Hotel Hollandia met Paul de Leeuw en deze cast…

Hotel Hollandia is vanaf zaterdag 23 september 2023 iedere zaterdag om 21.30 uur te zien bij BNNVARA op NPO1. Hiermee zet de omroep haar rijke traditie van satire voort en sluit tout bekend Nederland de week af in het luxe vijfsterrenhotel Hotel Hollandia.

Hotel Hollandia

Gasten checken in voor een ongetwijfeld onvergetelijk verblijf. Iedereen die in de belangstelling staat wordt in Hotel Hollandia met liefde op de hak genomen, op het schild gehesen of kan zijn of haar verhaal kwijt op de bank in de lobby. Op zaterdag 23 september opent het hotel officieel haar deuren voor gasten.

Satire, drama en talkshow

Wat speelt er zich allemaal af in de hotelkamers? Hoe houdt het personeel zich achter de schermen staande? Welke bekende gasten worden verwend in de wellness en welke gasten laten zich in de lobby bevragen door Paul de Leeuw? Het studioprogramma met publiek houdt de kijker een spiegel voor en geeft een satirische blik op de actualiteiten van de afgelopen week. Het is satire, drama en talkshow in-één.

Cast Hotel Hollandia

Terwijl presentator Paul de Leeuw in de lobby van het hotel zijn gasten ontvangt, kruipen Anniek Pheifer, Thomas van Luyn, Leny Breederveld en Samir Hassan in de huid van het hotelpersoneel.

Hotel Hollandia kijken

 Hotel Hollandia is vanaf 23 september 2023 iedere zaterdag om 21.30 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1. Je kunt de afleveringen terugkijken via NPO Plus en NPO Start. Als je een VPN Verbinding gebruikt, die je op Nederland zet, kan dit ook vanuit het buitenland.

Foto: BNNVARA – Annemieke van der Togt

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

23 september 2023 /