De Hoppers: sitcom van Ketnet met Bill Barberis

De Hoppers is de nieuwste sitcom van Ketnet met bekende namen als Bill Barberis en Liesa Naert. Maar ook veel jong talent. De opnames zijn begin juli gestart en vanaf maandag 9 december 17.30 uur is de serie dagelijks op tv te zien. Het hoofdingrediënt van de Hoppers is humor, met herkenbare én absurde situaties.

Familie Hopper

De familie Hopper bestaat uit melancholische papa Geert, geflipte mama Jackie, hyperintelligente dochter Daria en zoon Arno, die er alles aan doet om in zo’n kort mogelijke tijd zo rijk mogelijk te worden. Zonder succes. Volgens het persbericht kunnen we daarnaast nog ‘een coole beste vriend, een superheldenfreak, de beste van de klas, een cynische directrice en een vreemd buurmeisje’ verwachten.

YouTube en Instagram

Bij producent Eyeworks lezen we het volgende er nog over. “De Hoppers is een sitcom over het hedendaagse en geflipte gezin Hopper, waarin elk familielid op zijn unieke manier en vanuit zijn eigen persoonlijke motivatie filmpjes maakt en die aan de wereld toont op zijn eigen YouTube of Instagram kanaal.”

Cast De Hoppers

De cast van De Hoppers wordt gevormd door Bill Barberis, Liesa Naert (Eigen Kweek en Gevoel voor Tumor), Elise Bundervoet (De Luizenmoeder) en Frans Van der Aa (Kulderzipken). Zij staan op de set naast heel wat jong talent: Thomas De Smet (Thuis), Emma Vanthielen, Soukaina Hamdaoui, Jean Romy Manzila, Tine Roggeman (Buck) en Mia Popa.

Bill Barberis

Bill Barberis beleeft in ieder geval veel plezier aan de opnames. Hij zegt tegen Het Laatste Nieuws: “Ik heb zelf heel hard moeten lachen met de scenario’s.” Waar hij tot drie jaar geleden jarenlang de absolute lieveling van de vrouwelijke kijkers van Thuis was als loodgieter Toon, daar heeft hij nu nog meer mooie projecten lopen. Zo zal hij ook te zien zijn in Fair Trade met Kevin Janssens.

Crew

De regie van De Hoppers ligt in handen van Frederik Sonck. Hij was ook al verantwoordelijk voor Ghostrockers en K3: Love Cruise. Het scenario is geschreven door Jimmy Simons, Catherine Baeyens en Brecht De Groot. Producenten zijn Peter Bouckaert en Jimmy Simons.

Foto: VRT – GVL – De Hoppers

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

6 augustus 2019 /