Tv-serie Ferry Bouman: spin-off van Undercover met deze cast

Momenteel wordt er een nieuwe tv-serie gemaakt over Ferry Bouman. Frank Lammers en Elise Schaap spelen de hoofdrollen in de nieuwe Undercover spin-off, die in gaat in de periode tussen de Ferry-film en Undercover-serie. Het gaat weer om een samenwerking tussen Eén, De Mensen en Netflix en Ferry de serie kan rekenen op een Vlaams-Nederlandse cast. Hier ontdek je er alvast meer over. Jij bent natuurlijk ook nieuwsgierig naar wanneer je Ferry de serie kunt kijken op Eén en Netflix.

Spin-off Undercover

Drugskoning Ferry Bouman breidt zijn imperium uit. Na het daverende succes van de reeks Undercover en de film Ferry slaan Eén, De Mensen en Netflix opnieuw de handen in elkaar voor een reeks over Ferry Bouman. Met in cast Frank Lammers als Ferry en Elise Schaap als Danielle. De reeks zoomt in op de jaren waar het voor de onbetwiste drugskoning allemaal is begonnen. De reeks, met een Vlaams-Nederlandse cast, speelt zich af tussen de gebeurtenissen uit de film Ferry en de reeks Undercover. Kortom het gaat over de periode nadat Danielle Ferry voor het eerst ontmoette in de film. Ze leert ze nu de ware Ferry kennen in deze nieuwe tv-serie.

Makers

Eshref Reybrouck en Nico Moolenaar nemen de regie voor hun rekening. Die laatste schreef samen met Piet Matthys, Tibbe van Hoof en Bart Uytdenhouwen het scenario. Momenteel worden de opnames voorbereid. Natuurlijk houden wij je op de hoogte via de Undercover Facebook-groep, Instagram én onze nieuwsbrief. En we weten inmiddels ook wel al iets over het verhaal en de cast…

Ferry de serie

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Samen met John, schoonbroer Lars, Remco en Dennis gaat hij de strijd aan met de onwrikbare drugsbaron Arie Tack en een beruchte motorclub om zijn plaats aan de top te veroveren. Maar pas wanneer zijn geliefde Danielle de donkere kant van Ferry en zijn business leert kennen, wordt duidelijk welke prijs hij moet betalen om de allergrootste te worden…

Cast Ferry de serie

Als je zo leest over wie Ferry de serie gaat, dan kunnen we al de nodige namen van de cast invullen. Sowieso spelen Frank Lammers en Elise Schaap weer de hoofdrol. Frank Lammers vertelt: “Met Ferry de serie gaan we weer terug in de tijd. Naast dat ik zelf ook heel benieuwd ben hoe Ferry Ferry geworden is, is dit een heerlijke manier om jong te blijven.” En als ik de namen John, Lars, Remco en Dennis lees, dan zijn er dus ook rollen voor Raymond Thiry, Yannick van de Velde (die we in Undercover 3 ook weer zagen), Tim Haars en Huub Smit. Het personage van de onwrikbare drugsbaron Arie Tack is nieuw; welke acteur deze rol gaat spelen – en dus tot de cast van deze serie hoort – is nog niet bekend. Maar er zouden zomaar veel bekende gezichten uit het eerste seizoen van Undercover bij kunnen zijn.

Ferry de serie kijken

Op dit moment is er nog geen releasedatum bekend van Ferry de serie; we kunnen dus ook nog niet vertellen wanneer je ‘m kunt kijken. Aangezien het om een samenwerking tussen Eén, De Mensen en Netflix gaat, kun je er vanuit gaan dat de Ferry serie in Vlaanderen te kijken zal zijn op Eén en VRT NU en dat de reeks wereldwijd verder op Netflix komt. Als we meer weten, delen we dat natuurlijk via de bekende kanalen.

Foto: © VRT – NyklyN

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

4 april 2022 /