De Grote Bram Krikke Show met Bram Krikke op Videoland

Alles is leuker met Bram Krikke… zelfs de politiek – met dat motto kun je vanaf zondag 7 februari wekelijks naar een nieuwe aflevering van De Grote Bram Krikke Show met Bram Krikke op Videoland kijken.

Bram Krikke op Videoland

Bram Krikke gaat exclusief voor Videoland de Tweede Kamerverkiezingen verslaan. In zijn show zet hij zijn ongepolijste interviewstijl in om het Binnenhof onveilig te maken. Hij schakelt hierbij de hulp in van bekende Nederlanders inschakelt. En hij gebruikt succesvolle programma’s om zo zijn showbizzdroom waar te maken. Showbizz en politie worden zo gecombineerd in een ongemakkelijk programma.

Op VlaamsKijken delen we tv, serie en filmtips uit Vlaanderen én Nederland. Niet jouw ding? Ontdek meer streamtips dankzij Guidinc.

Bijzondere mix

Met een flinke dosis lef, bravoure, genoeg geklungel en een tikkie tegenzin beweegt de presentator zich door het politieke landschap van Nederland in verkiezingstijd. Hij zet koers op een politiek avontuur waarin er constant afleiding is van bekende Nederlanders, hilarische persiflages en populaire programma’s. Hij ondervraagt politici en entertainmentsterren over zaken die Nederland volgens hem écht bezighouden.

Entertainment

Daarnaast maakt hij  de ene na de andere opwachting in succesprogramma’s. Denk dan aan Mocro Maffia, Tussen Kunst & Kitsch en The Masked Singer. Of zijn aanwezigheid bij Dit Was Het Nieuws hier ook mee te maken heeft, ontdek je in de show. Met zijn bus gaat de presentator op avontuur door het Nederlandse televisielandschap en de wekelijkse entertainment actualiteiten.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

8 februari 2021 /