Onzin quiz met Rick Paul van Mulligen en deze gasten…

Rick Paul van Mulligen presenteert vanaf zondag 24 september 2023 de nieuwe quiz Onzin. In deze mediaquiz nemen twee panels het tegen elkaar op. De teams in Onzin staan onderleiding van Klaas van der Eerden en Soundos El Ahmadi. Kunnen zij fake en echt nieuws onderscheiden? Extra leuk in aflevering 1 zien we de Vlaamse Evi Hanssen.

Onzin

Kun je door de onwaarheden in de media heen prikken of laat je je bedotten? Daar draait het allemaal om in de nieuwe quiz van omroep HUMAN. De quiz wordt gepresenteerd door Rick Paul van Mulligen. Soundos El Ahmadi en Klaas van der Eerden zijn de teamcaptains. Zij worden elke week vergezeld door bekende gasten.

Fake news herkennen

Fake news is natuurlijk overal… Kun je dit herkennen? Dat ontdek je in de nieuwe mediaquiz Onzin. De teams spelen verschillende rondes. In de eerste moeten ze zo snel mogelijk fake berichten herken. De tweede draait om reclames van influencers. Trappen de teams in de val? En hoe zit het als je hier zelf voor komt te staan.

Gasten Onzin

Wie de gasten in de Onzin quiz zijn? In de eerste aflevering zien we de Vlaamse Evi Hanssen en Alex Ploeg. Maar denk ook aan Pieter Derks, Anna Gimbrère, Annick Boer en Eva Cleven. Natuurlijk ook even een klein overzichtje van waar je de Onzin quiz gasten van kent.

Mediaquiz Onzin kijken

Wil je de mediaquiz Onzin van HUMAN kijken? Dat kan acht weken lang op zondagavond vanaf 24 september 2023. De aflevering zie je om 22.10 uur. Je kunt het ook terugkijken via NPO Start en NPO Plus. Vanuit het buitenland terugkijken, zorg dan voor een VPN Verbinding, die je op Nederland zet.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

24 september 2023 /