Het Jachtseizoen 2023 met deze deelnemers!

Het Jachtseizoen 2023 (het derde seizoen bij SBS6) is sinds zaterdag 29 april weer wekelijks om 20.30 uur te kijken op tv. De volgende ochtend kun je ‘m vervolgens terugkijken op Prime Video. Ontdek hier wie de Het Jachtseizoen 2023 deelnemers zijn. En wist je dat er ook een bordspel is van de show? Je leest er in dit artikel allemaal meer over.

Wist je dat er ook een Jachtseizoen bordspel* is?

Het Jachtseizoen 2023

De mannen van StukTV gaan opnieuw op bekende boevenjacht! Het is alweer seizoen 3 van Het Jachtseizoen op tv. In de eerste aflevering trekken Monica Geuze en Yolanthe Cabau de feloranje boevenpakken aan. Ze ontsnappen uit de gevangenis en proberen vier uur lang uit handen te blijven van hun drie achtervolgers: Giel de Winter, Thomas van der Vlugt (die je zag als De Bachelor) en Stefan Jurriëns.

Start nu 30 dagen gratis kijken op Prime Video en kijk onder andere naar Het Jachtseizoen.

Het Jachtseizoen 2023 deelnemers

Het StukTV-trio neemt het in Het Jachtseizoen 2023 niet alleen op tegen deelnemers Monica Geuze en Yolanthe Cabau. Ook duo’s Geraldine Kemper en Art Rooijakkers, Flemming en Ronnie Flex, Donnie en Mart Hoogkamer, Edsilia Rombley en Kees Tol, Jaimie Vaes en Estelle Cruijff, Wietze de Jager en Klaas van der Eerden en Gerard Ekdom en Snelle behoren tot de deelnemers aan Het Jachtseizoen 2023. Welke voortvluchtige BN’ers zijn vier uur na hun spannende ontsnapping nog op vrije voeten?

Let op: op zaterdag 13 mei 2023 is er in verband met het songfestival geen nieuwe aflevering te zien, maar de herhaling met Peter Gillis en Rob Geus.

Meer over de deelnemers:

Over de deelnemers hebben we op VlaamsKijken vaak al geschreven. Tijd dus voor een kort overzichtje van waar wij de Het Jachtseizoen 2023 deelnemers van kennen. –

 • Monica Geuze presenteerde De Bachelorette en ze is nu op tv bij Temptation Island.
 • Yolanthe Cabau zagen we in de hoofdrol in DNA.
 • Geraldine Kemper deed weer de Nederlandse presentatie bij Big Brother.
 • Art Rooijakkers presenteerde recent DNA Singers.
 • Flemming was één van de Strandgasten.
 • Ronnie Flex ken je van zijn eigen realityserie Familie Flex.
 • Donnie zag je bijvoorbeeld bij De NIX factor
 • Mart Hoogkamer ging de piste met bekende artiesten.
 • Edsilia Rombley zag je bijvoorbeeld bij Kerstduetten en Over Gewicht.
 • Kees Tol zou zomaar één van de deelnemers aan Make Up Your Mind 2023 kunnen zijn. Zijn naam wordt veelvuldig genoemd. Je zag ‘m met Edisilia in Over Gewicht en natuurlijk ook bij de Strandgasten.
 • Jaimie Vaes had haar eigen realityshow en ze deed mee aan Vier Handen op Eén buik.
 • Estelle Cruijff is deelnemer in verschillende shows, zo won ze in 2017 Het Perfecte Plaatje. Ze is de ex van Ruud Gullit en Badr Hari.
 • Wietze de Jager is radio-dj bij Radio 538.
 • Klaas van der Eerden is een ervaren ontsnappen; hij deed ook mee aan Hunted VIPS.
 • Gerard Ekdom ken je onder andere van De Top 4000 Muziekquiz.
 • Snelle zag je bijvoorbeeld in I Want Your Song.

Het Jachtseizoen

In elke aflevering gaan Giel de Winter, Thomas van der Vlugt* en Stefan Jurriëns met behulp van een bus vol geavanceerde technologie op zoek naar een ontsnapt BN’er-duo. De bekende boeven trekken álles uit de kast om niet gepakt te worden. Er zijn uiteraard regels. Zo mogen ze maar maximaal twintig minuten in hetzelfde voertuig zitten en kunnen ze géén gebruikmaken van hun eigen geld of telefoon. De GPS-tracker die ze dragen, stuurt bovendien iedere tien minuten een locatie door naar hun achtervolgers. Is de twintig minuten voorsprong die de BN’ers krijgen genoeg om niet gepakt te worden? 

Jachtseizoen bordspel

In het Jachtseizoen bordspel* verzamel je een krachtig team van vrienden om aan de ultieme jacht te beginnen. Werk als een team om de locatie van de voortvluchtige te achterhalen. Verdeel de taken in je team en beslis wie de StukTV-bus gaat besturen, de drone bemachtigt of als jager de straten opgaat. Navigeer door de straten en wees de voortvluchtige te slim af. Iedere 10 minuten krijgt jouw team de locatie van de voortvluchtige door, maar let op, na 4 uur ontkomt hij en hebben jij en je team verloren! Dit spel is geschikt voor twee tot vier spelers, die tien jaar of ouder zijn. De speelduur wordt door producent Just Games geschat op 30 minuten.

Bestel Het Jachtseizoen bordspel bij Bol.com.*

Succes op YouTube

De succesvolle YouTube-serie staat al jaren garant voor miljoenen views op YouTube. Ook de tv-versie scoort tot nu toe zeer goed. Seizoen 2 behaalde een gemiddeld marktaandeel van 23,5% en trok gemiddeld bijna 800.000 kijkers per aflevering. De tv-versie van Het Jachtseizoen werd bij de Zapp Awards meerdere malen bekroond tot beste serie en kwam in 2022 bij de laatste drie genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring. In het buitenland gaat men inmiddels ook op bekende boevenjacht: het format is verkocht aan België, Litouwen, Polen en Servië. 

Het Jachtseizoen 2023 kijken

Het Jachtseizoen is een productie van Talpa Entertainment Productions. Je kunt seizoen 3 vanaf zaterdag 29 april om 20.30 uur op SBS6 kijken en vanaf zondagochtend 30 april om 09.00 uur op Prime Video. Op Prime Video kun je zondags ook naar Million Dollar Island 2023 kijken.

Nederlandse producties

Wat Nederlandse producties betreft komt er steeds meer op Prime Video, denk aan De Tatta’sModern Love Amsterdam en Panduloria. Maar denk bijvoorbeeld ook aan Last One Laughing Nederland en de documentaire over Kelly van der Veer. Of wat dacht je van sportdocumentaires over bijvoorbeeld Team Jumbo Visma of The Wolfpack?

Vlaamse producties op Prime Video

Nederlandse liefhebbers van Vlaamse acteurs en actrices zitten sowieso goed in de tussentijd bij Prime Video. Zo kon je er bijvoorbeeld kijken naar films als Zillion en H4Z4RD. Maar ik denk ook aan series als Glad ijsDe KraakFair Trade (waar seizoen 2 net toegevoegd is op Prime Video) en het spiksplinternieuwe Geldwolven. Daarnaast zijn series aangekondigd als De Club en De Studio’s. Maar ook ‘oudjes’ als Code 37, Coppers, Deadline 14/10 en Deadline 25/5 zijn er te vinden. 

Foto: Steven van Kooijk

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

13 mei 2023 /