Julia Boschman winnares finale K2 zoekt K3 | K3, een nieuw begin op VTM

Julia Boschman is de winnares geworden van K2 zoekt K3. Dat de Nederlandse gewonnen heeft, is zojuist bekendgemaakt tijdens de finale, die gelijktijdig in Nederland en België te kijken was. De 19-jarige Julia uit Bergen Op Zoom is de opvolgster van Klaasje. Samen met Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn vormt ze nu K3. Er staat haar meteen veel te wachten, zoals een realityreeks op VTM: K3, een nieuw begin.

Finale K2 zoekt K3

Julia Boschman overtuigde niet alleen vanavond, maar heeft tijdens de hele zoektocht een heel sterk parcours afgelegd. Daar waren publiek en jury het roerend over eens. Al van bij de start van de uitzending waren de zenuwen hoog gespannen in de studio. De vier finalisten gaven het beste van zichzelf. Als eerste moest Diede de strijd verlaten; gevolgd door Celester. Waarna Amy en Julia overbleven. Hanne en Marthe koos uiteindelijk voor Julia om van K2 terug K3 te maken.

Ontdek de leukste K3-items (met korting) in de Studio 100 webshop. (Bestel je liever bij Bol.com: ook zij hebben een ruim K3-aanbod.)

Julia Boschman

K2 zoekt K3-winnares Julia Boschman is negentien jaar oud en komt uit het Nederlandse Bergen Op Zoom. Ze studeert interieuradvisering en houdt ervan om oude objecten te redden van de vuilnisbelt. Ze was al te zien in enkele musicals en deed bij K2 zoekt K3 auditie met het nummer Hallo K3. Ze zag haar plekje in de finale bijna aan haar neus voorbij glippen, maar ze werkt opgepikt door Hanne en Marthe en kreeg van hen een Golden Ticket.

Marthe heeft corona

Terug naar de finale. Niet alleen voor nieuw K3-lid Julia werd het een speciaal moment, ook voor Marthe De Pillecyn is deze finale van K2 zoekt K3 een atypische avond geworden. Zij maakte de hele show mee van thuis uit nadat ze eerder deze week een positieve Corona test had afgelegd. Dat hield haar echter niet tegen om volop mee te zingen en te dansen want via een levensgroot scherm en een permanente verbinding met de studio maakte zij alles virtueel vanop de eerste rij mee!

Ontdek hier alles over de nieuwe jurkjes.

Nieuw K3 album waterval

Nu komt K2 zoekt K3-winnares Julia Boschman in een ware rollercoaster terecht. Ze gaat meteen hard van start, want maandag begint ze met het inzingen van het nieuwe album van K3. Waterval verschijnt midden december en is nu al te bestellen (klik op de titel hierboven of de afbeelding hieronder). De bijbehorende clip van de single Waterval verschijnt aanstaande vrijdag al.

Druk programma voor K3

Daarnaast staan er nog verschillende fotoshoots, repetities en interviews op haar overvolle programma. Aanstaande vrijdag zal ze voor het eerst live te zien zijn met K3 voor een uitverkocht Sportpaleis tijdens de Studio 100 Rewind Party. Nadien zal ze ook nog zes uitverkochte Sinterklaasshows afwerken in datzelfde Sportpaleis.

Nieuwe K3 show: Kom Erbij

Over enkele maanden start dan de allernieuwste K3 show met de toepasselijke titel: “Kom Erbij!”. Het publiek kijk er alvast naar uit om Julia in K3 te leren kennen want er werden intussen al extra shows toegevoegd om aan de vraag naar tickets te kunnen voldoen.

VTM: K3, een nieuw begin

VTM-kijkers hoeven K3 ook niet te missen. Vanaf zaterdag 4 december kun je elke zaterdag om 19.55 uur kijken naar K3, een nieuw begin. Meteen na de grote live finale laten de camera’s de nieuwe K3 immers niet meer los en volgen ze de K’tjes tijdens hun eerste weken samen. Al hun belevenissen en de momenten waarop ze elkaar beter leren kennen, worden vastgelegd voor deze realityreeks.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

27 november 2021 /