Derde seizoen Auwch met Ben Segers en Axel Daeseleire

Derde seizoen Auwch met Ben Segers en Axel Daeseleire voorjaar 2020 op VIER. Een reeks waarvan ik zelf de eerste twee seizoenen met veel plezier heb gekeken. De droge humor in deze tv-serie kan ik wel waarderen.

Dit artikel is op maandag 27 januari 2020 van een update voorzien.

Seizoen 3

In het derde seizoen gaat Jan Verheyen dood. Collega’s-Kampioenen Jaak Van Assche, Tuur De Weert en Marijn De Valck krijgen een deel van zijn erfenis, Wesley Sonck heeft uiterst kostbare voeten, Hilde De Baerdemaker is geestesziek, Axel Daeseleire doet auditie voor de rol van Marcus Burnett in Bad Boys 3 en Ben Segers wordt wakker naast een jonge griet na een dronken nacht: dat kan alleen maar Auwch_  zijn, met een derde seizoen ongegeneerde en politiek incorrecte humor.

Auwch vanuit Nederland kijken

Ken jij Auwch nog niet? De afleveringen staan nu (27 januari 2020) nog op Dailymotion, maar daar kunnen ze ook zo weer verdwenen zijn. Daarnaast kun je zowel seizoen 1 als seizoen 2 op dvd aanschaffen. Ik hoop in ieder geval dat het derde seizoen van Auwch weer op dvd beschikbaar komt of elders vanuit Nederland ook te bekijken is.

Axel en Ben zien we meer op tv

Zowel Axel Daeseleire, als Ben Segers, zien we meer op tv. Oorspronkelijk heb ik dit artikel geschreven voor najaar 2019. Toen presenteerde Axel een nieuw reisprogramma met Sergio Herman. En Ben Segers was te zien op VTM in Ge Hadt Erbij Moeten Zijn. Voorjaar 2020 is maakt Axel weer een nieuw programma. Hij gaat vijf dagen intern voor Axel gaat binnen. Dit programma is gebaseerd op Five Days Inside van Beau van Erven Dorens. Je leest er hier meer over.

Altijd op de hoogte blijven van het werk van Axel of Ben? Klik dan hier voor het Ben Segers-overzicht van Vlaams Kijken. En hier voor alles over Axel Daeseleire.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland, Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels).

27 augustus 2019 /