Hemelrijken met Jennifer Welts, Esmée van Kampen en Maarten Heijmans

Heb je de Telefilm Hemelrijken met hoofdrollen voor Jennifer Welts, Esmée van Kampen en Maarten Heijmans al gezien? Hij werd vorig jaar al eens uitgezonden. Gemist? Geen probleem: zaterdag 21 augustus om 23.55 uur zie je ‘m op NPO3.

Hemelrijken

Wanneer Kelly (Jennifer Welts) uit de gevangenis wordt vrijgelaten en terugkeert naar haar geboortewijk Hemelrijken in Eindhoven probeert ze een nieuwe start te maken. Haar zus Samantha (Esmée van Kampen) regelt een baantje voor haar en doet er alles aan om haar op het rechte pad te houden. Wanneer een duister figuur uit Kelly’s verleden opduikt en geld van haar eist ziet Kelly geen andere mogelijkheid dan terug te vallen in het criminele circuit.

In eerste instantie gaat het dealen Kelly goed af, maar wanneer ze deze duistere Michael (Maarten Heijmans) op een avond bezoekt, gaat alles fout. Samantha gaat tot het uiterste om haar zusje te beschermen, ook als dat betekent dat ze zelf slachtoffer wordt van de situatie.

Cast Hemelrijken

De cast van Hamelrijken wordt gevormd door Jennifer Welts, Esmée van Kampen, Fred Goessens, Maarten Heijmans, Tim Olivier Somer en Ayrton Kirchner. Benieuwd waar je deze acteurs en actrices van kent? We zetten het op een rijtje.

Makers

Deze telefilm is gemaakt door Family Affair Films. Het scenario is van de hand van Chris Westendorp. Stanley Kolk tekende voor de regie. Hij werkt momenteel aan De Stamhouder, maar je kent hem ook van onder andere Doodstil, Heirs of the Night, Keizersvrouwen en Fenix.

Foto: EO / Hildegard Hick

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

18 augustus 2021 /