Draadstaal seizoen 14: alles over dit satirisch sketchprogramma

Wist je dat Draadstaal seizoen 14 sinds zondag 26 maart 2023 weer op tv te kijken is? Wie kunnen iedere week weer genieten van de sketches van Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven. Met bijvoorbeeld First Dat en niet te vergeten Fred en Ria. Draadstaal is iedere zondag om 21.15 uur te kijken op NPO3.

Draadstaal seizoen 14

Satirisch sketchprogramma waarin Dennis van de Ven* en Jeroen van Koningsbrugge* in de huid kruipen van onbekende Nederlanders. Ze geven een stem aan de Nederlanders die zich met een welhaast bovenmenselijke inspanning door allerhande persoonlijke en maatschappelijke crises heenslaan. Met elke week een First Date, Fred en Ria, de grote actualiteit en allerhande tragikomisch klein en groot leed.

Draadstaal kijken

Draadstaal is iedere zondag – sinds zondag 26 maart – om 21.15 uur op NPO3 te kijken. Daarnaast worden de afleveringen ook in de herhaling uitgezonden. Je kunt verder in je eigen tijd naar Draadstaal seizoen 14 kijken via NPO Plus en NPO Start. Wist je dat ook de overige seizoenen hier allemaal te kijken zijn? Wil je dit vanuit het buitenland doen, zorg dan voor een VPN Verbinding, die je op Nederland zet en ga dan naar de NPO Start site.

Jeroen van Koningsbrugge & Dennis van de Ven

Je kent Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven verder van de serie Smeris. Na vijf seizoenen is deze reeks geëindigd. Dennis van de Ven zien we sinds die tijd minder op tv. Om Jeroen van Koningsbrugge kun je dan weer niet heen. Zo zag je hem recent als presentator van Kamp van Koningsbrugge Special Edition, als teamcaptain bij DNA Singers, maar ook in The Artists Formerly Known As Lama’s. Als acteur zag je hem recent dan in (R)Evolutie, maar je kunt hem ook kennen van De Surprise of de Nederlandse Loft. Op dit moment werkt hij aan Candy & Bonita.

Foto: AVROTROS

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

3 april 2023 /