Quiz The Connection: deelnemers en Patrick Lodiers

The Connection is terug! De kennisquiz waar alles draait om één antwoord. Presentator Patrick Lodiers legt in het hypermoderne decor iedere week drie bekende Nederlanders het vuur aan de schenen. Ontdek hier meer over de quiz en deelnemers The Connection. Je kunt deze quiz vanaf vanavond – zaterdag 4 februari – om 21.35 uur kijken bij BNNVARA op NPO1.

The Connection

In The Connection moeten de deelnemers in vier rondes zoveel mogelijk goede antwoorden bij elkaar spelen om tot die ene, ultieme connectie te komen. Alle juiste antwoorden van elke ronde staan in verband met elkaar én leiden naar één allesomvattend antwoord. Degene die de connectie weet te vinden, is de winnaar. Wat is bijvoorbeeld de connectie tussen De Verlosser, tram 14 en thuisbasis van Ajax? Juist: Johan Cruijff. 

Toernooi

Dit seizoen wordt The Connection in toernooivorm gespeeld: de winnaars van de eerste zes afleveringen gaan door naar de halve finales waarin ze strijden om een ticket naar de finale. De beste kandidaat van de halve finales, die na de winnaars de hoogste score had, sluit aan in de finale. 

The Connection deelnemers

Nieuwsgierig naar de deelnemers van The Connection van dit seizoen? In de eerste aflevering zien we Dolf Jansen, April Darby en Harry Piekema. Maar ook Daphne Deckers, Ruben van der Meer, Lisa Loeb en Thomas van Luyn zijn deelnemers aan deze quiz. Natuurlijk hebben we nog wat (actuele) weetjes over deze bekende Nederlanders.

The Connection kijken

The Connection is vanaf zaterdag 4 februari negen weken lang om 21:35 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1 (na Wie Is De Mol?) Je kunt de quiz terugkijken via NPO Start en NPO Plus. Vanuit het buitenland kun je NPO Start gebruiken met behulp van een VPN Verbinding, zet de server op Nederland en start vervolgens met kijken via de NPO Start site.

Foto: BNNVARA – Annemieke van der Togt

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

4 februari 2023 /