Huisvrouwen bestaan niet 2 cast & verhaal | Kijken op tv

De film Huisvrouwen bestaan niet 2 is vanavond (woensdag 29 december) om 20.30 uur te kijken op RTL4. Hij is daarnaast exclusief ook op Videoland te vinden. Dit is het vervolg op de eerste film ui 2017, die losjes gebaseerd is op een boek van Sylvia Witteman. Net als in de eerste film zien we Loes Luca, Jelka van Houten en Eva van de Wijdeven in de hoofdrol. Ontdek meer over het verhaal en de cast van Huisvrouwen bestaan niet 2.

Huisvrouwen bestaan niet 2

Gijsje (Eva van de Wijdeven) wordt met haar neus op de feiten gedrukt en probeert alles in balans te krijgen. Marjolein (Jelka van Houten) wordt opeens wel erg met zichzelf geconfronteerd en beseft dat ze behoorlijk aan het inkakken is. Moeder Loes (Loes Luca) raakt helemaal in de ban van lifecoach Bernd (Leopold Witte) en probeert haar dochters ook van zijn idealen te overtuigen, maar hier zitten de meiden totaal niet op te wachten.

Cast Huisvrouwen bestaan niet 2

In de cast van Huisvrouwen bestaan niet 2 ontdekken we weer heel wat bekende namen. Jelka van Houten, Eva van de Wijdeven, Loes Luca, Leo Alkemade, Kay Greidanus, Leopold Witte, Jim Bakkum en zelfs Fred van Leer is van de partij. En dat zijn dan alleen nog maar de belangrijke personages. In de cast van Huisvrouwen bestaan niet 2 zien we bijvoorbeeld ook Robert de Hoog (die je kent uit Mocro Maffia en Red Light).

Benieuwd waar je de acteurs en actrices uit de cast van Huisvrouwen bestaan niet 2 nog meer van kent. We zetten het op een rijtje.

Kijken

De Huisvrouwen bestaan niet-films zijn allebei te kijken op Videoland (in Nederland). De eerste film staat ook op Netflix en Prime Video. In België is de eerste film te kijken via de VTM GO app. Beide films zijn op dvd verkrijgbaar.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

29 december 2021 /