Derde seizoen Auwch met Ben Segers en Axel Daeseleire

Derde seizoen Auwch met Ben Segers en Axel Daeseleire dit najaar op VIER. Een reeks waarvan ik zelf de eerste twee seizoenen met veel plezier heb gekeken. De droge humor  in deze tv-serie kan ik wel waarderen.

Seizoen 3

In het derde seizoen gaat Jan Verheyen dood. Collega’s-Kampioenen Jaak Van Assche, Tuur De Weert en Marijn De Valck krijgen een deel van zijn erfenis, Wesley Sonck heeft uiterst kostbare voeten, Hilde De Baerdemaker is geestesziek, Axel Daeseleire doet auditie voor de rol van Marcus Burnett in Bad Boys 3 en Ben Segers wordt wakker naast een jonge griet na een dronken nacht: dat kan alleen maar Auwch_  zijn, met een derde seizoen ongegeneerde en politiek incorrecte humor.

Auwch vanuit Nederland kijken

Ken jij Auwch nog niet? Helaas is alleen seizoen 1 volgens mij op DVD uitgebracht (of nu nog verkrijgbaar). De afleveringen staan nu (27 augustus 2019) ook nog op Dailymotion, maar daar kunnen ze ook zo weer verdwenen zijn. Ik hoop in ieder geval dat het derde seizoen van Auwch weer op dvd beschikbaar komt of elders vanuit Nederland ook te bekijken is.

Axel en Ben zien we meer dit najaar

Zowel Axel Daeseleire, als Ben Segers, zien we dit najaar meer. Zo presenteert Axel een nieuw reisprogramma met Sergio Herman. En Ben Segers is te zien op VTM in Ge Hadt Erbij Moeten Zijn. Altijd op de hoogte blijven van het werk van Axel of Ben? Klik dan hier voor het Ben Segers-overzicht van Vlaams Kijken. En hier voor alles over Axel Daeseleire.

Meepraten over dit artikel? Heb je tips? Of een vraag over een ander artikel? Dan ben je van harte welkom in de VlaamsKijken Facebook-groep.

27 augustus 2019 /