Deelnemers De NIX factor met Donnie kunnen slecht zingen

Kunnen producers met iemand die echt niet kan zingen een hit maken? Dat is de vraag die centraal staat in het nieuwe SBS6 tv-programma De NIX factor. Donnie is de presentator van de show, waarbij twee bekende radio-dj’s – van steeds een ander radiostation – een weddenschap aangaan met de beste producers van Nederland. De NIX Factor is sinds zaterdag 18 februari bij SBS6 en Kijk.nl. te kijken.

Kijkcijfers NIX Factor tegenvaller

Update: Door de tegenvallende kijkcijfers voor aflevering 1 van De NIX factor is de show meteen terug gezet naar de late zaterdagavond. Je kunt nu om 23.40 uur naar aflevering 2 kijken. Op het oorspronkelijke tijdstip worden herhalingen van Ik Hou Van Holland uitgezonden. Ik ben benieuwd of dit ook gaat gebeuren met Avastars, want de reacties op social media zijn over deze nieuwe talentenshow (met veel bekende deelnemers) ook niet mals…

De NIX Factor

In iedere aflevering van De NIX Factor gaan twee bekende radio-dj’s van steeds een ander radiostation (Radio 538, Radio 10, Radio Veronica en 100%NL) een weddenschap aan met de beste producers van Nederland. Kunnen de producers met iemand die echt niet kan zingen een hit maken? ​De radio-dj’s gaan, onder leiding van host Donnie, op zoek naar het allerslechtste non-zangtalent van Nederland. De producers doen er alles aan om van deze vals zingende kandidaten een echt zangtalent te maken. ​Wie gaat de weddenschap winnen? De radio-dj’s of de producers? 

Deelnemers De NIX Factor

De uitkomst is voor de kandidaten in De NIX Factor altijd goed. Ben je niét door, dan komt dat omdat je voor dit programma te goed bent. Maar ben je juist niet goed, dan ben je door naar de volgende ronde. Alle kandidaten weten van zichzelf dat ze niet kunnen zingen en hopen hiermee de slechtste te zijn om uiteindelijk met een bekende topproducer een eigen nummer op te nemen. 

Radiodj’s en producers

Welke radiodj’s en producers we zien als deelnemers aan De NIX Factor? We zetten het per aflevering op een rijtje.

  • Aflevering 1 met dj’s Wietze de Jager en Klaas van der Eerden van Radio 538 vs producers Sunnery James en Ryan Marciano.
  • Sven van Veen en Rob van Someren zijn de dj’s die we in aflevering twee zien voor Radio 10. Zij nemen het op tegen producer Bram Koning.
  • Aflevering 3 zien we 100% Nl met dj’s Koen Hansen en Barry Paf vs. MARF.
  • Sander Lantinga en Frank van der Lende zien we voor Radio Veronica in aflevering 4 tegenover producer Eric van Tijn.

Donnie

Voor Donnie is dit zijn debuut als presentator bij SBS6. Je zag hem al vaker in SBS6 programma’s, zoals De Gezondheidsquiz en de Kookklunzen jury. Presenteren is voor hem niet nieuw. Zo heeft hij programma’s voor Prime Video gemaakt. Hij heeft ook net een nieuw nummer gemaakt; dat je dan weer kunt kennen uit Tulpen uit Antwerpen. Wist je dat Donnie ook een kookboek heeft gemaakt?

De NIX Factor kijken

De Nix Factor is vanaf zaterdag 18 februari wekelijks te kijken op SBS6. Je kunt de aflevering ook zien op KIJK.nl. ​Als je gebruik maakt van een VPN Verbinding, kun je ook vanuit het buitenland naar Kijk.nl kijken. Zorg dan dat je de server op Nederland zet.

Foto: SBS6 – William Rutten

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

25 februari 2023 /