The Masked Singer België 2024: ontwerp kostuums nieuw seizoen

Goed nieuws voor liefhebbers van The Masked Singer in België keert de show najaar 2024 weer terug op je scherm. Sterker: kijkers mogen zélf een karakter ontwerpen dat zal schitteren in nieuw seizoen van The Masked Singer. Heb jij nog een idee voor zo’n nieuw kostuum of zelfs kostuums? Hier lees je er alles over.

Niet alleen de show komt weer op tv, maar ook The Masked Singer in Concert 2024 is er weer!

The Masked Singer 2024

Van een stoere Wolf tot een skiënde kiwi en van een Vlinder uit de toekomst tot een koele IJskoning. Deze en nog veel meer prachtige en mysterieuze creaties kwamen voorbij in de afgelopen drie seizoenen van The Masked Singer. Welke Masked Singers in het gloednieuwe seizoen zullen schitteren, blijft voorlopig nog een goed bewaard geheim. Eén ding staat wel vast: de kijkers van The Masked Singer België mogen kostuums ontwerpen.

Kostuums The Masked Singer België ontwerpen

Heel Vlaanderen krijgt voor The Masked Singer deze keer de kans om zelf het brein te worden achter één van de nieuwe, mysterieuze karakters. Iedereen, jong en oud, met of zonder ontwerpervaring mag een karakter tekenen of ontwerpen. Misschien komt dat binnenkort wel tot leven op het grote podium van The Masked Singer. 

Karakter The Masked Singer 2024 insturen

Het nieuwe karakter mag werkelijk alles zijn: van een betoverend voorwerp tot een mythisch dier, een imposant gebouw, een exotisch stuk fruit, of zelfs iets totaal anders. Hoe creatiever, hoe beter! Alle creatieve zielen mogen hun fantasie de vrije loop laten gaan. Je kunt je creatie insturen tot vrijdag 11 augustus via VTM.be. Naast het kostuum, mogen ze ook de innerlijke eigenschappen van hun creatie bepalen. Welke karaktereigenschappen typeren hun personage? En wat is zijn of haar verhaal?

The Masked Singer in 2024 bij VTM?

VTM schrijft zelf in het persbericht: “Wanneer het nieuwe seizoen van The Masked Singer te zien zal zijn bij VTM, wordt later bekendgemaakt.” Maar als wij een voorspelling mogen doen, dan gaat het hier over The Masked Singer 2024. Zowel seizoen 1, seizoen 2 als seizoen 3 zijn steeds in het voorjaar van start gegaan. En ook de korte deadline: je hebt tot 11 augustus de tijd, wijst er op dat de nieuwe show er voor mijn gevoel volgend jaar weer aankomt. De maakster van de The Masked Singer kostuums vertelde in een interview met Omroep Brabant dat ze over het maken makkelijk een maand doet. Blijf ons volgen zodat je de precieze uitzenddatum niet mist.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

13 juli 2023 /