Je Mag Ook Helemaal Niets Meer met deze deelnemers

Erik Dijkstra en Frank Evenblij presenteren Je Mag Ook Helemaal Niets Meer. Deze ’test’ is te kijken om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO3. Ze stellen hun vragen aan zeven opiniërende bekende Nederlanders en testen zo hun kennis over de ophef van het afgelopen jaar. Ontdek hier alles over Je Mag Ook Helemaal Niets Meer en de bekende deelnemers.

Je Mag Ook Helemaal Niets Meer

Heb je met de feestdagen veel etentjes voor de boeg, maar heb je geen idee aan welke onderwerpen je beter je vingers niet kan branden? Staat je woke-radar niet helemaal goed afgesteld? Of heb je gemist waar in 2022 ophef over is geweest? Dan biedt het programma Je Mag Ook Helemaal Niets Meer kans om je kennis helemaal bij te spijkeren. Je ontdekt wat wél, maar vooral wat je níet meer mag in het nieuwe jaar.

Deelnemers Je Mag Ook Helemaal Niets Meer

De zeven opiniërende bekende Nederlanders die hun kennis op de proef stellen over de ophef van het afgelopen jaar zijn Rick Paul van Mulligen, Herman Brusselmans, Sunny Bergman, Arno Kantelberg, Nilüfer Gündoğan, Selma Omari en Gregory Sedoc. Allemaal hebben ze een uitgesproken mening over de omstreden onderwerpen die aan bod komen. 

Waar je de deelnemers aan deze test van kent? We zetten het voor je op een rijtje. Het zijn in ieder geval zeven bekendheden met een sterke eigen mening. Dat kan dus nog mooie discussies opleveren in het programma. Dit zijn de zes bekende Nederlanders én een bekende Vlaming die meedoen aan de show van BNNVARA.

  • Rick Paul van Mulligen is acteur; je kent hem van bijvoorbeeld Rundfunk, Nieuw Zeer en A’dam – E.V.A.
  • Herman Brusselmans heeft volgens mij geen introductie nodig; de schrijver zien we zowel in Nederlands als België vaak op tv.
  • Sunny Bergman is schrijfster en maakt documentaires als Sletvrees, Zwart als roet en Beperkt houdbaar.
  • Arno Kantelberg is journalist en lifestyle deskundige. Hij was jarenlang hoofdredacteur van Esquire en noemt zichzelf ook wel Stijlpastoor.
  • Nilüfer Gündoğan zit in de Tweede Kamer; ze is partij-onafhankelijk. Ze vertelde eerder over de verlamming van haar gezicht op tv.
  • Selma Omari is YouTuber; ze komt uit de Rotterdamse volkswijk Crooswijk en is de ex-vriendin van rapper Boef.
  • Gregory Sedoc zag je recent nog in Meer dan goud seizoen 3.

Kerst- en eindejaarsspecials BNNVARA

Je Mag Ook Helemaal Niets meer behoort tot de kerst- en eindejaarsspecials van BNNVARA. Zo kun je deze week ook kijken naar First Dates Kerst en wat dacht je van de Au Pairs Kerstspecial? Maar denk ook aan Kerstappels (de kerstfilm die bij de serie Oogappels hoort). Al deze programma’s zijn – net als Je Mag Ook Helemaal Niets Meer – na uitzending terug te kijken op NPO Start. Vanuit het buitenland is dit ook mogelijk als je gebruik maakt van een VPN Verbinding. Deze test wordt op donderdag 22 december om 20.25 uur uitgezonden op NPO3.

Foto: BNNVARA.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

22 december 2022 /