Nieuw seizoen van Sluipschutters bij BNNVARA te kijken

Je kunt vanaf vanavond – maandag 24 januari – na Hunted VIPS (zo rond 21.30 uur om NPO3) kijken naar het vijfde seizoen van Sluipschutters. De sketches in dit programma worden gespeeld door Ronald Goedemondt, Bas Hoeflaak, Leo Alkemade en Jochen Otten. Ontdek hier meer over deze vier acteurs die de cast van Sluipschutters vormen.

Sluipschutters

Het was even wachten op dit nieuwe seizoen van Sluipschutters. De vorige reeks was namelijk in de nazomer van 2019 op tv te zien. Maar nu zijn de heren weer terug met nieuw materiaal. BNNVARA omschrijft Sluipschutters dit seizoen als een ‘vlijmscherp, humoristisch sketchprogramma met Ronald Goedemondt, Bas Hoeflaak, Leo Alkemade en Jochen Otten. 4 vrienden. 100 verschillende gezichten. 325 scenes. 224 locaties.’ We zijn benieuwd!

Leo Alkemade

Leo Alkemade ken je als acteur, maar we zagen hem recent ook in de kerstspecial van Onmogelijke Duetten. Als acteur ken je hem uit onder andere Huisvrouwen bestaan niet en Smeris, maar we hebben nog veel meer geschreven over Leo Alkemade. Op zondagavond is hij tegenwoordig te zien op SBS6 (waar hij inmiddels kind aan huis is). Hij presenteert deze winter de quiz Van je familie moet je het hebben samen met Leonie ter Braak.

Bas Hoeflaak

Bas Hoeflaak was te zien in Adios Amigos (de remake van Hasta la vista), maar je kent hem ook van Ron & Riet vertrekken niet en April, May en June. Op dit moment is hij ook te zien in Welkom in de Middeleeuwen.

Ronald Goedemondt

Ronald Goedemondt is bij het grote publiek vooral bekend als cabaretier. Hij heeft de afgelopen jaren al heel wat shows gespeeld voor volle zalen. Verschillende van zijn shows zijn ook via streamingsdiensten te kijken. Zo vind je op Videoland Numero Uno, Binnen de lijntjes, Geen sprake van en De R van Ronald. Deze vier shows staak ook op Netflix, waar we ook Dedication en Ze Bestaan Echt ontdekken. Maar wist je dat hij daarnaast ook acteur is? Je zag hem in Kerst met de Kuijpers.

Jochen Otten

Jochen Otten ken je als Meester Hank uit de Mees Kees-serie en films. Maar je kent hem vooral als cabaretier, waarbij hij shows maakte als Opgekropt staat netjes, Troosten, Overwegend droog en On Ice.

Foto: Sluipschutters cast BNNVARA

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

24 januari 2022 /