Huisvrouwen bestaan niet 2 cast & verhaal | Kijken op tv

De film Huisvrouwen bestaan niet 2 is vanavond (woensdag 29 december) om 20.30 uur te kijken op RTL4. Hij is daarnaast exclusief ook op Videoland te vinden. Dit is het vervolg op de eerste film ui 2017, die losjes gebaseerd is op een boek van Sylvia Witteman. Net als in de eerste film zien we Loes Luca, Jelka van Houten en Eva van de Wijdeven in de hoofdrol. Ontdek meer over het verhaal en de cast van Huisvrouwen bestaan niet 2.

Huisvrouwen bestaan niet 2

Gijsje (Eva van de Wijdeven) wordt met haar neus op de feiten gedrukt en probeert alles in balans te krijgen. Marjolein (Jelka van Houten) wordt opeens wel erg met zichzelf geconfronteerd en beseft dat ze behoorlijk aan het inkakken is. Moeder Loes (Loes Luca) raakt helemaal in de ban van lifecoach Bernd (Leopold Witte) en probeert haar dochters ook van zijn idealen te overtuigen, maar hier zitten de meiden totaal niet op te wachten.

Cast Huisvrouwen bestaan niet 2

In de cast van Huisvrouwen bestaan niet 2 ontdekken we weer heel wat bekende namen. Jelka van Houten, Eva van de Wijdeven, Loes Luca, Leo Alkemade, Kay Greidanus, Leopold Witte, Jim Bakkum en zelfs Fred van Leer is van de partij. En dat zijn dan alleen nog maar de belangrijke personages. In de cast van Huisvrouwen bestaan niet 2 zien we bijvoorbeeld ook Robert de Hoog (die je kent uit Mocro Maffia en Red Light).

Benieuwd waar je de acteurs en actrices uit de cast van Huisvrouwen bestaan niet 2 nog meer van kent. We zetten het op een rijtje.

Kijken

De Huisvrouwen bestaan niet-films zijn allebei te kijken op Videoland (in Nederland). De eerste film staat ook op Netflix en Prime Video. In België is de eerste film te kijken via de VTM GO app. Beide films zijn op dvd verkrijgbaar.

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

29 december 2021 /