Secret Duets seizoen 4: kun jij deelnemers raden?

Secret Duets seizoen 4 is sinds donderdag 7 maart 2024 wekelijks om 20.30 uur te kijken bij RTL4. Daarnaast kun je deze show – en de vorige afleveringen van Secret Duets – ook terugkijken via Videoland. Is dit jouw favoriet qua raad-wie-er-zingt shows of is bijvoorbeeld The Masked Singer of DNA Singers meer jouw ding? Hier ontdek je alles over Secret Duets en de panelleden uit seizoen 4.

Secret Duets seizoen 4 (2024)

Kun je een bekende herkennen op basis van diens zangstem? In Secret Duets – gepresenteerd door Jamai Loman – zingen elke aflevering vier bekende panelleden hun eigen duet met een mysterieuze, bekende gast met wie ze een connectie hebben. Zij weten alleen niet wie dit is, want de muur scheidt het panellid van de secret singer. Alles draait om één vraag: wie staat er aan de andere kant van de muur?

Wist je dat Jamai Loman zelf recent één van de deelnemers was aan Tulpen uit Antwerpen? Ook verschillende Secret Duets panelleden zagen we in deze Vlaams-Nederlandse muziekshow.

Herhaling ivm The Passion

Opmerkelijk: de aflevering die als vierde werd uitgezonden op 28 maart 2024 was een herhaling van een aflevering van seizoen 3 met daarin Buddy Vedder, Donnie, Berget Lewis en Carolina Dijkhuizen… Deze herhaling werd uitgezonden in verband met The Passion, die op dat moment op hetzelfde moment te zien was.

Secret Duets panelleden

Ben je nieuwsgierig naar de panelleden van Secret Duets 2024? In seizoen 4 van Secret Duets zien we de volgende artiesten in het panel:

  • Lisa Loeb, Vajèn van den Bosch, Richard Groenendijk en Dave von Raven (aflevering 1)
  • April Darby, René Froger, Donnie en Buddy Vedder (aflevering 2)
  • Emma Heesters, Soy Kroon, April Darby en Danny de Munk (aflevering 3)
  • Brigitte Heitzer, Dave von Raven, Ruth Jacott en Donnie (aflevering 4)
  • Vajen van den Bosch, Dave von Raven, Samantha Steenwijk, Leo Alkemade (aflevering 5)
  • Buddy Vedder, Soy Kroon, René Froger en Samantha Steenwijk (aflevering 6)

Secret Duets zangers

Nu ga ik natuurlijk niet verklappen welke zangers en zangeressen we zagen in Secret Duets, want dat haalt het plezier van het kijken af. Maar over de panelleden kunnen we nog wel wat meer vertellen. We hebben op een rijtje gezet waar je als VlaamsKijken-lezer ze van kunt kennen.

Panel ken je van…

In seizoen 3 zagen we bijvoorbeeld deze panelleden en schreven we daar onderstaande over. Natuurlijk werken we dit artikel bij als we meer panelleden kennen van seizoen 4. Grote kans dat veel van onderstaande schermgezichten daar ook gewoon weer bij zijn.

In seizoen 3 zagen we:

Raad-wie-er-zingt-shows

En zo hebben we de afgelopen tijd natuurlijk al heel veel Raad-wie-er-zingt-shows op tv gezien. Niet alleen in Nederland, maar ook in België. Denk bijvoorbeeld aan I Can See Your Voice België seizoen 2. En The Masked Singer 2023 was weer een groot succes. The Masked Singer 2024 komt er in ieder geval ook aan. Maar ik denk ook aan DNA Singers (en qua raadgehalte Make Up Your Mind).

Foto: RTL

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

18 april 2024 /