The Voice Senior 2021 in Nederland – ontdek er alles over!

The Voice Senior 2021 begint weer in Nederland. Vanaf vrijdag 27 augustus kun je om 20.30 uur bij RTL4 kijken naar deze muzikale zoektocht. Angela Groothuizen, Ilse DeLange, Frans Bauer en Gerard Joling vormen de jury van The Voice Senior 2021. Martijn Krabbé en Lieke van Lexmond presenteren de show.

Deelnemers The Voice Senior 2021

De auditanten komen uit alle hoeken van het land, hebben uiteenlopende achtergronden en levensverhalen, maar hebben allemaal één ding gemeen: hun liefde en passie voor muziek. De energie en het enthousiasme spat dit seizoen van het scherm, want de talenten mogen na een jaar zonder optredens weer het grote podium op. De kijker kan genieten van spectaculaire optredens met hits uit lang vervlogen tijden en hartverwarmende gesprekken met presentatoren.

Gerard Joling

Gerard Joling: “Dit seizoen zien we een divers palet aan talenten, met prachtige stemmen die uiteenlopende genres brengen: van Sinatra tot Jordanese volksliedjes. We zien talenten die ooit een succesvolle zangcarrière hadden, maar om bepaalde redenen zijn gestopt. We raken regelmatig ontroerd vanwege de indrukwekkende levensverhalen die zij met ons delen, maar hebben ook gewoon vreselijk gelachen met elkaar!”

Extra afleveringen The Voice Senior 2021

Vanwege het grote aantal talenten met bijzondere levensverhalen is gekozen om een extra aflevering te maken. Maar liefst 7 weken lang kan de kijker genieten van 4 blind auditions, 2 knock-outs en uiteraard…de finale! The Voice Senior is een productie van ITV. In Vlaanderen zit André Hazes in de jury van The Voice Senior; hij won de show vorig jaar. Je kunt dit nog terugkijken via VTM GO.

Foto: William Rutten

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

26 augustus 2021 /