Marble Mania seizoen 3: deelnemers en meer over de show

Marble Mania is sinds zaterdag 18 maart wekelijks om 20.30 uur bij SBS6 te kijken. Dit is inmiddels alweer seizoen 3 van Marble Mania in Nederland. Winston Gerschtanowitz is de presentator; Jack van Gelder de commentator. Er zijn weer een hoop bekende Marble Mania deelnemers te zien in seizoen 3. Zo starten we in de eerste aflevering met Thomas Berge, Frans Duits en Wolter Kroos. Ontdek er hier alles over!

Marble Mania

Ook in het derde seizoen van Marble Mania gaan de deelnemers knikkeren*. Ze nemen het tegen elkaar op tijdens behendigheidsspellen. Hun knikkers racen weer over de indrukwekkende geluksbanen. In elke aflevering strijden drie BN’ers tegen elkaar. Wie van hen is de meest behendige knikkeraar – en wie heeft het meeste geluk? Wie haalt welk bedrag op voor een goed doel?

Marble Mania seizoen 3

In Marble Mania draait het om behendigheid en geluk! In elke ronde spelen de bekende knikkeraars, allemaal met hun eigen kleur knikker, altijd eerst een behendigheidsspel. Hoe beter ze spelen, hoe groter hun kansen in de geluksrace. De races worden uiteraard weer van enthousiast commentaar voorzien door Jack van Gelder. De knikkeraar die het beste presteert op de geluksbanen, verdient de meeste punten en start met de meeste knikkers in de grote finale. Hier is geld te winnen voor een goed doel. De grote vraag is: wie wint hoeveel? 

Deelnemers Marble Mania seizoen 3

We zetten alle deelnemers aan Marble Mania seizoen 3 voor je op een rijtje:

  • Volkszangers Thomas Berge (die meedeed aan Het Perfecte Plaatje in Argentinië), Frans Duijts (zag je bijvoorbeeld tijdens Muziekfeest van het jaar 2022) en Wolter Kroes.
  • Bekende Urkers Teun, Tony en Greetje zien we in de tweede aflevering van Marble Mania seizoen 3.
  • Rappers Donnie (die je zag in Tulpen uit Antwerpen), Gers Pardoel (die je kent als presentator van Come Dance With Me) en Glen Faria (die je zag in Dojo) strijden tegen elkaar in de derde aflevering van Marble Mania seizoen 3.
  • Autocoureurs Tom Coronel, Tim Coronel (die je beide kent van Slechtste Chauffeur van Nederland – er is net een nieuw seizoen gestart -, maar ook uit de documentaires over Tom & Dakar) en Giedo van der Garde (voormalig Formule 1 coureur – leuke tip voor de liefhebbers: lees hier hoe je gratis naar de F1 kunt kijken).
  • Daan Boom, Jasper Demollin en Tobias Camman van de FOMO-show nemen het tegen elkaar op. Wist je dat ze sinds deze week op tv zijn met hun nieuwe programma De Platenzaak?
  • Sporters Michel Mulder, Ronald Mulder en Chatilla van Grinsven. Chatilla van Grinsven gaat geen uitdaging uit de weg. Je zag haar eerder al in The Big Balance en De Tijd van Ons Leven. En Michel Mulder zagen we recent nog zingen in The Passion 2023.

Remakes

Marble Mania wordt geproduceerd door Talpa Entertainment Productions. Het programma verscheen in België, Frankrijk en Duitsland al op de buis. Het derde seizoen van Murmel Mania, de Duitse versie, is net uitgezonden. Of er in België een tweede seizoen komt, durf ik niet te zeggen. Hier lees je in ieder geval meer over het eerste seizoen van Marble Mania België.

Kijken

Marble Mania is vanaf 18 maart iedere zaterdagavond, aansluitend op Lachen om Home Video’s, om 20.30 uur op SBS6 te kijken. Na afloop van de uitzending staat de aflevering op KIJK.nl. Wist je dat je met een VPN Verbinding*, die je op Nederland zet, ook vanuit het buitenland de programma’s van SBS6 kunt terugkijken?

Foto: Wessel de Groot

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

22 april 2023 /