Tough as Nails in Nederland met deze deelnemers

Jelka van Houten en Edson da Graça presenteren Tough as Nails vanaf vanavond – 9 januari – om 21.30 uur bij Veronica én Prime Video. De Vlaamse lezers kennen dit programma als De Sterkste Handen, dat in het najaar van 2021 op tv was. Ontdek hier meer over het programma en de Tough as Nails deelnemers.

Tough as Nails staat op Prime Video; kijk nu 30 dagen gratis

Tough As Nails

In Tough as Nails strijden oersterke Nederlanders in epische spellen op herkenbare Nederlandse locaties op twee fronten tegen elkaar. In groepsverband en voor een individuele hoofdprijs van 10.000 euro. De vaste teams van vijf kandidaten nemen het wekelijks tegen elkaar op in 5-tegen-5-teamchallenges waarmee geld voor de groep te winnen valt. Daarnaast gaan ze een zware individuele uitdaging aan om in de running te blijven voor de individuele hoofdprijs. In Tough As Nails gaat niemand voortijdig naar huis: iedere afvaller in de individuele strijd blijft de hele competitie meestrijden tijdens de groepsopdrachten. 

Tough as Nails Champion

Veel draait om samenwerking en dat zorgt voor emotionele momenten. Er wordt weliswaar gespeeld om geld, in Tough as Nails ontstaan ook vriendschappen voor het leven. Aan het einde van de reeks weten we welke kandidaat wordt gekroond tot Tough as Nails Champion en de hoofdprijs van 10.000 euro wint. In België werd verhuizer Magnus Nik uit Wilrijk Winnaar De Sterkste Handen.

Tough As Nails deelnemers

Zes mannen en vier vrouwen die in het dagelijks leven hun mouwen opstropen en alles behalve bang zijn om lange werkdagen te maken of hun handen vuil te maken. Zo worden de Tough as Nails deelnemers in Nederland omschreven. Wat voor werk ze doen? Denk aan vuilnismannen, loodgieters, beroepsvissers en havenarbeiders. Samen de ruggengraat van de samenleving, die nu hun tanden zetten in deze slopende wedstrijd.

Kandidaten

Wie de Tough as Nails kandidate zijn? Deze informatie konden we vinden:

  • Liesbeth de Haan (52) uit Terschelling; ze heeft al meerdere keren meegedaan aan de sterkste vrouw van Friesland en Nederland. Ze is garnalenvisser.
  • Lou Anne de Roode (24) is beroepsmilitair. Daarnaast zien we op haar Instagram dat ze aan cross fit doet.
  • Olga van Gelderen (37) is verpleegkundige. Haar roots liggen in Colombia. Ze is krachtsportster en doet aan CrossFit.
  • Ulric Miguel kun je kennen als Qlusjesman. Hij is vader van de tweeling Mia en Luna.
  • Rudy Maulany (49) uit Nijverdal is dakdekker. Daarnaast geeft hij groepslessen in De sportfabriek in Vriezenveen.
  • Jody Sans (37) uit Nijverdal is brandweervrouw.
  • Coen Schuiten is dakdekker uit Haarlem; hij is vader van een zoontje. In het verleden was hij militair.
  • Youri van der Meij is – als we zijn Instagram foto zien – ook actief als motorcrosser.
  • Samir Wijnberg (22) uit Den Oever is in het dagelijkse leven werkzaam als zeeman.
  • Fouad (27) is werkzaam als vuilnisman.

Jelka van Houten en Edson da Graça

Jelka van Houten en Edson da Graça presenteren Tough as Nails Nederland.

Tough as Nails kijken: Veronica & Prime Video

Tough as Nails Nederland is zowel op Veronica als Prime Video te kijken. Op Veronica zie je de uitzending wekelijks op maandag om 21.30 uur. Op Prime Video kun je elke maandag een aflevering vooruit kijken. Heb je nog geen Prime Video? Geen probleem: kijk nu 30 dagen gratis! Wij vinden het de moeite, want daar heb je ook veel gave Vlaamse series Glad ijsDe KraakFair Trade en het spiksplinternieuwe Geldwolven. Daarnaast zijn series aangekondigd als De Club en De Studio’s

Foto: Veronica

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

9 januari 2023 /