week af in het luxe vijfsterrenhotel Hotel Hollandia.

Hotel Hollandia

Gasten checken in voor een ongetwijfeld onvergetelijk verblijf. Iedereen die in de belangstelling staat wordt in Hotel Hollandia met liefde op de hak genomen, op het schild gehesen of kan zijn of haar verhaal kwijt op de bank in de lobby. Op zaterdag 23 september opent het hotel officieel haar deuren voor gasten.

Satire, drama en talkshow

Wat speelt er zich allemaal af in de hotelkamers? Hoe houdt het personeel zich achter de schermen staande? Welke bekende gasten worden verwend in de wellness en welke gasten laten zich in de lobby bevragen door Paul de Leeuw? Het studioprogramma met publiek houdt de kijker een spiegel voor en geeft een satirische blik op de actualiteiten van de afgelopen week. Het is satire, drama en talkshow in-één.

Cast Hotel Hollandia

Terwijl presentator Paul de Leeuw in de lobby van het hotel zijn gasten ontvangt, kruipen Anniek Pheifer, Thomas van Luyn, Leny Breederveld en Samir Hassan in de huid van het hotelpersoneel.

Hotel Hollandia kijken

 Hotel Hollandia is vanaf 23 september 2023 iedere zaterdag om 21.30 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1. Je kunt de afleveringen terugkijken via NPO Plus en NPO Start. Als je een VPN Verbinding gebruikt, die je op Nederland zet, kan dit ook vanuit het buitenland.

Foto: BNNVARA – Annemieke van der Togt

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

23 september 2023 /