Onzin quiz met Rick Paul van Mulligen en deze gasten…

Rick Paul van Mulligen presenteert vanaf zondag 24 september 2023 de nieuwe quiz Onzin. In deze mediaquiz nemen twee panels het tegen elkaar op. De teams in Onzin staan onderleiding van Klaas van der Eerden en Soundos El Ahmadi. Kunnen zij fake en echt nieuws onderscheiden? Extra leuk in aflevering 1 zien we de Vlaamse Evi Hanssen.

Onzin

Kun je door de onwaarheden in de media heen prikken of laat je je bedotten? Daar draait het allemaal om in de nieuwe quiz van omroep HUMAN. De quiz wordt gepresenteerd door Rick Paul van Mulligen. Soundos El Ahmadi en Klaas van der Eerden zijn de teamcaptains. Zij worden elke week vergezeld door bekende gasten.

Fake news herkennen

Fake news is natuurlijk overal… Kun je dit herkennen? Dat ontdek je in de nieuwe mediaquiz Onzin. De teams spelen verschillende rondes. In de eerste moeten ze zo snel mogelijk fake berichten herken. De tweede draait om reclames van influencers. Trappen de teams in de val? En hoe zit het als je hier zelf voor komt te staan.

Gasten Onzin

Wie de gasten in de Onzin quiz zijn? In de eerste aflevering zien we de Vlaamse Evi Hanssen en Alex Ploeg. Maar denk ook aan Pieter Derks, Anna Gimbrère, Annick Boer en Eva Cleven. Natuurlijk ook even een klein overzichtje van waar je de Onzin quiz gasten van kent.

Mediaquiz Onzin kijken

Wil je de mediaquiz Onzin van HUMAN kijken? Dat kan acht weken lang op zondagavond vanaf 24 september 2023. De aflevering zie je om 22.10 uur. Je kunt het ook terugkijken via NPO Start en NPO Plus. Vanuit het buitenland terugkijken, zorg dan voor een VPN Verbinding, die je op Nederland zet.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

24 september 2023 /